Jump to content

Φοιτητές: Που διαβάζετε;

minovg
 Κοινοποίηση

Πού διαβάζετε;  

129 members have voted

1. 1. Πού διαβάζετε;

• Αναγνωστήριο/Βιβλιοθήκη
      14
    • Σπίτι μου
      113
    • Αλλού
      2

Recommended Posts

τελικα το να διαβαζεις στη βιβλιοθηκη ειναι αποδοτικοτατο...πηγαινεις απτις 9 το πρωι , το μεσημερι πας τσιμπας κατι εξω και συνεχιζεις μεχρι τις 7(φυσικα μονος)...και μετα παλι σπιτι αν δεν ειμαι πτωμα!

στο σπιτι δυσκολα συγκεντρωνομαι -υπολογιστη και ευρυζωνικης παροντων βλεπετε- αλλα αν θελω να διαβασω σοβαρα , διαβαζω.το πλεονεκτημα του σπιτιου ειναι οτι εχεις πολλες πηγες γνωσεων απτα βιβλια που εχεις στο ραφι και απτο ιντερνετ φυσικα...

Το θέμα είναι να βρίσκεις θέση. Εγώ δεν πάω αναγνωστήριο επειδή βαριέμαι απίστευτα να δίνω μάχη για μια θέση. Και όταν βρίσκω τελικά και μου λέει ο άλλος την έχω πιασμένη για ένα φίλο μου μού 'ρχεται να τον βρίσω, αλλά σέβομαι τον χώρο. :angry: Οπότε μένω σπίτι, δε διαβάζω και τελειώνει η υπόθεση. :p :O

• Απαντήσεις 87
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι τωρα κατα τη περιοδο της εξεταστικης πραγματι γινεται χαμος , μονο αν πας πολυ πρωι θα βρεις...κατα τα αλλα τωρα με τα κρυα δεν πολυπατανε και ειναι παραδεισος...

spiti mou pano kato 1.30 ora diavasma kai istera dialima gia 2 ores kai pali apo tin arxi mexri na ta petaxso apo to parathiro grrr pos pao gia filologos akomi den katalava

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Αναγνωστήριο 11 το πρωί με 7-8 το απόγευμα. Το μόνο σημείο που έχω καταφέραι να διαβάσω σοβαρά εδω και τόσα χρόνια. Όσο για τον κόσμο, αν πας σε νορμάλ ώρες όλο και κάπου θα βρεις θέση. Αν πας στις 3 το μεσημέρι, λογικό είναι να μη βρεις τίποτα..

Μόνο ενοχλητικό, η φασαρία, αλλά λύνεται κι αυτό με mp3 player :p

• 4 weeks later...

Eνα εχω να πω.... η φοιτητικη ζωη θελει καλοπεραση...

Θελω απο την μερια μου, να ζητησω δημόσια(λεμε τωρα)

ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον τυπο που ''ανακαλυψε'' τα σκονακια

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω ..... (α και να μην ξεχασω να ευχαριστησω και την Η/Ρ για το scanner που 3 χρονια συνεχους χρησης καθε εξεταστικη περιοδο δεν με προδωσε ποτε...αυτα...)

IPHONE 4 The Ultimate

συνήθως σπίτι αλλά και βιβιολήθηκη ΕΜΠ πολλές φορές...

Eνα εχω να πω.... η φοιτητικη ζωη θελει καλοπεραση...

Θελω απο την μερια μου, να ζητησω δημόσια(λεμε τωρα)

ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον τυπο που ''ανακαλυψε'' τα σκονακια

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω ..... (α και να μην ξεχασω να ευχαριστησω και την Η/Ρ για το scanner που 3 χρονια συνεχους χρησης καθε εξεταστικη περιοδο δεν με προδωσε ποτε...αυτα...)

Σε ποια σχολή είσαι και μπορείς να κάνεις τόοοοσο εύκολα σκονάκια?!!!

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

spiti mou sunithos h sto anagnosthrio sthn ipokratous !!

Όταν ήμουν φοιτήτρια (μια φορά κι έναν καιρό) είχα επιχειρήσει να διαβάσω στη Ιπποκράτους αλλά έβρισκα ότι είχε πολύ θόρυβο και πολυκοσμία. Τελικώς κατέληγα να κάνω συνεχώς διάλειμμα με διάφορους άλλους (δηλαδή καθόλου διάβασμα) και για διάβασμα σπίτι μου...

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

• 1 month later...
το αναγνωστηριο της ιατρικης ειναι οντως 24 ωρες την ημερα ανοιχτο?και αυτες τις μερες του πασχα ανοιχτο ειναι?:blink:

Ναι ειναι 24ωρο ανοιχτο, δε κλεινει ποτε ουτε καν το καλοκαιρι. Μονο για καποια παρτι της Ιατρικης κλεινει, αντε και καμια αιμοδοσια.