minovg Δημ. January 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 τελικα το να διαβαζεις στη βιβλιοθηκη ειναι αποδοτικοτατο...πηγαινεις απτις 9 το πρωι , το μεσημερι πας τσιμπας κατι εξω και συνεχιζεις μεχρι τις 7(φυσικα μονος)...και μετα παλι σπιτι αν δεν ειμαι πτωμα! στο σπιτι δυσκολα συγκεντρωνομαι -υπολογιστη και ευρυζωνικης παροντων βλεπετε- αλλα αν θελω να διαβασω σοβαρα , διαβαζω.το πλεονεκτημα του σπιτιου ειναι οτι εχεις πολλες πηγες γνωσεων απτα βιβλια που εχεις στο ραφι και απτο ιντερνετ φυσικα... Το θέμα είναι να βρίσκεις θέση. Εγώ δεν πάω αναγνωστήριο επειδή βαριέμαι απίστευτα να δίνω μάχη για μια θέση. Και όταν βρίσκω τελικά και μου λέει ο άλλος την έχω πιασμένη για ένα φίλο μου μού 'ρχεται να τον βρίσω, αλλά σέβομαι τον χώρο. :angry: Οπότε μένω σπίτι, δε διαβάζω και τελειώνει η υπόθεση. :p :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 ναι τωρα κατα τη περιοδο της εξεταστικης πραγματι γινεται χαμος , μονο αν πας πολυ πρωι θα βρεις...κατα τα αλλα τωρα με τα κρυα δεν πολυπατανε και ειναι παραδεισος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 spiti mou pano kato 1.30 ora diavasma kai istera dialima gia 2 ores kai pali apo tin arxi mexri na ta petaxso apo to parathiro grrr pos pao gia filologos akomi den katalava Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Αναγνωστήριο 11 το πρωί με 7-8 το απόγευμα. Το μόνο σημείο που έχω καταφέραι να διαβάσω σοβαρά εδω και τόσα χρόνια. Όσο για τον κόσμο, αν πας σε νορμάλ ώρες όλο και κάπου θα βρεις θέση. Αν πας στις 3 το μεσημέρι, λογικό είναι να μη βρεις τίποτα.. Μόνο ενοχλητικό, η φασαρία, αλλά λύνεται κι αυτό με mp3 player :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Eνα εχω να πω.... η φοιτητικη ζωη θελει καλοπεραση... Θελω απο την μερια μου, να ζητησω δημόσια(λεμε τωρα) ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον τυπο που ''ανακαλυψε'' τα σκονακια Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω ..... (α και να μην ξεχασω να ευχαριστησω και την Η/Ρ για το scanner που 3 χρονια συνεχους χρησης καθε εξεταστικη περιοδο δεν με προδωσε ποτε...αυτα...) Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 συνήθως σπίτι αλλά και βιβιολήθηκη ΕΜΠ πολλές φορές... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 spiti mou sunithos h sto anagnosthrio sthn ipokratous !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Eνα εχω να πω.... η φοιτητικη ζωη θελει καλοπεραση... Θελω απο την μερια μου, να ζητησω δημόσια(λεμε τωρα) ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον τυπο που ''ανακαλυψε'' τα σκονακια Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω ..... (α και να μην ξεχασω να ευχαριστησω και την Η/Ρ για το scanner που 3 χρονια συνεχους χρησης καθε εξεταστικη περιοδο δεν με προδωσε ποτε...αυτα...) Σε ποια σχολή είσαι και μπορείς να κάνεις τόοοοσο εύκολα σκονάκια?!!! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 spiti mou sunithos h sto anagnosthrio sthn ipokratous !! Όταν ήμουν φοιτήτρια (μια φορά κι έναν καιρό) είχα επιχειρήσει να διαβάσω στη Ιπποκράτους αλλά έβρισκα ότι είχε πολύ θόρυβο και πολυκοσμία. Τελικώς κατέληγα να κάνω συνεχώς διάλειμμα με διάφορους άλλους (δηλαδή καθόλου διάβασμα) και για διάβασμα σπίτι μου... Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 ioanna_io στο τμημα Οικονομικων σπουδων....μεταξυ μας ετσι...? ;-) Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 το αναγνωστηριο της ιατρικης ειναι οντως 24 ωρες την ημερα ανοιχτο?και αυτες τις μερες του πασχα ανοιχτο ειναι?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 το αναγνωστηριο της ιατρικης ειναι οντως 24 ωρες την ημερα ανοιχτο?και αυτες τις μερες του πασχα ανοιχτο ειναι?:blink: Ναι ειναι 24ωρο ανοιχτο, δε κλεινει ποτε ουτε καν το καλοκαιρι. Μονο για καποια παρτι της Ιατρικης κλεινει, αντε και καμια αιμοδοσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 stin ippokratous stin athina, sti vivliothiki tis sxolis mou, sto grafeio mou!!!! pote pantws de katafera na diavasw sto krevati mou!!!!:lol: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts