Tol7 Δημ. May 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Όπως με ενα LG G4 για παράδειγμα?? :X :lol: :p Το LG G4 το θεωρώ κορυφαίο, αλλά λόγω τιμής και κυρίως για ψυχολογικούς λόγους (με τόσα που έχω διαβάσει) το έχω αποκλείσει Παράθεση Xiaomi Mi9 Lite Samsung A5 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Επειδή εγραψες για την Κινα, ότι δε θέλεις να μπλέκεις....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 (edited) Το LG G4 το θεωρώ κορυφαίο, αλλά λόγω τιμής και κυρίως για ψυχολογικούς λόγους (με τόσα που έχω διαβάσει) το έχω αποκλείσει tol7 επειδη αλλαζω κινητο καθε μηνα, αν θες ακουσε το εξης.. πιο κινεζικα ειναι αυτα που κοιτας παρα το best της xiaomi ή το best της meizu παντα αγορασμενο απο ελληνικο καταστημα. από εμένα, -meizu mx5 ΑΠΟ PUBLIC ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ να προτιμησεις -εκτιμω μοτο g ,οχι γιατι υπαρχει το 5χ -nexus 5x ναι το μχ5 public, καπου 300 εχει,εγω το εχω απο κινα, ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ ΩΡΩΝ για να το κανεις ελληνικο,οποτε ορθα θες να το αποφυγεις αν εισαι αμαθος σε αυτα. πανε δες τα διπλα στο Public και καλη αγορα.. edit του vnp το μχ5 ειναι ερωτημα αν ειναι eu.. edit ελπιζω να μην σε εμπλεξα χειροτερα απλα οι ξιαομι,μειζου επενδυουν λεφτα στο λειτουργικο αλα ios..................................................για να ειναι ευχρηστα.. Edited May 29, 2016 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts