dali9803 Δημοσιεύτηκε May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 27, 2016 (edited) Kαλημέρα σας. Εταιρικό τηλέφωνο με επιδότηση γύρω στα 300. Πρόκειται να αγοράσω εγώ και συνάδελφος που τώρα έχουμε το S3. Η ακτινοβολία του κινητού είναι σοβαρό κριτήριο. Και τα δύο έχουν χαμηλότατο (Στο σημείο αυτό να σημειώσω παράπονο για την πλειοψηφία των εταιρειών που για να βρεις την τιμή SAR, θα πρέπει να ανακαλύψεις καινούριους αλγόριθμους στη μηχανή αναζήτησης. Τα περισσότερα Samsung την αναφέρουν, ενώ για το LG που ήθελα να ρωτήσω κάτι, επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία και μου απάντησαν άμεσα, σε αντίθεση με μεγάλο Κινέζο κατασκευαστή που ακόμη περιμένω). Άλλο κριτήριο η μπαταρία, η επεξεργασία των δεδομένων και οι φωτο. Βασικά κυρίως θέματα δλδ. Τα είδα από κοντά. Το A5 μου φάνηκε πιο...."γυαλιστερό", αλλά το G3 φάνηκε να βγάζει καλύτερη φωτογραφία (εκτός κι αν η πολύ υψηλότερη ανάλυση οθόνης την κάνει να φαίνεται έτσι και το αποτέλεσμα δε διαφέρει ιδιαίτερα σε εκτύπωση ή υπολογιστή) ενώ έχω ακούσει καλά σχόλια. Είναι μάλλον το κλασικό δίλημμα "παλαιότερη ναυαρχίδα ή καινούριο midrange?". Προβληματίστηκα λίγο απ' την εργονομία του G3 μια και το κουμπί ενεργοποίησης είναι πίσω. Δεν ξέρω αν θα με βολέψει, το συνάδελφο που είναι και μεγαλύτερης ηλικίας (you can't teach an old dog new tricks) κατά πάσα πιθανότητα όχι. Κάθε πρόταση/συμβουλή θα εκτιμηθεί δεόντως. Edited May 27, 2016 by dali9803 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Για μένα G3. Η αυτονομία του δεν είναι και η καλύτερη λόγω της 2K οθόνης, αλλά είναι το μόνο του μείον. Όσο για τα πλήκτρα στην πλάτη, έτσι και το συνηθίσεις δεν θα μπορείς να πας σε κάτι άλλο Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Ένα κριτήριο που δεν έφυγα από lg (g2 και τώρα fleχ2) είναι το πίσω κουμπί, απλά δεν υπάρχει καλύτερο. sent from my nice curved LG G Flex2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Πάντως αν τα πλήκτρα τα σκέφτεσαι στην ουσία για το power button, απλά με double tap στην οθόνη την ξεκλειδώνεις και είσαι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Kαλημέρα σας. Εταιρικό τηλέφωνο με επιδότηση γύρω στα 300. Πρόκειται να αγοράσω εγώ και συνάδελφος που τώρα έχουμε το S3. Η ακτινοβολία του κινητού είναι σοβαρό κριτήριο. Και τα δύο έχουν χαμηλότατο (Στο σημείο αυτό να σημειώσω παράπονο για την πλειοψηφία των εταιρειών που για να βρεις την τιμή SAR, θα πρέπει να ανακαλύψεις καινούριους αλγόριθμους στη μηχανή αναζήτησης. Τα περισσότερα Samsung την αναφέρουν, ενώ για το LG που ήθελα να ρωτήσω κάτι, επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία και μου απάντησαν άμεσα, σε αντίθεση με μεγάλο Κινέζο κατασκευαστή που ακόμη περιμένω). Άλλο κριτήριο η μπαταρία, η επεξεργασία των δεδομένων και οι φωτο. Βασικά κυρίως θέματα δλδ. Τα είδα από κοντά. Το A5 μου φάνηκε πιο...."γυαλιστερό", αλλά το G3 φάνηκε να βγάζει καλύτερη φωτογραφία (εκτός κι αν η πολύ υψηλότερη ανάλυση οθόνης την κάνει να φαίνεται έτσι και το αποτέλεσμα δε διαφέρει ιδιαίτερα σε εκτύπωση ή υπολογιστή) ενώ έχω ακούσει καλά σχόλια. Είναι μάλλον το κλασικό δίλημμα "παλαιότερη ναυαρχίδα ή καινούριο midrange?". Προβληματίστηκα λίγο απ' την εργονομία του G3 μια και το κουμπί ενεργοποίησης είναι πίσω. Δεν ξέρω αν θα με βολέψει, το συνάδελφο που είναι και μεγαλύτερης ηλικίας (you can't teach an old dog new tricks) κατά πάσα πιθανότητα όχι. Κάθε πρόταση/συμβουλή θα εκτιμηθεί δεόντως. πραγματι το πισω κουμπι ειναι σαν να πρεπε να ναι σε ολα τα κινητα εκει,κι εγω ξενερωνα αρχικα καλη φωτο το g3 ναι για σαρ pdf συσκευης κατεβαζεις και με control+f αναζητας sar eu,απλουστατο,αστο google ειναι α α αχρηστο ο ο στο σαρ! εννοειται καλυτερη παλια ναυαρχιδα.... Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali9803 Δημ. May 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Φαντάζομαι κατά τον ίδιο τρόπο συνηθίζει κανείς και το μέγεθος του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Φαντάζομαι κατά τον ίδιο τρόπο συνηθίζει κανείς και το μέγεθος του. Το μέγεθος του ειναι σαν Ένα κινητό πολυ μικροτερη οθόνη.Και εγω με το κριτήριο του χαμηλού Sar και το μέγεθος οθόνης το πήρα (5.5 ιντσες).Και ειναι τόσο λεπτα τα πλαστικά του γύρω γύρω που ραγιζουν :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali9803 Δημ. May 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Το μέγεθος του ειναι σαν Ένα κινητό πολυ μικροτερη οθόνη.Και εγω με το κριτήριο του χαμηλού Sar και το μέγεθος οθόνης το πήρα (5.5 ιντσες).Και ειναι τόσο λεπτα τα πλαστικά του γύρω γύρω που ραγιζουν :P Ραγίζουν? Μη μου λες τέτοια! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Ραγίζουν? Μη μου λες τέτοια! :confused: Μονό στο λευκό ραγίζουν τ άλλα δεν έχουν πρόβλημά απ ότι ξέρω Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Το LG G3 ΔΕΝ θα το προτεινα σε κανεναν και για κανενα λογο! Το εχει φιλος και το ανταλλαξαμε για μια μερα με το Xiaomi Mi4 μου, και εκτος του οτι ενθουσιαστηκε απο το ποσο απροβληματιστο και αλαγκαριστο ειναι το λογισμικο της xiaomi, εγω απο την αλλη επαθα πλακα απο το ποσο μπορει να κολλαει ενα κινητο με τον ακριβως ιδιο επεξεργαστη με εμενα. Το εδωσα πισω πριν την μια μερα γιατι δεν αντεχεται το κινητο! Απο την αλλη το A5 το εχει ξαδερφη μου, και μου αφησε πολυ καλυτερες εντυπωσεις απο το G3, οσο επαιξα μαζι του. Για μενα, το A5 hands down! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Ραγίζουν? Μη μου λες τέτοια! :confused: Χαχαχα Οχι ρε συ μη σκας.Έχει τύχει σε αρκετές συσκευές να κανει μια ψιλή ρωγμή,ενα αισθητικό και μονο θέμα που αν σου τύχει η Lg στο επισκευάζει δωρεαν.Τώρα για το φιλο που λεει για το Mi4 και το g3 σερνόταν μπορεί να έτυχε.Πάντως το τηλέφωνο ειναι φωτοβολιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Χαχαχα Οχι ρε συ μη σκας.Έχει τύχει σε αρκετές συσκευές να κανει μια ψιλή ρωγμή,ενα αισθητικό και μονο θέμα που αν σου τύχει η Lg στο επισκευάζει δωρεαν.Τώρα για το φιλο που λεει για το Mi4 και το g3 σερνόταν μπορεί να έτυχε.Πάντως το τηλέφωνο ειναι φωτοβολιδα. Ειναι μαμα ρομ το g3 Που ειχα στα χερια μου με ελαχιστες εφαρμογες... Ειδικα η μαμα καμερα οταν πας ν αβγαλεις video, ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο το λαγκ της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Το LG G3 ΔΕΝ θα το προτεινα σε κανεναν και για κανενα λογο! Το εχει φιλος και το ανταλλαξαμε για μια μερα με το Xiaomi Mi4 μου, και εκτος του οτι ενθουσιαστηκε απο το ποσο απροβληματιστο και αλαγκαριστο ειναι το λογισμικο της xiaomi, εγω απο την αλλη επαθα πλακα απο το ποσο μπορει να κολλαει ενα κινητο με τον ακριβως ιδιο επεξεργαστη με εμενα. Το εδωσα πισω πριν την μια μερα γιατι δεν αντεχεται το κινητο! Απο την αλλη το A5 το εχει ξαδερφη μου, και μου αφησε πολυ καλυτερες εντυπωσεις απο το G3, οσο επαιξα μαζι του. Για μενα, το A5 hands down! Tι g3 ήταν εκείνο;Το 16άρι ή το 32άρι του τίτλου;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali9803 Δημ. May 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Με μια σύντομη εύρεση είδα ότι όντως υπάρχει ένα θέμα με τις ρωγμές. Είδα κάποιο παληκάρι που το έχει ενάμιση περίπου χρόνο να λέει ότι τώρα του εμφάνισε τη/τις ρωγμή/ές. Εντάξει, όσο νά 'ναι είναι ένα μείον αυτό. Είδα επίσης ότι μάλλον υπάρχει επίσης θέμα με το Αndroid 6 και ότι την απέσυρε η LG(?). Γνωρίζετε ποια αναβάθμιση είναι σταθερή? Με συγχωρείτε που ρωτάω ρε παιδιά αλλά με πιέζουν να απαντήσω αν τελικά θα προχωρήσω σ' αυτό το μοντέλο και έχω πελαγώσει με τις εκατοντάδες σελίδες του κάθε νήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Στην 6 εχει σταματήσει το ΟΤΑ λόγω θεμάτων και δίνετε απο lg pc suite μέσω υπολογιστή πολύ απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts