Jump to content

Q-Telecom: Μειώσεις στη σταθερή τηλεφωνία από 1/2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.euro2day.gr/articles/73105/

Ήταν που ήταν από τις πλέον συμφέρουσες, τώρα γίνεται ακόμα καλύτερη, :D

Q Q μήνυμα λαού!

Πιο συγκεκριμένα:

1. Η χρέωση των αστικών κλήσεων μειώνεται στα 0,023€/λεπτό από 0,0235 που ήταν, με χρέωση πάντα ανά λεπτό.
  2. Η χρέωση των υπεραστικών κλήσεων μειώνεται στα 0,045€/λεπτό (ήταν 0,05 τις καθημερινές μέρα και 0,045 καθημερινές βράδυ και σαββατοκύριακα), και μετά το 4ο λεπτό της κλήσης υπάρχει έκπτωση 3%, οπότε χρεώνονται 0,0437€/λεπτό. Η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο, με ελάχιστη χρέωση μισό λεπτό. Ειδικά για τις Κυριακές, μειώνεται στα 0,023 όπως και στις αστικές, με χρέωση ανά λεπτό.
  3. Οι κλήσεις προς κινητά μειώνονται στα 0,175€/λεπτό από 0,18, και μετά το 4ο λεπτό υπάρχει έκπτωση 3%. Η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο, με ελάχιστη χρέωση μισό λεπτό.
  4. Με το Q-Family χρέωση μόλις 0,1225€/λεπτό και 0,1188€/λεπτό μετά το 4ο λεπτό της κλήσης. :!:
  5. Οι διεθνείς κλήσεις ακόμα φθηνότερες (ήδη ήταν φθηνότερη για αστικά εξωτερικού).

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πραγματικα απιστευτες χρεωσεις! Η πιο οικονομικη της αγορας ανετα.

Yπάρχει και η cosmoline που τη συναγωνίζεται, αλλά δεν ξέρω τι λέει από ποιότητα ομιλίας.

Η Q ως γνωστόν έχει τέλεια ποιότητα ομιλίας. Επίσης δωρεάν εξόφληση του λογαριασμού στα ΕΛΤΑ.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ καλή κίνηση αυτή της Q!

Ειδικά όσον αφορά τις χρεώσεις προς κινητά Q, αλλά και προς όλα τα δίκτυα με ενιαία χρέωση 0,175€/λεπτό.

Επίσης, απίστευτη η τιμή 0.10€/λεπτό προς διεθνή σταθερά! :!:

Μόνο μειονέκτημα - κατά την γνώμη μου - η μείωση του ποσοστού έκπτωσης μετά το 4ο λεπτό από 10% σε 3% τώρα... :wacko:

Entaksi kales oi xrewseis tis q alla oxi poio oikonomiki kai apo telepassport..

Απόδειξέ το!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Telepassport:

Astikes: 0,0235 kai tin kyriaki 0,023

iperastikes: 0,039 kai tin kiriaki 0,023

Kinita: Vodafone,cosmote 0,159

Tim 0,164

Q 0,205

Αχ βρε πως σου ξεφυγαν ετσι τα διεθνη και ο ρυθμος χρεωσης ανα 30 δευτερολεπτα (αχαχαχαχαχαχα) στα κινητα.

Μπράβο στην Q. Και κυρίως μπράβο γιατί είναι η εταιρία που ΠΡΩΤΗ ρίχνει τις τιμές.

Νομίζω πως είναι πλέον η φθηνότερη της αγοράς.

Για να δούμε αν θα ακολουθήσουν οι άλλοι. :whistle:

[*]Οι διεθνείς κλήσεις ακόμα φθηνότερες (ήδη ήταν φθηνότερη για αστικά εξωτερικού).

Προφανώς εννοείς σταθερά

Καλές οι μειώσεις αλλά στα αστικά & υπεραστικά δεν ανταγωνίζεται την teledome (εκτός αν οι κλήσεις είναι μικρές <4 λεπτά) από εκεί και μετα το ποσοστό της διαφοράς στην χρέωση αυξάνεται με τρελλό ρυθμό. Πχ 30' αστικά με Q =0,74€ ενώ με teledome= 0,11€ ή 1ώρα Q=1,48€ ενώ teledome:0,11€. Ας μην συγκρίνω και τα υπεραστικά ;) Βέβαια υπάρχει και 1,16€ το μήνα "έξοδα αποστολής λογαριασμού", αλλά αν μιλας πολύ είναι αμελητέα...

Τι αμελητέα;

Κερατιάτικα καθαρά είναι. Η teledome είναι η μόνη εταιρία που το έχει αυτό το μηνιαίο πάγιο!

Δεν είπα αμελητέα, αν πρόσεξες είπα: αν μιλας πολύ είναι αμελητέα. Αν σε 1 μήνα κάνεις λέμε τώρα 20 κλήσεις αστικές ή υπεραστικές των 30' η κάθε μια θα πληρώσεις 16,28€ με την Q, ενώ με την teledome 2,33€+1,16€ ("πάγιο")=3,49€ . Πάντως ψήνομαι για teledome 4 υ πρόγραμμα 1. Πολύ καλό πακέτο κατά την γνώμη μου ;)

Είναι πολύ υποθετικό και εξωπραγματικό το μοντέλο. Κατά μέσο όρο 30 λεπτά στις αστικές κλήσεις; Είναι πολύ υπερβολικό!

Αν πάρεις κάποιον και δεν είναι εκεί και απαντήσει ο τηλεφωνητής με q

Είναι πολύ υποθετικό και εξωπραγματικό το μοντέλο. Κατά μέσο όρο 30 λεπτά στις αστικές κλήσεις; Είναι πολύ υπερβολικό!

Αν πάρεις κάποιον και δεν είναι εκεί και απαντήσει ο τηλεφωνητής με q θα χρεωθείς 0,0235 ενώ με Teledome 0,99. Aν πάρεις και δεν είναι εκεί αυτός που θές (στο πει κάποιος άλλος) πάλι το ίδιο!

Συμπερασματικά δεν είναι και πολύ συμφέρον.

Παλιότερα που χρησιμοποιούσα την teledome δεν ήμουν ικανοποιημένος από την ποιότητα. Ελπίζω να τη βελτίωσαν!

Και όμως υπάρχουν άτομα που μιλάνε όχι μόνο 30' αλλά και περισσότερο σε κάθε κλήση. Πάντως για μέσο όρο >=4,1 λεπτά ομιλίας για κάθε κλήση συμφέρει (σε σχέση με Q πχ) και το 4,1 λεπτά δεν είναι εξωπραγματικό. Τώρα αν σου τύχει και κάποια κλήση μικρότερης διάρκειας δεν χάθηκε ο κόσμος, μπορέις να την κάνεις μέσω οτε ή Q που λέει ο λόγος. Όσο για την ποιότητα δεν ξέρω, αν δοκιμάσω θα σου πω. Τέλος να σου πω ότι εμένα με βολεύει πολύ γιατί δεν κάνω κλήσεις συχνά από το σταθερό (μπορεί να τύχει μέρα που να κάνω 1 ή 2 κλήσεις μόνο) αλλά όταν πάρω σίγουρα θα μιλήσω πάνω από 4,1 λεπτά :)

Τώρα που μείωσε και ο ΟΤΕ τις τιμές του, να δούμε πώς θα αντιδράσουν και οι υπόλοιπες πριν καταλήξουμε ότι η Q είναι η φθηνότερη.

[sIGPIC][/sIGPIC]