jamez29 Δημοσιεύτηκε February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 1, 2005 Γουστάρω τρελά αυτό το συγκρότημα=θεοί του prog metal. Όσοι πιστοί προσέλθετε... ;) Σχετικά με πρόσφατα νέα βγαίνουν σε περιοδεία ξεκινώντας με διάφορα festival αρχές Ιουνίου, οπότε το νέο album με άγνωστο ακόμα τίτλο θα κυκλοφορήσει λογικά λίγο πριν :D . Επίσης μέχρι τότε θα έχει κυκλοφορήσει το πρώτο του solo album o john petrucci με τίτλο suspended animation. Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eric-draven Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Δεν μπορώ να πω ότι τους ακούω τρελά αλλά έχω ξεχωρίσει τα Pull me under και Change of seasons Παράθεση ''It can't rain all the time'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. February 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Δεν μπορώ να πω ότι τους ακούω τρελά αλλά έχω ξεχωρίσει τα Pull me under και Change of seasons Άκου καλά το αριστούργημα Scenes From A Memory και μετά ίσως κολλήσεις όπως και εγώ :D . Επίσης το Awake (δισκάρα!) είναι ιδανικό αν δεν είσαι πολύ στην progressive φάση.Το Images & Words δεν το αναφέρω γιατί είμαι σίγουρος πως γνωρίζεις ότι εδώ και χρόνια θεωρείται κλασσικό...Πάντως μου κάνει (θετική) εντύπωση πως από τα πρώτα τραγούδια που ξεχώρισες είναι το 23-λεπτο έπος ACOS :cool: Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 space dye vest -> ολα τα λεφτα Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. February 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 space dye vest -> ολα τα λεφτα Δεν το συζητώ: είναι η απόλυτη -βουτηγμένη στη μελαγχολία και την κατάθλιψη :cry: - μπαλάντα! Kevin Moore θεός! (Όχι ότι ο Jordan πάει πίσω) Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 δεν το εχουν παιξει ποτε live, οποτε τζαμπα εψαχνα τοσο καιρο υγ: ελπιζω να εχεις την συναυλια τους (καπου στην Ισπανια νομιζω) οπου επαιξαν ολοκληρο το Master of Puppets.... μεγαλειο Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. February 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 δεν το εχουν παιξει ποτε live, οποτε τζαμπα εψαχνα τοσο καιρο υγ: ελπιζω να εχεις την συναυλια τους (καπου στην Ισπανια νομιζω) οπου επαιξαν ολοκληρο το Master of Puppets.... μεγαλειο Το είχαν παίξει και στη Ν.Υόρκη και έχω ένα bootleg από εκεί. Δεν έχω βρει όμως κάποιο bootleg με το Number Of The Beast(η jazz/blues εκτέλεση του gangland όλα τα λεφτά), αν και λογικά θα κυκλοφορήσει σύντομα σαν official bootleg από την ytse-jam records του Portnoy. Όσο για το space-dye vest όντως δεν το έχουν παίξει ποτέ live, αν και είχαν προτείνει στον moore να το παίξει μαζί τους στο live του 2000 που κυκλοφόρησε σε dvd/cd (Live Scenes From NY) αλλά αρνήθηκε... Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. February 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται με το ελληνικό fan club, το infinite dreams? Πάει πάνω από χρόνος που είχα στείλει τη συνδρομή μου και ακόμη περιμένω... :confused: Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 μπορεις να πεις καμια λεπτομερεια για αυτην την jazz εκτελεση του number of the beast ? φωτιες που μας αναψες . . . :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. February 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 μπορεις να πεις καμια λεπτομερεια για αυτην την jazz εκτελεση του number of the beast ? φωτιες που μας αναψες . . . :) Βασικά μόνο το gangland το είχαν παίξει σε jazz εκτέλεση (bluesy πλήκτρα, χωρίς παραμόρφωση η κιθάρα), τα υπόλοιπα κομμάτια του Number Of The Beast ήταν αρκετά κοντά στα αυθεντικά, με τη διαφορά φυσικά ότι τη μία κιθάρα την είχαν αναλάβει τα πλήκτρα του Rudess. Και αναφέρομαι φυσικά στο δεύτερο από τα 2 live που δώσανε τον Νοέμβριο του 2002 στο Ρόδον. Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. February 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Ξεκίνησε η προπαραγγελία της νέας σειράς των official bootlegs από την ytsejam records. Περιλαμβάνει 1.τα demos του I&W, 2.τη live εκτέλεση ολόκληρου του number of the beast των Maiden από το Παρίσι, και 3.όλο το WDADU live με τον LaBrie στα φωνητικά (και σε dvd). Για περισσότερες λεπτομέρειες http://www.ytsejamrecords.com Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. February 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Ο Γιαννάκης (John Petrucci) επιστρέφει στους G3 των Satriani/Vai για 4 shows στην Ιαπωνία αρχές Μαϊου. Στα drums ο πολύς Mike Portnoy. Τυχεροί οι Ιάπωνες για άλλη μια φορά! Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. February 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Θυμίζω ότι το Σάββατο στη Θεσ/νίκη (Υδρόγειο αν δεν κάνω λάθος) και την Κυριακή στο Gagarin 205 παίζουν οι Fates Warning έχοντας κυκλοφορήσει πρόσφατα ένα εξαιρετικό album. To live της Αθήνας θα βιντεοσκοπηθεί και θα κυκλοφορήσει σε dvd. Επίσης έχει ακουστεί ότι στα πλήκτρα θα είναι σαν special guest ο Kevin Moore :!: . Αν ήταν και ο Mark Zonder πίσω απτα τύμπανα... Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. February 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Τελικά ο Moore βγήκε στο encore και έπαιξε με τους fates το still remains (αν θυμάμαι καλά). Πολύ εσωστρεφής τύπος, ούτε καν χαιρέτησε το κοινό. Παραμένει φυσικά ένας από τους κορυφαίους πληκτράδες όλων των εποχών. Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 i love dream theater <3 το τελευταίο τους μου αρέσει παααρα πολύ ;) Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. February 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 i love dream theater <3 το τελευταίο τους μου αρέσει παααρα πολύ ;) Χαίρομαι, είναι το μόνο που έχεις ακούσει? Είναι το πιο heavy τους, τσέκαρε επίσης τα Awake, Falling Into Infinity και Scenes From A Memory αν δεν το έχεις ήδη κάνει. Πιστεύω θα σου αρέσουν πολύ. Τεράστιο ατού τους ότι κυκλοφορούν μόνο καταπληκτικά album και πολύ διαφορετικά το ένα με το άλλο. Απλά να ξέρεις ότι επειδή τα περισσότερα τραγούδια τους είναι μεγάλα και τεχνικά θέλουν αρκετά ακούσματα, ειδικά αν δεν έχεις εξασκημένο progressive αφτί :p . Το <3 τι σημαίνει? Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Χαίρομαι, είναι το μόνο που έχεις ακούσει? Είναι το πιο heavy τους, τσέκαρε επίσης τα Awake, Falling Into Infinity και Scenes From A Memory αν δεν το έχεις ήδη κάνει. Πιστεύω θα σου αρέσουν πολύ. Τεράστιο ατού τους ότι κυκλοφορούν μόνο καταπληκτικά album και πολύ διαφορετικά το ένα με το άλλο. Απλά να ξέρεις ότι επειδή τα περισσότερα τραγούδια τους είναι μεγάλα και τεχνικά θέλουν αρκετά ακούσματα, ειδικά αν δεν έχεις εξασκημένο progressive αφτί :p . Το <3 τι σημαίνει? όχι ακούω από παλιά,2 από τους καλύτερους μου φίλους είναι πορωμένοι εντελώς.απλά το τελευταίο μου αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι διαφορετικό και πιο κοντά στο στυλ που μου αρέσει.γενικά τρελαίνομαι για τις μελωδίες τους..το <3 είναι καρδούλα :D κοίτα το προς τα δεξιά! Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. March 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 όχι ακούω από παλιά,2 από τους καλύτερους μου φίλους είναι πορωμένοι εντελώς.απλά το τελευταίο μου αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι διαφορετικό και πιο κοντά στο στυλ που μου αρέσει.γενικά τρελαίνομαι για τις μελωδίες τους..το <3 είναι καρδούλα :D κοίτα το προς τα δεξιά! Πες στους φίλους σου να γραφτούν στο forum, να μιλάμε για τους Theater! Τόσο καιρό ψάχνω να βρω κανά πορωμένο στο site...Βγάζουν και καινούριο album και εμείς οι Theater-όβιοι είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα! Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Πες στους φίλους σου να γραφτούν στο forum, να μιλάμε για τους Theater! Τόσο καιρό ψάχνω να βρω κανά πορωμένο στο site...Βγάζουν και καινούριο album και εμείς οι Theater-όβιοι είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα! :D έχεις ακούσει τπτ πως θα είναι το καινούριο τους? Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. March 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 :D έχεις ακούσει τπτ πως θα είναι το καινούριο τους? Τίποτα συγκεκριμένο δεν έχει μαθευτεί, ούτε καν τίτλος. Αυτά που ξέρω είναι ότι θα είναι πολύ διαφορετικό από το προηγούμενο και θα συνδιάζει πολλά και διαφορετικά στοιχεία. Αυτά για μένα είναι αρκετά για να μετράω μέρες μέχρι τέλη Μαίου, αρχές Ιουνίου που κυκλοφορεί (ίδια περίοδο με ένα live, έτσι? ;) ). Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Καλοί σε αυτό που κάνουν αλλά είναι πολύ κουραστικοί πιστεύω...Είναι για άτομα που ασχολούνται σε βάθος με την μουσική πιο πολύ για να τους μελετάνε...Θεωρώ πολύ κουραστικό το να κάνει ο καθένας από ένα σόλο σε κάθε κομμάτι, και μεγάλο σόλο κιόλας...Ο Portnoy βέβαια είναι Θεός αλλά μέχρι εκεί... Το τεέυταίο τους μου άρεσε κι εμένα...όπως επίσης και το Dance of eternity και το Acid Rain τα οποία δεν είναι ακριβώς Dream Theater αλλά έχουν συμμετοχές... Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Καλοί σε αυτό που κάνουν αλλά είναι πολύ κουραστικοί πιστεύω...Είναι για άτομα που ασχολούνται σε βάθος με την μουσική πιο πολύ για να τους μελετάνε...Θεωρώ πολύ κουραστικό το να κάνει ο καθένας από ένα σόλο σε κάθε κομμάτι, και μεγάλο σόλο κιόλας...Ο Portnoy βέβαια είναι Θεός αλλά μέχρι εκεί... Το τεέυταίο τους μου άρεσε κι εμένα...όπως επίσης και το Dance of eternity και το Acid Rain τα οποία δεν είναι ακριβώς Dream Theater αλλά έχουν συμμετοχές... Εγώ πάντως προτιμώ τον Nicko mcBrain(πολύ τυπάς) σε θέματα drums. Ό ίδιος ο Portnoy είχε πει ανεξάρτητα από το όσο γρήγορα παίζει ο ήχος του Nicko είναι καλύτερος. Προσωπική άποψη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. March 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Οι Theater κατάφεραν κάτι που ελάχιστα συγκροτήματα στη ιστορία της μουσικής έχουν καταφέρει, να γράφουν κομμάτια μεγάλα σε διάρκεια, συνδιάζοντας διάφορα είδη, τα οποία όχι μόνο δεν κουράζουν αλλά σε κάνουν να μη θέλεις να τελειώσει το κομμάτι. Υπάρχουν βέβαια και τα (εκπληκτικά για μένα) instrumental τους που σκοπό έχουν συν τις άλλοις να επιδείξουν την απίστευτη τεχνική τους, αλλά γενικά τα περισσότερα κομμάτια έχουν πολύ συναίσθημα, και απίστευτη ουσία. Συν το ότι κυκλοφορούν συνέχεια εκπληκτικά και πολύ διαφορετικά albums μεταξύ τους διατηρώντας πάντα την ταυτότητά τους. Φυσικά δεν είναι για όλους, και προπάντων όχι για κολλημένους που θέλουν το αγαπημένο τους συγκρότημα να βγάζει τους ίδιους δίσκους συνέχεια (ο βασικός λόγος που το power έχει κορεστεί τόσο πολύ). Τα τραγούδια τους θέλουν πολλές και σε βάθος ακροάσεις για να σου αποκαλύψουν πλήρως τη μαγεία τους. Για μένα είναι το συγκρότημα που με έκανε να γίνω πολύ πιο ανοιχτόμυαλος όσον αφορά τη μουσική και να αναζητήσω την ποιότητα και εκτός των αυστηρά metal ορίων. Αυτά! Hail to the prog metal gods! Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 αγαπημένο κομμάτι τώρα τελευταία : endless sacrifice τέλειο.. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Δε λεω.Φοβεροι μουσικοι.Αλλα ο τραγουδιστης δεν ειναι και ότι καλυτερο...Και προσωπικα σε πολλα κομματια τους δεν βρισκω ουσια,παρα μονο επιδειξη τεχνικης. Πιο ευχαριστα ακουω τα 15λεπτα κομματια των My Dying Bride και των Opeth. Στο prog το μονο συγκροτημα με ουσια που βρηκα ειναι οι Fates Warning. A Pleasant Shade of Gray :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts