ccypruss000 Δημοσιεύτηκε June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 1, 2016 Καλησπερα σε ολους ες σας τωρα που ναι καλοκαιρι θελω ενα κινητο αδιαβροχο παιδια για να το περνω και στην θαλασσα μαζι μου ενας απο τον λογο που δεν πηγα σημερα. Θελω να ακουσω πολλες προτασεις. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Βαλτο σε αδιαβροχη θηκη. Ποσα δινεις? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Βαλτο σε αδιαβροχη θηκη. Ποσα δινεις? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ως τα 350 το μαχ. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Μην τα μπερδευουμε τα πραγματα....οταν κεμε αδιαβροχο εννοουμε για γλυκο νερο,ουτε καν νερο πισινας που εχει χλωριο...αλλο που πολλοι βαζουν το κινητο στην θαλασσα η πισινα και μπορει να μην παθει τπτ... Αλλα κανεις κατασκευαστης στην αδιαβροχοποιηση δεν εννοει θαλασσινο νερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 (edited) Ως τα 350 το μαχ. Z5 compact edit: δεν πήγες θάλασσα επειδή δεν έχεις αδιάβροχο κινητό; το ακούσαμε κι αυτό:ninja: Edited June 1, 2016 by bill_thes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Z5 compact edit: δεν πήγες θάλασσα επειδή δεν έχεις αδιάβροχο κινητό; το ακούσαμε κι αυτό:ninja: Καλημερα φοβηθηκα ρε φιλε μην παει το κινητο μου. Καμια αλλη προταση απο sony , samsung ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Z5 compact θα προτείνω και γω αλλά να ξέρεις αν μπει στη θάλασσα και μείνει με θαλασσινό νερό θα χαλάσει όπως είπαν και από πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Z5 compact θα προτείνω και γω αλλά να ξέρεις αν μπει στη θάλασσα και μείνει με θαλασσινό νερό θα χαλάσει όπως είπαν και από πάνω. Και καλα ο ορος αδιαβροχο τι στο καλο συμενει ειναι μονο για αρμηρο νερο ρε παιδια τελικα οχι για θαλασσα ή να το παρω με βρεμενα χερια το κινητο τοτε ετσι ονομαζουμε τον ορο αδιαβροχο ναι δεν θα παθει τιποτα με βρεγμενα χερια ειτε απο νερο της θαλασσας ειτε της πισινας και μενει κατω απο το νερο για 1 30 λεπτα ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Suppu F6. Μόλις έκανε hands on και ο Mythozz If You Want It Come And Get It Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Καλημερα φοβηθηκα ρε φιλε μην παει το κινητο μου. Καμια αλλη προταση απο sony , samsung ; Λοιπον αν διαθετεις κοντα στα 350 εγω θα σου προτεινα κατι σιγουρο.... Samsung galaxy S5....καιτα και το Plus .....Μπορει να ειναι δυο χρονθα συσκευη αλλα με την 6 εχει γινει πολυ καλο... Ειναι αδιαβροχο,περνει καττα μνημης,αποσπομενη μπαταρια και μην ξεχνας οτι μιλαμε για ναυαρχιδα... Αλλα οπως παντα εσυ αποφασιζεις... Εγω εχω το S5 και δεν εχω κανενα προβλημα απολυτος.... Φυσικα το βρισκεις τωρα και μεταχειρησμενο με 200-250€ και μαζι με θηκες,tempered glass .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Λοιπον αν διαθετεις κοντα στα 350 εγω θα σου προτεινα κατι σιγουρο.... Samsung galaxy S5....καιτα και το Plus .....Μπορει να ειναι δυο χρονθα συσκευη αλλα με την 6 εχει γινει πολυ καλο... Ειναι αδιαβροχο,περνει καττα μνημης,αποσπομενη μπαταρια και μην ξεχνας οτι μιλαμε για ναυαρχιδα... Αλλα οπως παντα εσυ αποφασιζεις... Εγω εχω το S5 και δεν εχω κανενα προβλημα απολυτος.... Φυσικα το βρισκεις τωρα και μεταχειρησμενο με 200-250€ και μαζι με θηκες,tempered glass .... Το plus που λες πιο ειναι ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Το plus που λες πιο ειναι ; Το S5 Plus....βασικα η διαφορα ειναι στον επεξεργαστη.... Οταν λεμ2 αδιαβροχο εννοουμε για γλυκο νερο... Τωρα αν πιασεις την συσκευη με βρεγμενα χερια δεν υπαρχει προβλημα,ακομα πολλοι εχουνε αναφερει οτι ακομα και στην θαλασσα τα εχουνε βαλει,αλλα με δικια τους ευθυνη... Αν τωρα μπει στην θαλασσα μετα πρεπει να το πλυνεις οποσδηποτε με νερο βρυσης... Υπαρχει μια συνχηση οσο αφορα τι εννουμε αδιαβροχοποιηση... Βασικα οι κατασκευαστες τι προδιαγραφες προσφερει ο καθε κατασκευαστης αλλα στο συνολο ΔΕΝ εννοουν θαλασσινο νερο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Z5 compact edit: δεν πήγες θάλασσα επειδή δεν έχεις αδιάβροχο κινητό; το ακούσαμε κι αυτό:ninja: Z5 compact θα προτείνω και γω αλλά να ξέρεις αν μπει στη θάλασσα και μείνει με θαλασσινό νερό θα χαλάσει όπως είπαν και από πάνω. για βροχη/ιδρωτες δεν μασαει, ετσι; ωπα, κατι διαβασα οτι πηρε νερο σε καποιον στην καμερα επισης για το s5 γραφουν για μερικη αδιαβροχοποιηση +οτι εχει bloatware, το οποιο δεν εχουν τα νεα samsung, αρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 για βροχη/ιδρωτες δεν μασαει, ετσι; ωπα, κατι διαβασα οτι πηρε νερο σε καποιον στην καμερα επισης για το s5 γραφουν για μερικη αδιαβροχοποιηση +οτι εχει bloatware, το οποιο δεν εχουν τα νεα samsung, αρα; Ιδρώτα, βροχή, πλύσιμο στη βρύση, παρέα στο ντούζ, δεν έχει θέμα. Απλά μην το βάλεις σε αλμυρό νερό και σε χλώριο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Είχα το S5 και μπορώ να πω ότι με την 6 είχε γίνει άλλη συσκευή...όσο αφορά την αδιάβροχοποιιση ισχύει ότι είπαμε πιο πάνω.Εμενα π.χ έφαγε μια δυνατή βροχή που άλλο κινητό συμβατό σίγουρα θα είχε θέμα...απλά πρέπει να.προσεξεις να κλείσει καλά το καπάκι για να μην έχεις κάποιο πρόβλημα. Και αν μπορείς κοίτα το plus...νομίζω είναι και πιο φτηνό από το κα ονικο S5,,και να μην κοιταξεις ούτε για αστείο το S5 neo..... Αυτά για το S5 και παρόλο που είχα διαβάσει μόνο αρνητικά εμένα με έβγαλε άσπρο πρόσωπο...., Τιμία συσκευή..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Είχα το S5 και μπορώ να πω ότι με την 6 είχε γίνει άλλη συσκευή...όσο αφορά την αδιάβροχοποιιση ισχύει ότι είπαμε πιο πάνω.Εμενα π.χ έφαγε μια δυνατή βροχή που άλλο κινητό συμβατό σίγουρα θα είχε θέμα...απλά πρέπει να.προσεξεις να κλείσει καλά το καπάκι για να μην έχεις κάποιο πρόβλημα. Και αν μπορείς κοίτα το plus...νομίζω είναι και πιο φτηνό από το κα ονικο S5,,και να μην κοιταξεις ούτε για αστείο το S5 neo..... Αυτά για το S5 και παρόλο που είχα διαβάσει μόνο αρνητικά εμένα με έβγαλε άσπρο πρόσωπο...., Τιμία συσκευή..... Να πούμε στο φίλο μιας και το αναφέρεις ότι μόνο το S5 και S5 plus είναι αδιάβροχα. Το neo ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Να πούμε στο φίλο μιας και το αναφέρεις ότι μόνο το S5 και S5 plus είναι αδιάβροχα. Το neo ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Γιατί το λες αυτό; IP67 αναφέρει το GSM Arena και η ίδια η Samsung μιλάει για water resistance. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Γιατί το λες αυτό; IP67 αναφέρει το GSM Arena και η ίδια η Samsung μιλάει για water resistance. Τώρα μόλις το είδα στο επίσημο site. Όντως είναι αλλά παίζει να το άλλαξαν. Θυμάμαι πως παλιά δεν ήταν. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 φιλος παντως μου προτεινε κι αυτο: Sony-Xperia-M4-Aqua-8GB: https://www.skroutz.gr/s/6871862/Sony-Xperia-M4-Aqua-8GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 (edited) φιλος παντως μου προτεινε κι αυτο: Sony-Xperia-M4-Aqua-8GB: https://www.skroutz.gr/s/6871862/Sony-Xperia-M4-Aqua-8GB.html Σε καμία περίπτωση! Με 8GB δεν πας πουθενά! Που δεν είναι 8, γιατί τα μισά στα τρώει το λειτουργικό. Θα γεμίσει πανεύκολα αν αρχίσεις να βάζεις εφαρμογές. Αν ψάχνεις οικονομικό και αδιάβροχο, κοίτα μήπως μπορείς να βρεις κάπου το Moto G (3rd gen) στα 16GB. Από το skroutz έχει εξαφανιστεί εδώ και μερικές μέρες (μόνο η έκδοση των 8GB με 1GB RAM υπάρχει). Το αγόρασα πριν λίγους μήνες. Είναι καταπληκτικό κινητό και το πρακτικά stock Marshmallow φυσάει, αλλά δε θα πάρει Nougat (επίσημα τουλάχιστον). Στα συν η πολύ καλή οθόνη του και η κάμερα. Και σαν ποιότητα κατασκευής μ'αρέσει. Στα αρνητικά του θα έβαζα το μεγάλο χρόνο φόρτισης (γύρω στις 3 ώρες για να πάει από 0% σε 100% αν θυμάμαι καλά), αλλά η μπαταρία του βγάζει άνετα μέρα. Κατά τ'άλλα, παίρνεις ό,τι γράφει στα χαρακτηριστικά, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Από κει και πέρα, περνάς στα Xperia M5 και Z3, στα 270 €. Στην ίδια κατηγορία τιμής παίζει και το S5 Neo, αν σ'αρέσει το Touchwiz, η Super AMOLED οθόνη και η αποσπώμενη μπαταρία. Στα 370 € παίζουν τα Xperia Z5 και Z5 Compact και για 15 € παραπάνω το Galaxy S5/S5+. Στα 490 € το Galaxy S7 και από κει και πάνω το πράγμα ξεφεύγει και δε θα ασχολιόμουν καν. Edited October 6, 2016 by DOOM_NX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 φιλος παντως μου προτεινε κι αυτο: Sony-Xperia-M4-Aqua-8GB: https://www.skroutz.gr/s/6871862/Sony-Xperia-M4-Aqua-8GB.html Καλημέρα.Μακρια από το M4Aqua.Πολλα τα προβλήματα του και δεν αξίζει....Αν είσαι ανάμεσα σε αυτό και S5τοτε αβλεπει S5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 φιλος παντως μου προτεινε κι αυτο: Sony-Xperia-M4-Aqua-8GB: https://www.skroutz.gr/s/6871862/Sony-Xperia-M4-Aqua-8GB.html είσαι σίγουρος οτι είναι φίλος?::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 ουτε στα 180 που εφτασε; :p https://www.skroutz.gr/s/6871862/Sony-Xperia-M4-Aqua-8GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 ουτε στα 180 που εφτασε; :p https://www.skroutz.gr/s/6871862/Sony-Xperia-M4-Aqua-8GB.html Ούτε.... Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 ουτε στα 180 που εφτασε; :p https://www.skroutz.gr/s/6871862/Sony-Xperia-M4-Aqua-8GB.html Ούτε καν! Σ'αυτά τα λεφτά παίρνεις Moto G4, Vibe K4 Note (Α7010) και Redmi Note 3... Υπόψιν, 4 μήνες πριν είχε 164 €. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts