christos1 Δημοσιεύτηκε January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 31, 2005 Καλησπέρα στην παρέα! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω στον υπολογιστή μου αρχεία MP3. Μερικά από τα οποία είναι συμπιεσμένα με το πρόγραμμα (Audiograbber) και με ένα άλλο πρόγραμμα το (SonicStage) με το οποίο συνοδεύεται από ένα DISCMAN MP3 που έχω της (SONY D-NF400) και είναι σε μορφή (OpenMG file). Θα ήθελα να ρωτήσω με ποιο πρόγραμμα θα μπορούσα να τα κάνω αποσυμπιεση, διότι τα αρχεία MP3 που συμπίεσα στον υπολογιστή μου τα πήρα από φίλους σε CD και τα έκανα μετατροπή σε MP3 με αυτά τα 2 προγράμματα. Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να τα μετατρέψω σε WAV και ποιες ρυθμίσεις πρέπει να βάλω ανάλογα με το πρόγραμμα που μου προτείνεται, παρακαλώ πολύ ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ. Υ.Γ. Έχω WINXP HOME EDITION GR (SP2) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Ενας ευκολος και γρηγορος τροπος να τα μετατρεψεις σε .wav ειναι απο τον Winamp... Δεξι κλικ - Visualization - select plug in - output - Nullsoft Disk Writer Plugin Οσα κομματια θα εχει στην playlist θα σου τα μετατρεψει σε .wav. Τωρα κατα ποσο ειναι καλα ποιοτικα δεν ξερω, δεν εχω πολυασχοληθει με το θεμα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. February 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Ενας ευκολος και γρηγορος τροπος να τα μετατρεψεις σε .wav ειναι απο τον Winamp... Δεξι κλικ - Visualization - select plug in - output - Nullsoft Disk Writer Plugin Οσα κομματια θα εχει στην playlist θα σου τα μετατρεψει σε .wav. Τωρα κατα ποσο ειναι καλα ποιοτικα δεν ξερω, δεν εχω πολυασχοληθει με το θεμα ! Δυστυχώς τα αρχεία MP3 που είναι συμπιεσμένα με κατάληξη (οmg) με το πρόγραμμα της SONY (SonicStage) δεν μπορεί να τα αποσυμπιέσει. Αν κάποιος γνωρίζει πως μπορώ να κάνω την μετατροπή με κάποιο πρόγραμμα παρακαλώ πολύ ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Όταν μπλέκεται το όνομα Sony με αυτά τα πράγματα δύσκολα βγαίνει κάτι κάλο. Απ'ότι υποψιαζόμουν και είδα με λίγο ψάξιμο στο Google, τα αρχεία αυτά είναι Atrac3. Δεν είναι mp3 δηλαδή και λογικό είναι γιατί η αγαπητή Sony για να βάλεις ένα αρχείο ήχου σε ένα από τα players της, σου δίνει το OpenMG το οποίο τα μετατρέπει. Από ένα lossy format σε ένα άλλο, πανέξυπνη τακτική, απλά και μόνο για να χρησιμοποιεί το Atrac3 που έχει αναπτύξει η ίδια. Αυτά τα αρχεία λοιπόν, έχουν και άλλες πληροφορίες και μπορεί να είναι κλειδωμένα και να μην μπορείς να τα κάνεις ότι θέλεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eosid Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Φιλε Christo βρήκες μακρη ώστε να έτατρέψεις τα omg σε wav; Επίσης υπάρχει site στα Ελληνικά για τα MD; Σ'ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts