tasgra Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Το ξέρω , εγω αλλο σε ρωτησα , αν εχει βελτιωθει, γιατι να βαλω τη 16 αν ειναι τα ίδια χαλια... έχει βελτιωθεί κατά πολύ (για να σου λέω να την βάλεις δεν εννοείται ??) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athma Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Πια χάλια εννοεις? Γιατί έχω και την 13 είχα και την 14 και την 15 και την 16 τώρα και είναι άψογες ρομ. Ακόμα και του cuoco92 μία χαρά άψογες ρομ είναι εσύ που το βλέπεις το χάλια? Αν διαβαζες παραπάνω που έγραψα θα καταλάβαινες οτι το χαλια πήγαινε στο δακτυλικό..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelop Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Λοιπόν εμένα εδώ και δύο μέρες μου ζητάει να κάνω αναβάθμιση πλέων σε 17s. Σήμερα που γύρισαν από διακοπές θα το κάνω και θα σας ενημέρωση. Sent from my Le X820 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Λοιπόν εμένα εδώ και δύο μέρες μου ζητάει να κάνω αναβάθμιση πλέων σε 17s. Σήμερα που γύρισαν από διακοπές θα το κάνω και θα σας ενημέρωση. Sent from my Le X820 using Tapatalk Και εγώ βάζω την 17s. Πάντως το remote-controls the τα σπάει μέχρι και το κλιματιστικό βρήκε. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Διαφορες απο την 16ς ξερουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 (edited) Παίδες μπορείτε να δώσετε λίγο παραπάνω πληροφορίες για τη κάμερα; Διάβασα όλο το νήμα και δεν βρήκα πουθενά δείγματα φωτογραφιών (από τους συμμετέχοντες χρήστες), μόνο κάποια σχόλια που θα μπορούσαν να θεωρηθούν πολύ υποκειμενικά. Παρότι το κινητό μπορεί να είναι VFM στα 220€ που τρέχει τώρα, εγώ θα έδινα τόσα χρήματα μόνο για μια σημαντικά αναβαθμισμένη κάμερα (φωτογραφίες και βίντεο), ο επεξεργαστής και τα bench δεν με ενδιαφέρουν. ...με αποθαρρύνει λίγο και το μεγάλο μέγεθος της συσκευής...προφανώς εξαρτάται κι από τη χρήση του κινητου κι από τα χέρια του καθενός, αλλά τι αίσθηση αφήνουν οι 5.7" στο χέρι; Ας επισυνάψω εδώ και τη καλύτερη δοκιμή που έχω δει μέχρι στιγμής Edited August 27, 2016 by vgiozo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 παιδια αξιζει να δωσω τα παραπανω λεφτα για το κτηνος αυτο? Γιατι ελεγα να παρω το χ800 pro[/ εγω δεν μετανιωσα που το πηρα ειναι απλος οπως το ειπες κτηνος Ok ολα. Αλλα η ΚΑΜΕΡΑ (που ενδιαφερει εμενα) σε σχεση με αυτη το LeTV Le 1 Pro , αξιχει τα λεφτα? Πως ειναι σε συγκριση? Και εχουμε καποια βελτιωση σε χαμηλο φωτισμο και νυχτερινες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Με τις rom μπορει καποιος να δωσει πληροφοριες; Τι γινεται με τα ελληνικα official η custom κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Ok ολα. Αλλα η ΚΑΜΕΡΑ (που ενδιαφερει εμενα) σε σχεση με αυτη το LeTV Le 1 Pro , αξιχει τα λεφτα? Πως ειναι σε συγκριση? Και εχουμε καποια βελτιωση σε χαμηλο φωτισμο και νυχτερινες? Δες τη δοκιμή εδώ, έχει αρκετά στοιχεία και σχόλια για τη κάμερα. http://www.gsmarena.com/leeco_le_max_2-review-1449.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athma Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 16s, Εντυπωσιακή βελτίωση το δακτυλικο σε σχέση με την 15s, μια ερώτηση: θέλω να αφαιρέσω κάποιες εφαρμογές(πχ. στην αρχική οθόνη τα letv videos ή τις letv ταινίες, το κεντρικό πλήκτρο google, to myLeeco, to wallpaper που δεν υποστηριζεται, καπ) οι οποίες όμως να μην επηρεαζουν τη λειτουργία του τηλεφώνου, so, υπάρχει κάποιο link γι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 16s, Εντυπωσιακή βελτίωση το δακτυλικο σε σχέση με την 15s, μια ερώτηση: θέλω να αφαιρέσω κάποιες εφαρμογές(πχ. στην αρχική οθόνη τα letv videos ή τις letv ταινίες, το κεντρικό πλήκτρο google, to myLeeco, to wallpaper που δεν υποστηριζεται, καπ) οι οποίες όμως να μην επηρεαζουν τη λειτουργία του τηλεφώνου, so, υπάρχει κάποιο link γι αυτό? Σε μη ρουταρισμενο κινητο μπορεις να πας στις ρυθμισεις και να πατησεις disable σε οποια εφαρμογη δεν θες. επισης μπορεις να κατεβασεις τον nova η τον apex launcher για να διαλεξεις ποιες εφαρμογες θα φαινονται στην αρχικη...οπως επισης και να αφαιρεσεις την αναζητηση της γκουγκλ. αν εχεις ρουτ θα κανεις την πιο σωστη δουλεια με το titanium backup το οποιο σε αφηνει να διαγραψεις εφαρμογες του συστηματος. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Το μέγεθος του κινητού βολεύει γενικά ή η διάμετρος και η ανάλυση καταδεικνύουν ότι πρόκειται για κινητό προσαρμοσμένο στις ανάγκες "media consumption", καθιστώντας το δυσλειτουργικό για όποιον το θέλει για - κλήσεις - κάμερα - λίγο διαδίκτυο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefossax Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Ο αδερφός μου έχει το lg v10 που έχει ίδια ανάλυση οθόνης και μέγεθος και μου είπε πως σε 2 3 ώρες χρήσεις έκλινε ακόμα και χωρίς χρήσει πάλι του κράταγε 5 με 6 ώρες αυτό δεν πιστεύω να εχει τα ίδια προβλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Καλησπέρα στα παιδιά του θέματος. Έχω διαβάσει όλα τα σχόλια και θέλω να ξαναρωτήσω το εξής για το τηλέφωνο. Ένας φίλος του έστειλε το bangook ένα εκπτωτικό κουπόνι και κοιτάζει το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Η ερώτηση Δεν ξέρει καθόλου Αγγλικά και δεν έχει σχέση με ρομ κλπ και ούτε θέλει να μάθει. Το τηλέφωνο έρχεται με πλήρη Ελληνικά και μπορεί να το χρησιμοποιήσει από το ξετυλιγμα ή θέλει κάποιον σχετικό να το φτιάξει λιγάκι. Αυτός θέλει να έχει πλήρη ελληνικά να βάλει τις 2 κάρτες και να λειτουργεί χωρίς να χρειάζεται να το κάνει τίποτα άλλο. Και να έχει play store. Αν λοιπόν γίνεται αυτό, στο κατάστημα το συγκεκριμένο το bangook τι πρέπει να πει μαζί με την παραγγελία για να του έρθει με Ελληνικά και play store. Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Υπάρχει μία περίπτωση, να το παραγγειλω, μες την βδομάδα,, αν θα έχω τα χρήματα,, και αν περάσω τα capital controls. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Γυρισα στην official 17s...Aκομη πιο βελτιωμενο δακτυλικο και καλυτερη διαχειριση μπαταριας απο την 16ς του cuoco... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Προσωπικά τελικά ξενέρωσα αρκετά αφού είδα τα δείγματα φωτογραφιών κυρίως και την αυτονομία στις μετρήσεις του gsmarena http://www.gsmarena.com/leeco_le_max_2-8051.php ...για την ακρίβεια, η αυτονομία είναι πολύ καλή στις κλήσεις και παρότι πεσμένη σε βίντεο και πλοήγηση μπορεί να θεωρηθεί αρκετά καλή αν λάβει κανείς υπόψη του την 2Κ ανάλυση της οθόνης και τον ισχυρό επεξεργαστή... αλλά καθότι προσωπικά - δεν ενδιαφέρομαι για τις επιδόσεις του επεξεργαστή - κυρίως για εκείνες της κάμερας (κι εκεί βγάζει πολύ θολούρα προς τις άκρες και των φωτογραφιών και των βίντεο) - αλλά και για τις "απόλυτες" τιμές αυτονομίας - και γενικά δεν μου αρέσουν τα κινητά-παντόφλες των 5.5"+ θα το προσπεράσω Η τιμή του στα 230$(aliexpress) έως 249$(geekbuying) είναι εξαιρετική για τα χαρακτηριστικά του, και κυρίως φαινόταν κάπως μονόδρομος λόγω της κάλυψης όλων των συχνοτήτων 4G. ...παρόλαυτά για τις δικές μου ανάγκες μου φαίνεται η λάθος επιλογή...ευελπιστώ σε κάτι νέο μέχρι τα Χριστούγεννα. Έχει τεράστια οθόνη, δεν έχει και Gorilla Glass ή κάτι τέτοιο παρά την μεγάλη επιφάνεια της οθόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 (edited) Για καμερα ειδες το Leeco Cool1? Και για μενα η προτεραιοτητα ειναι η καμερα για φωτο Edited August 29, 2016 by Michael22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Από αυτονομία 24 ώρες WiFi 4g ανοικτά όλοι μέρα κλείσεις Viber Messenger multitasking και γενικά λίγο πιεσμενη χρήση. Από κάμερα από συνθήκες χαμηλού φωτισμού βγάζει πολύ καλές φωτογραφιες αρκεί να κάνεις τις σώστες ρυθμίσεις. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Καλησπερα, το πρωι παρελαβα το 32gb .. προσπαθω να περασω τα gapps απο APK , με πεταει στο lestore επειδη υπαρχει πιο καινουρια εκδοση λεει, μου ζηταει να κανω λογαριασμο, αλλα δεν εχει επιλογη ελληνικου κινητου....τι κανουμε? φοραω official 16s. ευχαριστω Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Καλησπερα, το πρωι παρελαβα το 32gb .. προσπαθω να περασω τα gapps απο APK , με πεταει στο lestore επειδη υπαρχει πιο καινουρια εκδοση λεει, μου ζηταει να κανω λογαριασμο, αλλα δεν εχει επιλογη ελληνικου κινητου....τι κανουμε? φοραω official 16s. ευχαριστω Μια χαρά λογαριασμό έχω και gapps απο το lestore κατεβάσεις. http://forum.le.com/in/m_index.html#menu Πάνε εδώ και κάνε Register εγώ το έκανα μέσω Google+ τα τηλέφωνα αυτά δεν έρχονται Ελλάδα επίσημα. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Από αυτονομία 24 ώρες WiFi 4g ανοικτά όλοι μέρα κλείσεις Viber Messenger multitasking και γενικά λίγο πιεσμενη χρήση. Από κάμερα από συνθήκες χαμηλού φωτισμού βγάζει πολύ καλές φωτογραφιες αρκεί να κάνεις τις σώστες ρυθμίσεις. Στα δείγματα του gsmarena (σύνδεσμοι ανωτέρω) τόσο το βίντεο όσο και οι φωτογραφίες πάσχουν από θολούρα, ειδικά στις άκρες, κι όχι αποκλειστικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αντί να ανταλλάσσουμε υποκειμενικές γνώμες, δεν ανεβάζετε καμιά φωτογραφία να κρίνει ο καθένας από μόνος του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 (edited) Μια χαρά λογαριασμό έχω και gapps απο το lestore κατεβάσεις. http://forum.le.com/in/m_index.html#menu Πάνε εδώ και κάνε Register εγώ το έκανα μέσω Google+ τα τηλέφωνα αυτά δεν έρχονται Ελλάδα επίσημα. ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! εκανα λογαριασμο, παταω εγκατασταση ενα apk, με πεταει στο lestore και μετα δεν βλεπω επιλογη για download. τα πατησα σχεδον ολα... EDIT τις πρωτες εφαρμογες τις ειχε ηδη μεσα, γιαυτο!!! ευχαριστω! Edited August 29, 2016 by giannispipom9pro Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 4 ώρες οθόνη,με σερφαρισμα,viber,κ λύσεις, wifi ή 4g oταν είμαι έξω..30% υπολειπόμενη μπαταρία...κ οι αλγόριθμοι της κάμερας βελτιώθηκαν πολύ μετά την 14s.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 https://postimg.org/image/6syk8d3d1/ https://postimg.org/image/dfuq8at2d/ https://postimg.org/image/xhpxsefbf/ https://postimg.org/image/m6100hrud/ https://postimg.org/image/qq94d6mhx/ αυτή είναι φουλ ζουμ Δεν είμαι ειδικός σίγουρα έχει ρυθμίσεις που την κάνουν την κάμερα να βγάζει ποιο καλα ελπίζω λίγο να βοήθησα. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts