stefanospets Δημοσιεύτηκε May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 27, 2016 ποιο από τα 3 κινητά θα επιλέγατε? Ποιο θεωρείται vmf? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 το edge λόγω κυρτής οθόνης! τώρα για specs.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 To s6edge+ στα 480 μονο vfm δεν ειναι για περσινη συσκευη .. Το g4 με τα προβληματα που εχει για εμενα αστο Το 1+2 εχει μετρια οθονη κ καμερα κ το θεμα εγγυησης απο Κινα ειναι προβληματακι αλλα ειναι σε καλη τιμη Αφου διαθετεις μεχρι 480 για εμενα πας χαλαρα για nexus 6p αλλιως moto x style στα 370 αλλιως χτυπα ενα lgg5 αν θες πιο μικρη οθονη !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Ωραίες προτάσεις @mikele123, μπράβο...:clap: ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. May 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Για φιλαράκι είναι..διαθέτει 500 :) Εγώ του προτίνω s7 απλώς θέλει 5,5άρι! Και το v10 παίζει..τώρα δεν ξέρω Το νέξους δεν του αρέσει εμφανισιακά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Εφόσον θέλει να τα σκάσει πιστεύω πως το s6 edge + δεν έχει αντίπαλο.Έχει τρομερή οθόνη σχεδόν βγαίνουν εξω τα εικονίδια.Με την προϋπόθεση ότι του αρέσουν οι amoled οθόνες..Εγω για διάβασμα προτιμώ τις Ips. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Το v10 καλο ειναι δεν λεω αλλα ακομα να παρει την mm ενω το moto x style σε λιγο θα παρει την Ν..Αν ειναι ομως να βγαλει τα προβληματα του g4 καλυτερα να μην την παρει την mm :P ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραίες προτάσεις @mikele123, μπράβο...:clap: ;) Ενταξει μην το κανουμε και θεμα :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Το v10 καλο ειναι δεν λεω αλλα ακομα να παρει την mm Στο αντίστοιχο θέμα του κινητού λένε όλοι πως την έχει πάντως :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Στο αντίστοιχο θέμα του κινητού λένε όλοι πως την έχει πάντως :p Φιλε μου νομιζα οτι δεν την εχει παρει επισημα την mm!!! Καλα εκανες κ το ειπες...Ελπιζω να μην βγαλει τα προβληματα του g4 παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Το καλύτερο είναι να πας στο ίδιο το θέμα του κινητού που συζητάνε για αυτό και να δεις! Ή να ρωτησεις (αλλά φρόντισε να διαβασεις μερικές σελιδες πιο πριν μηπως έχει ξαναγίνει η ίδια ερώτηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baros10 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Σε αυτό το εύρος τιμών (500 ευρώ) άνετα επιλέγει το s6 edge plus. Σε σχέση με τα άλλα 2 είναι με διαφορά η καλύτερη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 530 έχει παει το s7 αν δεν τον ενοχλεί το μέγεθος νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Εγώ πάντως με G4 dual δεν έχω δει ακόμα προβλήματα... Σε ποια αναφέρεστε εσείς, δεν μπορώ να καταλάβω Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 To s6edge+ στα 480 μονο vfm δεν ειναι για περσινη συσκευη .. Το g4 με τα προβληματα που εχει για εμενα αστο Το 1+2 εχει μετρια οθονη κ καμερα κ το θεμα εγγυησης απο Κινα ειναι προβληματακι αλλα ειναι σε καλη τιμη Αφου διαθετεις μεχρι 480 για εμενα πας χαλαρα για nexus 6p αλλιως moto x style στα 370 αλλιως χτυπα ενα lgg5 αν θες πιο μικρη οθονη !! +1 για το moto x style είναι τούμπανο και αναβαθμίσεις σχεδόν ταυτόχρονα με τα νέξους Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 +1 για το moto x style είναι τούμπανο και αναβαθμίσεις σχεδόν ταυτόχρονα με τα νέξους Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου,θα πεσει να σε πλακωσει :lol: Αν επεφτε στα 300 ισως το χτυπαγα κ εγω αλλα πουυυυ :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 nexus 6p επίσης το 1+2 έχει εγγύηση ευρωπαική και όχι από κίνα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 ποιο από τα 3 κινητά θα επιλέγατε? Ποιο θεωρείται vmf? να περιμένεις 1+3 Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 ^συμφωνώ Σε λίγες μερες ανακοινωνεται. Εγώ θα περίμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 S6 edge plus δεν εχει αντιπαλο..και δεν θα θες να το αλλαξεις!με οθοναρα !!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts