vasillis2 Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 [/color]Αυτο το UNKNOWN ξέρει κανείς πως αλλάζει; Στάλθηκε από το UNKNOWN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ρυθμισεις->σχετικα με το τηλ->UNKNOWN -> αλλαγη ονοματος Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman74 Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 [/color]Αυτο το UNKNOWN ξέρει κανείς πως αλλάζει; Στάλθηκε από το UNKNOWN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ρυθμισεις->σχετικα με το τηλ->UNKNOWN -> αλλαγη ονοματοςΕνω το εχω αλλάξει εκεί συνεχίζει να μου το δείχνει σε εφαρμογές που το ζητάνε. Πχ εδω Στάλθηκε από το UNKNOWN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 ρυθμισεις->σχετικα με το τηλ->UNKNOWN -> αλλαγη ονοματοςΕνω το εχω αλλάξει εκεί συνεχίζει να μου το δείχνει σε εφαρμογές που το ζητάνε. Πχ εδω Στάλθηκε από το UNKNOWN μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠρέπει να το αλλάξει ο cris. Οι εφαρμογές το παίρνουν μέσα από τα "σωθικά" της Rom. Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 Ενω το εχω αλλάξει εκεί συνεχίζει να μου το δείχνει σε εφαρμογές που το ζητάνε. Πχ εδω Στάλθηκε από το UNKNOWN μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠρέπει να το αλλάξει ο cris. Οι εφαρμογές το παίρνουν μέσα από τα "σωθικά" της Rom. Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ξερω.. κι εμενα το ιδιο κανει Μακαρι ν ασχοληθει ο Χριστος.. Η ρομ φαινεται πολυ καλη (αλλα με κομενα φτερα προς το παρον) Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman74 Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 Καλησπέρα σε ολα τα παιδιά! Αυτο που μου κάνει τις τελευταίες μέρες η AOSiP του cris είναι να μην εμφανίζονται μέσα από την εφαρμογή της μουσικής τα τραγούδια που έχω αποθηκευμένα στη μνήμη του τηλεφώνου. Ούτε μπορώ να τα προσθέσω ούτε τα βλέπει απο την αναζήτηση. Αν πάω με explorer και επιλέξω ένα τραγούδι να παίξει με τον music player που έχει ενσωματωμένο η Ρομ το παίζει κανονικά. Αν κλείσω και ανοίξω ξανά την εφαρμογή δεν υπάρχουν τραγούδια πάλι μέσα. Το ίδιο μου κάνει και το πρόγραμμα της συλλογής για τις φωτογραφίες. Μπαίνοντας πριν διάβαζε ολη τη συσκευή και ότι φώτο έβρισκε την εμφάνιζε. Τώρα μπαίνω στην εφαρμογή και δε δείχνει τίποτα . Έχει κανείς καμιά ιδεα; τη μόνη αλλαγή που έκανα έβαλα το patch για την μπαταρία 4100mah και μετά επειδή είχα μεγάλη κατανάλωση μου είπε ο cris και έκανα μια διαδικασία για να περάσω τον προηγούμενο kernel. Στάλθηκε από το UNKNOWN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 Καλησπέρα σε ολα τα παιδιά! Αυτο που μου κάνει τις τελευταίες μέρες η AOSiP του cris είναι να μην εμφανίζονται μέσα από την εφαρμογή της μουσικής τα τραγούδια που έχω αποθηκευμένα στη μνήμη του τηλεφώνου. Ούτε μπορώ να τα προσθέσω ούτε τα βλέπει απο την αναζήτηση. Αν πάω με explorer και επιλέξω ένα τραγούδι να παίξει με τον music player που έχει ενσωματωμένο η Ρομ το παίζει κανονικά. Αν κλείσω και ανοίξω ξανά την εφαρμογή δεν υπάρχουν τραγούδια πάλι μέσα. Το ίδιο μου κάνει και το πρόγραμμα της συλλογής για τις φωτογραφίες. Μπαίνοντας πριν διάβαζε ολη τη συσκευή και ότι φώτο έβρισκε την εμφάνιζε. Τώρα μπαίνω στην εφαρμογή και δε δείχνει τίποτα . Έχει κανείς καμιά ιδεα; τη μόνη αλλαγή που έκανα έβαλα το patch για την μπαταρία 4100mah και μετά επειδή είχα μεγάλη κατανάλωση μου είπε ο cris και έκανα μια διαδικασία για να περάσω τον προηγούμενο kernel. Στάλθηκε από το UNKNOWN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειπαμε...καλη ρομ...αλλα αν δεν την πιασει ο CrisBal, ...παπαλα...:) και σε μενα τα ιδια κανει:lol: Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 (edited) Ειπαμε...καλη ρομ...αλλα αν δεν την πιασει ο CrisBal, ...παπαλα...:) και σε μενα τα ιδια κανει:lol: Αν βγάζει κάτω στο Tapatalk το μοντέλο είμαστε οκ.. Αν όχι πάμε για άλλα.. Edit! To Unknown είναι παρελθόν λοιπόν.. Επίσης και τι πρόβλημα με τον music player.. Άρα όλα καλά. προχωράμε σε νέο build Sent from my LEX820 using Tapatalk Edited January 5, 2020 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman74 Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Αν βγάζει κάτω στο Tapatalk το μοντέλο είμαστε οκ.. Αν όχι πάμε για άλλα.. Edit! To Unknown είναι παρελθόν λοιπόν.. Επίσης και τι πρόβλημα με τον music player.. Άρα όλα καλά. προχωράμε σε νέο build Sent from my LEX820 using TapatalkΛέγοντας νεο; Ετοιμάζεις άλλη έκδοση AOSiP? Γιατι είναι τέλεια ρομ. Αν διορθωθεί και λίγο η μπαταρια.... Θα έλεγα να μη βάζουμε καλύτερα το patch για τα 4100. Αν και ξαναέβαλα τον προηγούμενο kernel με τη διαδικασία που αναφέρεις δε βλέπω να στρώνει η κατανάλωση. Πέφτει κατακόρυφα ακόμα και το βράδυ που κοιμάμαι το πρωι εχει πέσει περίπου 60% Στάλθηκε από το UNKNOWN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 (edited) Λέγοντας νεο; Ετοιμάζεις άλλη έκδοση AOSiP? Γιατι είναι τέλεια ρομ. Αν διορθωθεί και λίγο η μπαταρια.... Θα έλεγα να μη βάζουμε καλύτερα το patch για τα 4100. Αν και ξαναέβαλα τον προηγούμενο kernel με τη διαδικασία που αναφέρεις δε βλέπω να στρώνει η κατανάλωση. Πέφτει κατακόρυφα ακόμα και το βράδυ που κοιμάμαι το πρωι εχει πέσει περίπου 60% Στάλθηκε από το UNKNOWN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό σημαίνει ότι η μπαταρία έχει θέμα μάλλον.. Δεν αλλάζει τίποτα με το patch bστι σύστημα παρά μόνο βλέπει τα mAh της νέας μπαταρίας. Ένας λόγος παραπάνω που έβαλες και πίσω τον παλιό kernel Κάτσε να βγεί η νέα Ρομ και κάνε ένα clean Flash να δεις τι γίνεται Edited January 5, 2020 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Αν βγάζει κάτω στο Tapatalk το μοντέλο είμαστε οκ.. Αν όχι πάμε για άλλα.. Edit! To Unknown είναι παρελθόν λοιπόν.. Επίσης και τι πρόβλημα με τον music player.. Άρα όλα καλά. προχωράμε σε νέο build Sent from my LEX820 using Tapatalk Αρχηγε, Ωραια νεα!!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λέγοντας νεο; Ετοιμάζεις άλλη έκδοση AOSiP? Γιατι είναι τέλεια ρομ. Αν διορθωθεί και λίγο η μπαταρια.... Θα έλεγα να μη βάζουμε καλύτερα το patch για τα 4100. Αν και ξαναέβαλα τον προηγούμενο kernel με τη διαδικασία που αναφέρεις δε βλέπω να στρώνει η κατανάλωση. Πέφτει κατακόρυφα ακόμα και το βράδυ που κοιμάμαι το πρωι εχει πέσει περίπου 60% Στάλθηκε από το UNKNOWN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φανταζωμαι οτι, εχεις ενεργοποιηση την προστασια της μπανταριας..? Γιατι και μενα πριν την ενεργοποιησω, το ιδιο εκανε..? Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Αρχηγε, Ωραια νεα!!! Ναι θα βγουν δύο εκδόσεις.. Μια AOSiP και μια AOSiP pizza αν όλα πάνε καλά. Επίσης θα έχουμε σε λίγες μέρες και την νέα σταθερή MIUI11 που έβγαλε η xiaomi την προηγούμενη εβδομάδα. Εν αναμονή λοιπόν.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anzlatkos Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Εμένα πάντως με τη νέα aosip, μετά από καθαρή εγκατάσταση, δύο φορές που έσβησε το τηλ από μπαταρία, δεν κατάφερε να ξανά ανάψει. Έβγαζε το σήμα της aosip , μετά προσπαθούσε να κανε εκκίνηση τηλεφώνου, ξανά το σήμα και πάλι το ίδιο. Μόνο με διαγραφή data διορθωνοταν. Με x820 6/64 Παράθεση Lemax 2 x820 6 64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Εμένα πάντως με τη νέα aosip, μετά από καθαρή εγκατάσταση, δύο φορές που έσβησε το τηλ από μπαταρία, δεν κατάφερε να ξανά ανάψει. Έβγαζε το σήμα της aosip , μετά προσπαθούσε να κανε εκκίνηση τηλεφώνου, ξανά το σήμα και πάλι το ίδιο. Μόνο με διαγραφή data διορθωνοταν. Με x820 6/64 Κατάλοιπα σε mmc partition.. Βάζεις τελευταία TWRP και Κάποια στιγμή που θα έχεις χρόνο κάνε ένα format data και έναc hange repair apo ext4 se f2fs και φλασαρε καθαρά. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Έχω ένα θέμα τελευταία. Όσο είναι συνδεδεμένο σε φορτιστή κάνει διάφορα περίεργα. Αν το ξεκλειδώσω, είναι σαν να έχει αγγίγματα στην οθόνη. Έχω δοκιμάσει άλλο καλωδιο και φορτιστή χωρίς επιτυχία. Καμιά ιδέα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Έχω ένα θέμα τελευταία. Όσο είναι συνδεδεμένο σε φορτιστή κάνει διάφορα περίεργα. Αν το ξεκλειδώσω, είναι σαν να έχει αγγίγματα στην οθόνη. Έχω δοκιμάσει άλλο καλωδιο και φορτιστή χωρίς επιτυχία. Καμιά ιδέα; Γενικότερα φόρτιση γρήγορη μαζί με χρήση οθόνης έχει lugging.. Αν εννοείς αυτό. Αν βλέπεις στίγματα στην οθόνη ίσως να τα παίζει η οθόνη από υπερβολική θερμοκρασία ή και πολύ έκθεση σε ήλιο.. Παρμπρίζ αυτοκινήτου βάση στο παρμπρίζ κλπ Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman74 Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Παιδια εχει ασχοληθεί κανείς με xposed se AOSiP 10? Στάλθηκε από το UNKNOWN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billgon13 Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Καλησπέρα σας..πουλάω το δικό μου le.max 2 6/64 x820. Πριν λίγο το έβαλα στις αγγελίες. Ευχαριστώ. Άασα rom φυσικά του CrisBal μια pure Eui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Καλησπέρα σας..πουλάω το δικό μου le.max 2 6/64 x820. Πριν λίγο το έβαλα στις αγγελίες. Ευχαριστώ. Άασα rom φυσικά του CrisBal μια pure Eui Έχεις πμ ;) Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 (edited) AOSiP_10 Q_x2 Beta 01.10.2020 home-made build by CrisBalGreece Mixed Rom sources from several ROMs. Changelog - Latest EAS kernel onboard - Added more system fixes - Added new music app - Small system improvements for better responce. - Gapps included. Do not flash others!! Installation Wipe system,data, dalvik (optional vendor) and cache and flash Rom. Wait to reboot to system... Enjoy! * Download https://mega.nz/#!NMsWmCST!MoFuSwtTr1ruwkDCMjwWr6lBuDD6dUihdemHRiAOUAg Bugs:cam switch delay Recommend TWRP 3.3.1-0 by C.B.G. https://drive.google.com/file/d/1yDiUxYzcJjt_Ng3mYZkCXqcHlU57BWZd/view?usp=sharing Don't tag me with bugs.. If find time I will try to resolve them. Edited January 11, 2020 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 AOSiP_10 Q_x2 Beta 01.10.2020 home-made build by CrisBalGreece Mixed Rom sources from several ROMs. Changelog - Latest EAS kernel onboard - Added more system fixes - Added new music app - Small system improvements for better responce. - Gapps included. Do not flash others!! Installation Wipe system,data, dalvik (optional vendor) and cache and flash Rom. Wait to reboot to system... Enjoy! * Download https://mega.nz/#!NMsWmCST!MoFuSwtTr1ruwkDCMjwWr6lBuDD6dUihdemHRiAOUAg Bugs You tell.. Recommend TWRP 3.3.1-0 by C.B.G. https://drive.google.com/file/d/1yDiUxYzcJjt_Ng3mYZkCXqcHlU57BWZd/view?usp=sharing Don't tag me with bugs.. If find time I will try to resolve them. Ευχαριστουμε!!! Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 AOSiP_10 Q_x2 Beta 01.10.2020 home-made build by CrisBalGreece .... Installation Wipe system,data, dalvik (optional vendor) and cache and flash Rom. Wait to reboot to system... Enjoy! ... Ευχαριστούμε Cris....Να είσαι καλά! Και από την προηγούμενη δεν μπαίνει dirty; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman74 Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 AOSiP_10 Q_x2 Beta 01.10.2020 home-made build by CrisBalGreece Mixed Rom sources from several ROMs. Changelog - Latest EAS kernel onboard - Added more system fixes - Added new music app - Small system improvements for better responce. - Gapps included. Do not flash others!! Installation Wipe system,data, dalvik (optional vendor) and cache and flash Rom. Wait to reboot to system... Enjoy! * Download https://mega.nz/#!NMsWmCST!MoFuSwtTr1ruwkDCMjwWr6lBuDD6dUihdemHRiAOUAg Bugs You tell.. Recommend TWRP 3.3.1-0 by C.B.G. https://drive.google.com/file/d/1yDiUxYzcJjt_Ng3mYZkCXqcHlU57BWZd/view?usp=sharing Don't tag me with bugs.. If find time I will try to resolve them.Ευχαριστούμε!!!!!!! Στάλθηκε από το UNKNOWN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Ευχαριστούμε Cris....Να είσαι καλά! Και από την προηγούμενη δεν μπαίνει dirty; Δοκίμασε και αν έχεις προβλήματα πας καθαρή..;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Ευχαριστούμε Cris....Να είσαι καλά! Και από την προηγούμενη δεν μπαίνει dirty; Wipe cache and davlik και cache και τη βάζεις, εμένα τρέχει χωρίς προβλήματα! Cris ευχαριστούμε πολύ!!!!! Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Η επαναφορα στην μπροστινη καμερα, πρασινιζει την οθονη (υπηρχε και στην προηγουμενη εκδοση) Επισης οι ρυθμισεις συντομευσεων των πληκτρων, δεν ανταποκρινωνται ολες Πολυ καλη παντως! Αρχηγε ευχαριστουμε πολυ!!! Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts