asmodeus Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 ρε παιδια να ρωτησω κατι?αξιζει να παρω εισητηριο για να ερθω δεδομενου οτι θα φτασω εκει κατα τις 10 παρα? :cry: γραφω γαμωτο ως τις 9:30 εκεινη την μερα :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. June 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Skeftomai na agoraso to DVD tous Live At Budokan. Eseis ean to exete dei pos sas fainetai? Pisteyete oti tha m'aresei an exo akousei mono to Images And Words kai to Train Of Thought? Είναι κορυφαίο, το καλύτερο dvd τους, τουλ. από τεχνικής φύσεως (σκηνοθεσία, φοβερά πλάνα, πολλές κάμερες, cool φωτισμός) κ από bonus υλικό. Περιλαμβάνει 3-ωρο show κ πολλά τραγούδια από ToT κ Six Degrees... Eπειδή όμως είσαι αδικαιολόγητος που δεν έχεις ακούσει το αριστουργηματικό Metropolis pt.2: Scenes From A Memory, θα σου πρότεινα να αγοράσεις πρώτα το M2000: Live Scenes From NY (έχει αλόκληρο τον συγκεκριμένο δίσκο, την επική κομματάρα A Change Of Seasons, την τριλογία A Mind Beside Itself απ'το Awake κ το Learning To Live) Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. June 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 ρε παιδια να ρωτησω κατι?αξιζει να παρω εισητηριο για να ερθω δεδομενου οτι θα φτασω εκει κατα τις 10 παρα? :cry: γραφω γαμωτο ως τις 9:30 εκεινη την μερα :mad: Tι να σου πω...Δεδομένου ότι οι πόρτες ανοίγουν 8, λογικά θα βγουν κατά τις 9. Και πάλι θα δεις τουλ. 2 ώρες αλλά και 40 ευρώ δεν είναι λίγα...Στη θέση σου πάντως δε θα πήγαινα να γράψω :rolleyes: Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Tι να σου πω...Δεδομένου ότι οι πόρτες ανοίγουν 8, λογικά θα βγουν κατά τις 9. Και πάλι θα δεις τουλ. 2 ώρες αλλά και 40 ευρώ δεν είναι λίγα...Στη θέση σου πάντως δε θα πήγαινα να γράψω :rolleyes: :lol: Κι εγώ στάνταρ δε θα πήγαινα να γράψω.. Γενικά μόνο για κάτι πολύ σοβαρό θα έχανα συναυλία.. ;) Σιγά μωρέ θα το χρωστάς :cool: Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Tι να σου πω...Δεδομένου ότι οι πόρτες ανοίγουν 8, λογικά θα βγουν κατά τις 9. Και πάλι θα δεις τουλ. 2 ώρες αλλά και 40 ευρώ δεν είναι λίγα...Στη θέση σου πάντως δε θα πήγαινα να γράψω :rolleyes: Νομίζω ότι οι πόρτες ανοίγουν στις 7...κάπου το είχα δει... Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Skeftomai na agoraso to DVD tous Live At Budokan. Eseis ean to exete dei pos sas fainetai? Pisteyete oti tha m'aresei an exo akousei mono to Images And Words kai to Train Of Thought? Και εγώ θεωρώ πως είναι κορυφαίο!!!! Το μόνο που δεν μ'αρέσει είναι που κάπου στη μέση αρχίζουν και πάιζουν κάτι μπαλλάντες από το Six Degrees και ξενερώνω πολυ :D Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Νομίζω ότι οι πόρτες ανοίγουν στις 7...κάπου το είχα δει... και εγω εχω την εντυπωση οτι ανοιγουν 7 ομως καπου αλλου ακουσα οτι δεν προκειται να ανεβουν στην σκηνη αν δεν πεσει ο ηλιος...ισχυει κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 και εγω εχω την εντυπωση οτι ανοιγουν 7 ομως καπου αλλου ακουσα οτι δεν προκειται να ανεβουν στην σκηνη αν δεν πεσει ο ηλιος...ισχυει κατι τετοιο? Tότε θα βγουν στις 9!!!! :!: Δε νομίζω.... Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. June 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Το εισιτήριο γράφει πως "Οι πόρτες ανοίγουν: 8.00 μμ" Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Το εισιτήριο γράφει πως "Οι πόρτες ανοίγουν: 8.00 μμ" ok Λέτε να έχει μείνει κανά εισητήριο για Θεσ/νίκη? Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Το εισιτήριο γράφει πως "Οι πόρτες ανοίγουν: 8.00 μμ" για Θεσσαλονικη γραφει "Οι πόρτες ανοίγουν: 19.00 μμ" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. June 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 ok Λέτε να έχει μείνει κανά εισητήριο για Θεσ/νίκη? Πριν αρκετά posts είχα γράψει το τηλ των διοργανωτών για Θεσ/νίκη. Ρίξε ένα τηλ κ ρώτα τους, αν κ δε νομίζω να έχουν εξαντληθεί... ;) Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. July 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Για άλλη μια φορά οι Theater έδωσαν ένα απίστευτο show!!! :yahoo: Οι εξωγήινες ικανότητες των Myung, Petrucci, Portnoy, Rudess δεν σηκώνουν σχόλια αλλά αυτός που πραγματικά με εξέπληξε ευχάριστa ήταν ο LaBrie. Ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, σίγουρα η καλύτερη απόδοση από τις 4 φορές που έχω δει τους DT live! :up: Σε κάποια κομμάτια υπήρξαν οι γνωστές πλέον -κ απίστευτα εμπνευσμένες- αλλαγές/προσθήκες, ο Rudess έπαιξε ένα όμορφο solo, στη συνέχεια τον συνόδεψε κ ο Petrucci με clean ήχο σε ένα εντυπωσιακό τζαμάρισμα που κατέληξε στο The Spirit Carries On, ενώ να σημειώσω ότι κ ο ήχος πέρα από κάποια προβληματάκια στην αρχή ήταν σχεδόν τέλειος.Η σχεδόν 3ωρη συναυλία έκλεισε με μία εκπληκτική εκτέλεση του Metropolis Pt.I όπου έγινε ο αναμενόμενος χαμός. Μακάρι να επαληθευθούν αυτά που είπε ο LaBrie κ να μας ξανάρθουν σ'αυτήν την περιοδεία (προσωπικά θα πήγαινα μόνο κ μόνο για να ακούσω το Octavarium, το οποίο λογικά θα παίζουν από το φθινόπωρο στη headline ευρωπαϊκή περιοδεία τους). Cheerz!!! Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. July 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Πάρτε κ το πλήρες setlist (για τη σειρά δε βάζω κ το χέρι μου στη φωτιά): 1ST SET Keyboard intro tape 1. As I Am 2. A Fortune In Lies 3. Panic Attack 4. Under A Glass Moon 5. Endless Sacrifice* 6. Never Enough 7. Home 8. In The Name Of God* 2ND SET In The Name Of God Outro (intro tape) 9. The Root Of All Evil 10. JR keyboard solo 11. The Spirit Carries On (w/ Petrucci/Rudess intro jam) 12. Just Let Me Breathe 13. Through My Words/ 14. Fatal Tragedy 15. Solitary Shell*/ 16. About To Crash (reprise)/ 17. Losing Time/ Grand Finale Encore 18. Metropolis Pt.I (The Miracle & The Sleeper)* Τα κομμάτια με * είναι αυτά στα οποία πρόσεξα αλλαγές/προσθήκες Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Για άλλη μια φορά οι Theater έδωσαν ένα απίστευτο show!!! :yahoo: Οι εξωγήινες ικανότητες των Myung, Petrucci, Portnoy, Rudess δεν σηκώνουν σχόλια αλλά αυτός που πραγματικά με εξέπληξε ευχάριστa ήταν ο LaBrie. Ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, σίγουρα η καλύτερη απόδοση από τις 4 φορές που έχω δει τους DT live! :up: Σε κάποια κομμάτια υπήρξαν οι γνωστές πλέον -κ απίστευτα εμπνευσμένες- αλλαγές/προσθήκες, ο Rudess έπαιξε ένα όμορφο solo, στη συνέχεια τον συνόδεψε κ ο Petrucci με clean ήχο σε ένα εντυπωσιακό τζαμάρισμα που κατέληξε στο The Spirit Carries On, ενώ να σημειώσω ότι κ ο ήχος πέρα από κάποια προβληματάκια στην αρχή ήταν σχεδόν τέλειος.Η σχεδόν 3ωρη συναυλία έκλεισε με μία εκπληκτική εκτέλεση του Metropolis Pt.I όπου έγινε ο αναμενόμενος χαμός. Μακάρι να επαληθευθούν αυτά που είπε ο LaBrie κ να μας ξανάρθουν σ'αυτήν την περιοδεία (προσωπικά θα πήγαινα μόνο κ μόνο για να ακούσω το Octavarium, το οποίο λογικά θα παίζουν από το φθινόπωρο στη headline ευρωπαϊκή περιοδεία τους). Cheerz!!! Καμιά photo παίζει? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Htan Katapliktikoi!!! Hmoun k gw ekei!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. July 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Καμιά photo παίζει? ;) Δυστυχώς δεν κατάφερα να πάω πρώτη σειρά κ έτσι δεν έβγαλα photos... :( Αυτή όμως είναι μία πολύ πρόσφατη photo που πιστεύω θα σε ικανoποιήσει ;) http://www.mikeportnoy.com/forum/albumtn.aspx/mid_0-32172AC6C92B432083327109F149B38F.jpg Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Δυστυχώς δεν κατάφερα να πάω πρώτη σειρά κ έτσι δεν έβγαλα photos... :( Αυτή όμως είναι μία πολύ πρόσφατη photo που πιστεύω θα σε ικανoποιήσει ;) http://www.mikeportnoy.com/forum/albumtn.aspx/mid_0-32172AC6C92B432083327109F149B38F.jpg Σωστός! Απίθανη photo! Jp,Mp,McBrain,Smith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Εγω τους ειδα Θεσσαλονικη! Ηταν μια συναυλια που την πειμενα καιρο (ειχα βγαλει εισητηριο περιπου ενα μηνα πριν!!) Ο ηχος και γενικα το κλιμα ηταν super, τα μπλουζακια ηταν πανακριβα (ακου εκει €40!!) Επισης συμφωνα με το set που εγραψε ο jamez29 εχω να πω οτι στη Θεσσαλονικη παιξαν εντελως διαφορετικο!!! Ξεκινησαν με το Metropolis Pt.I, παιξαν αρκετα κομματια απο το octavarium και κλεισαν με το Pull me Under! :yahoo: Ηταν σαφως απο τις καλυτερες συναυλιες που εχω δει, αν και αυτο που χαλασε λιγακι ηταν οτι δεν ειχε πολλους αυτοσχεδιασμους, σολο και αποκλισεις απο τις στουντιο ηχογραφησεις (αλλα ειπαμε λιγακι με χαλασε) Επισης με χαλασε λιγο αυτος ο παλιοπετρουτσι που επαιζε παπαδες σαν να μην τρεχει τιποτα και τωρα εμανα δεν μου κανει κεφι ουτε να βγαλω απο τη θηκη την κιθαριτσα μου :grin::grin: Αντε παντα τετοια!! :w00t: :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Εγω τους ειδα Θεσσαλονικη! Ηταν μια συναυλια που την πειμενα καιρο (ειχα βγαλει εισητηριο περιπου ενα μηνα πριν!!) Ο ηχος και γενικα το κλιμα ηταν super, τα μπλουζακια ηταν πανακριβα (ακου εκει €40!!) Επισης συμφωνα με το set που εγραψε ο jamez29 εχω να πω οτι στη Θεσσαλονικη παιξαν εντελως διαφορετικο!!! Ξεκινησαν με το Metropolis Pt.I, παιξαν αρκετα κομματια απο το octavarium και κλεισαν με το Pull me Under! :yahoo: Ηταν σαφως απο τις καλυτερες συναυλιες που εχω δει, αν και αυτο που χαλασε λιγακι ηταν οτι δεν ειχε πολλους αυτοσχεδιασμους, σολο και αποκλισεις απο τις στουντιο ηχογραφησεις (αλλα ειπαμε λιγακι με χαλασε) Επισης με χαλασε λιγο αυτος ο παλιοπετρουτσι που επαιζε παπαδες σαν να μην τρεχει τιποτα και τωρα εμανα δεν μου κανει κεφι ουτε να βγαλω απο τη θηκη την κιθαριτσα μου :grin::grin: Αντε παντα τετοια!! :w00t: :w00t: Εκλεισαν με το pull me under? :cry: Στην αθηνα δεν το επαιξαν...καλα τα μπλουζακια ειχαν 40ευρω?ειμαστε σοβαροι :wacko: Εδω ειχαν 10 :D !!Παντως η συναυλια ηταν Σουπερ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Εκλεισαν με το pull me under? :cry: Στην αθηνα δεν το επαιξαν...καλα τα μπλουζακια ειχαν 40ευρω?ειμαστε σοβαροι :wacko: Εδω ειχαν 10 :D !!Παντως η συναυλια ηταν Σουπερ! 40 ευρώ είχαν τα αυθεντικά εντός του χώρου, ενώ 10 τα μαϊμουδίστικα εκτός του χώρου. Όσο για την συναυλία στην Αθήνα: τα παλικάρια απλά δεν παίζονται! Μου άρεσε που επέλεξαν κομμάτια κυρίως από τα τελευταία albums γιατί τα παλαιότερα τα έχουμε χιλιοακούσει (αν και ποτέ δεν τα βαριόμαστε!). Φάνηκε να έχουν πολύ όρεξη στη σκηνή και ο χρόνος των ~2:45 που παίξανε ήταν χορταστικότατος. Όσο για τον ήχο: ήχος αναφοράς για κάθε metal συναυλία. Ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από Black Sabbath και Judas Priest (πέρισυ) στο Rockwave. Παραφωνία: η ελάχιστη προώθηση της συναυλίας από τα MME (με αποτέλεσμα το μικρό σχετικά κοινό), η καθυστέρηση στην έναρξη της εισόδου του κοινού (20:20 αντί στις 20:00), η θέση της σκηνής (πολύ μακριά από τις κερκίδες) και η τιμή της μπύρας (4ευρώ το ποτήρι;;;;). Εν αναμονή της επόμενης συναυλίας τους. Ως τότε...(δείτε την υπογραφή μου)... Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. July 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Εκλεισαν με το pull me under? :cry: Στην αθηνα δεν το επαιξαν... Το 'χαν παίξει όμως το 2002, κ μάλιστα στην warped έκδοσή του (με τις αυξομειούμενες ταχύτητες - τη μία thrashιζε κ την άλλη doomιζε)!!! :cool: Παραφωνία: η ελάχιστη προώθηση της συναυλίας από τα MME (με αποτέλεσμα το μικρό σχετικά κοινό Δεν είναι τόσο θέμα προώθησης, όσο του πανικού που γίνεται τον τελευταίο καιρό με τα live, τόσο σε ποσότητα όσο κ σε ποιότητα. Σκέψου μόνο ότι την ίδια μέρα (1/7) παίζανε οι Kansas στον Λυκαβηττό, ένα ιστορικό group που έχει επηρεάσει τον ήχο των Theater! Με αυτά τα δεδομένα θεωρώ το νούμερο των τουλ. 3000 (πιθανότατα να ήταν και παραπάνω) που πιστεύω ότι έδωσαν το παρόν, ικανοποιητικό ;) 40 ευρώ είχαν τα αυθεντικά εντός του χώρου, ενώ 10 τα μαϊμουδίστικα εκτός του χώρου. Ποια είχαν 40 ρε παιδιά? :confused: Στην Αθήνα το ακριβότερο που είδα είχε 35 (ήταν με μακρύ μανίκι), ενώ το t-shirt που τσίμπησα (το άσπρο με το χταπόδι) το πήρα 25... Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. July 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Ηταν σαφως απο τις καλυτερες συναυλιες που εχω δει, αν και αυτο που χαλασε λιγακι ηταν οτι δεν ειχε πολλους αυτοσχεδιασμους, σολο και αποκλισεις απο τις στουντιο ηχογραφησεις (αλλα ειπαμε λιγακι με χαλασε) Αν δεν κάνω λάθος παίξανε στη Θεσ/νίκη κ το Learning To Live, σωστά? Ήταν κανονικά παιγμένο? Ρωτάω γιατί στο site του Portnoy κάποιος αναφέρει ότι στην Τουρκία χθες παίξανε μία σχεδόν 25-λεπτη έκδοση του συγκεκριμένου κομματιού... :shock: Ξέρω επίσης πως ο Jordan έπαιξε όπως κ στην Αθήνα solo, ενώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάνανε κ άλλες "τρελίτσες" τις οποίες πιθανώς δεν πρόσεξες... ;) Για να αναφέρω πάντως κ κάτι αρνητικό να πω πως αν κάποιος τους έβλεπε για πρώτη φορά, πιθανώς να ψιλο-ξενέρωνε που παίξανε μόλις 3 κομμάτια της Kevin Moore περιόδου κ κανένα απ'το φοβερό Awake...Προσωπικά πάντως αυτό δε με χάλασε γιατί είχαν παίξει αρκετά τραγούδια από τους συγκεκριμένους δίσκους τις προηγούμενες φορές που τους είδα :) Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Το 'χαν παίξει όμως το 2002, κ μάλιστα στην warped έκδοσή του (με τις αυξομειούμενες ταχύτητες - τη μία thrashιζε κ την άλλη doomιζε)!!! :cool: Αυτη τη version παιξαν στο encore στη Θεσσαλονικη! :w00t: Ηταν οντως super!! Αν δεν κάνω λάθος παίξανε στη Θεσ/νίκη κ το Learning To Live, σωστά? Οχι, δεν το επαιξαν... Ξέρω επίσης πως ο Jordan έπαιξε όπως κ στην Αθήνα solo, ενώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάνανε κ άλλες "τρελίτσες" τις οποίες πιθανώς δεν πρόσεξες... Εκαναν καποιες, αλλα περιμενα κανενα medley ή κανενα extended solo. ... κ κανένα απ'το φοβερό Awake... Στη Θεσ/νικη παντα παιξαν το Lie :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wizy Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Γεια χαρά σε όλους Δυστυχώς επαγγελματικές υποχρεώσεις με ανάγκασαν να κρατήσω τα εισητήρια της 1/07 ως σουβενίρ και να μην παρακολουθήσω τη συναυλία. Ως εκ τούτου, ευχαριστώ για το setlist. Όσο για το Octavarium τι να πω. Μοιάζει περισσότερο με rollercoaster. Από τη μια μας "ρίχνει" με τραγούδια που μας πηγαίνουν στην εποχή του Falling into infinity (βλέπε The answer lies within, I walk beside you) μας "ανεβάζει" με τη γνωστή heavy συνταγή (panic attack,never enough) ολοκληρώνοντας και την τριλογία-μήνυμα κατά του αλκοολισμού (the root of all evil).Μας "φτιάχνει" θυμίζοντας το μοναδικό στιλιζαρισμένο prog ύφος με το these walls και μας "απογειώνει" με το Octavarium (μακράν το καλύτερο τους κομμάτι και ό,τι πιο progressive έχουν γράψει την τελευταία τριετία ) αποδεικνύοντας τις βαθειές τους ρίζες στην prog σκηνή.Θα έλεγα ότι γενικά είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από το Train Of Thought (μα πόσο ψηλά μπορούν να φτάσουν τέλος πάντων;). Σημ. Εξαιρώντας το Lines in the sand θεωρώ το FII ως το λιγότερο ελκυστικό άλμπουμ της μπάντας χωρις να σημαίνει ότι το απορρίπτω. Thanks and regards Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts