EmiyaKiritsugu Δημοσιεύτηκε May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 22, 2016 Λοιπόν παιδιά σκέφτομαι για αγορά του Iphone 6s. Πρώτον βρήκα κάποιους πωλητές worldgadgetsales κάπως έτσι και πουλάνε Iphone 6s 64GB 300 Ευρώ. Τους ξέρετε γενικά αυτούς τους μιλάω στο Email και έστειλαν την ιστοσελίδα απλά δεν είναι ακόμα έτοιμη 100%. Φοβάμαι λίγο είναι η αλήθεια αλλά δεν ξέρω εσείς τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Εγω δεν θα τους εμπιστευόμουνα Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiyaKiritsugu Δημ. May 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Εγω δεν θα τους εμπιστευόμουνα Το ξέρω μου είπαν και τις τιμές τους και μου λένε αν πάρω 2 μου δίνουν 1 ακόμα δώρο και δεν ξέρω τώρα πως να καταλάβω αν είναι απατεώνες η κανονική πωλητές. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 3 iPhone με 600€? παρτα χτες. βέβαια μην ανοιξεις άλλο θέμα αναφεροντας πως εχασες χρήματα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Λοιπόν παιδιά σκέφτομαι για αγορά του Iphone 6s. Πρώτον βρήκα κάποιους πωλητές worldgadgetsales κάπως έτσι και πουλάνε Iphone 6s 64GB 300 Ευρώ. Τους ξέρετε γενικά αυτούς τους μιλάω στο Email και έστειλαν την ιστοσελίδα απλά δεν είναι ακόμα έτοιμη 100%. Φοβάμαι λίγο είναι η αλήθεια αλλά δεν ξέρω εσείς τι λέτε;μια λεξη θα σου πω μακρυααααααααααααααααααααααααααααααα Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiyaKiritsugu Δημ. May 23, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Ωραία τότε μάλλον θα πάρω από το KaizerShop. Τα 16GB. Φτάνουν όμως τα 16GB; επίσης μήπως ξέρετε κανέναν να πουλάει σε λογική τιμή κανένα 6/6s; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 αν φτανουν ή οχι ειναι καθαρα προσωπικο θεμα. επισης μπορεις να δεις σε sites αγγελιων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiyaKiritsugu Δημ. May 23, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 αν φτανουν ή οχι ειναι καθαρα προσωπικο θεμα. επισης μπορεις να δεις σε sites αγγελιων Έχω Microsoft lumia 640 Xl και δεν έχω καν κάρτα SD και μου αρκούν αυτά που ήδη έχει. Στις αγγελίες το πουλάνε σε τιμές καινούργιου τα μεταχειρισμένα άντε κανά 80αρι πιο κάτω, δεν συμφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 γιατι δε μενεις με το 640;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiyaKiritsugu Δημ. May 23, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 γιατι δε μενεις με το 640;;; Με περιορίζει πάρα πολύ σε εφαρμογές. Πολύ φτωχό Store ενώ η συσκευή είναι πάρα πολύ καλή και δεν κολλάει καθόλου. Δεν μαρέσουν και πολύ τα Android γιαυτό θέλω να πάρω Iphone. Θα μου φτάσουν πιστεύω τα 16GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 θα σε φτασουν, να το παρεις τοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgoustisp Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να δίνεται σημασία και να ανοίγεται συζήτηση σε τέτοιες αγγελίες. Οι άνθρωποι είναι απατεώνες και κάνει μπαμ από μακρυά. Εν ολίγοις. Πλασέ ένα μεταχειρισμένο αλλά θα σου πρότείνα να πάρεις το 64gb. Το 16gb στην πραγματικότητα είναι 11gb εάν αφαιρέσεις το λειτουργικό. Με φωτογραφίες βίντεο και εφαρμογές θα είσαι οριακά. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiyaKiritsugu Δημ. May 23, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να δίνεται σημασία και να ανοίγεται συζήτηση σε τέτοιες αγγελίες. Οι άνθρωποι είναι απατεώνες και κάνει μπαμ από μακρυά. Εν ολίγοις. Πλασέ ένα μεταχειρισμένο αλλά θα σου πρότείνα να πάρεις το 64gb. Το 16gb στην πραγματικότητα είναι 11gb εάν αφαιρέσεις το λειτουργικό. Με φωτογραφίες βίντεο και εφαρμογές θα είσαι οριακά. Sent from my iPhone using Tapatalk Βίντεο δεν βάζω φωτογραφίες μόνο και καμιά 5-6 εφαρμογές (Skype, Viber, Instagram, Vine, Spotify, Shazam) τίποτα παραπάνω. Για να μου φτάνουν τα 8GB του 640 XL θα μου φτάσουν πιστεύω. Βλέπω σε αγγελίες τώρα ότι πολύ φθηνά δίνουν και το Iphone 6. Δεν συμφέρει έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomster Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Λοιπόν παιδιά σκέφτομαι για αγορά του Iphone 6s. Πρώτον βρήκα κάποιους πωλητές worldgadgetsales κάπως έτσι και πουλάνε Iphone 6s 64GB 300 Ευρώ. Τους ξέρετε γενικά αυτούς τους μιλάω στο Email και έστειλαν την ιστοσελίδα απλά δεν είναι ακόμα έτοιμη 100%. Φοβάμαι λίγο είναι η αλήθεια αλλά δεν ξέρω εσείς τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts