Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για αυτό... παμπάλαια Ρομ παλιό firmware..

Τουλάχιστον πέρασε σε 30s ή θα έλεγα να πας σε pie or Q με τελευταία patches kernel kai GPU Driver's.. ή αν σου αρέσει και σε MIUI11 για την οποία έχω απίστευτα feedbacks για Pubg σε 60 FPS

Ωραία σε ευχαριστώ πολύ!

Για αυτό... παμπάλαια Ρομ παλιό firmware..

Τουλάχιστον πέρασε σε 30s ή θα έλεγα να πας σε pie or Q με τελευταία patches kernel kai GPU Driver's.. ή αν σου αρέσει και σε MIUI11 για την οποία έχω απίστευτα feedbacks για Pubg σε 60 FPS

Λοιπόν επειδή δεν σκαμπάζω από custom rom και τέτοια, βρήκα μια 30s(2018-10-19) επίσημη, που απλός μετονομάζω σε update.zip και το βάζω στον αρχικό φάκελο του κινητού και απλά πατάω upgrade. Η ερώτηση μου είναι αν θα έχω τουλάχιστον αγγλικά και όχι κινέζικα, γιατί για ελληνικά δεν νομίζω, και δεύτερον εάν χρειάζεται καμία περαιτέρω ενέργεια. Ευχαριστώ

Λοιπόν επειδή δεν σκαμπάζω από custom rom και τέτοια, βρήκα μια 30s(2018-10-19) επίσημη, που απλός μετονομάζω σε update.zip και το βάζω στον αρχικό φάκελο του κινητού και απλά πατάω upgrade. Η ερώτηση μου είναι αν θα έχω τουλάχιστον αγγλικά και όχι κινέζικα, γιατί για ελληνικά δεν νομίζω, και δεύτερον εάν χρειάζεται καμία περαιτέρω ενέργεια. Ευχαριστώ

Τωρα...κοιτα... Αν, δεν μας κανεις ...πλακα...,

Θα σου προτεινα, να διαβασεις τις οδηγιες..., πριν κανεις αυτο που λες.

Α..κινεζικα παντως, δεν θα βρεις..:)

Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official

Στο δικό μου κάνει 6λεπτ και κάτι..

εάν δεν παίζει πάλι..με το 3.2.3-0 πάντα..

Βαλτην και βάλε καπάκι το ROS kernel από πάνω πριν το πρώτοboit

Είσαι με wxt4 όλα σωστά?

Μετά αν ξεκινήσει βάλε πάλι τον μαμά kernel

Cris, είμαι σε ext4 με 3.2.3.0.

Τον ROS kernel, OK, έδωσες και το link.

Τον μαμά kernel που τον βρίσκω;

LeEco LeTV Le Max 2 x829 (6/128) - ROM: DerpFest-10-Community-x2-20200319 ROOTED

Cris, είμαι σε ext4 με 3.2.3.0.

Τον ROS kernel, OK, έδωσες και το link.

Τον μαμά kernel που τον βρίσκω;

Διπλό κλικ στο ζιπ της Ρομ και τον τραβάς έξω σε επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή..τον βάζεις σε στικάκι πάς TWRP ton επιλέγεις πατάς να μπει στο Boot σέρνεις έτοιμος

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Κάνε ένα πλήρες φορμάτ και θα στρώσει.

Εάν όχι κάνε κι ένα EFS restore από το αρχικό που είχες πριν να βάλεις Ρομ κι όλα θα στρώσουν.

Καλησπέρα στο φόρουμ, Χρήστο σε ευχαριστώ για την πληροφορία έστρωσε έπειτα από dirty επανεγκατάσταση και μετα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από τα wipe του twrp. Είχα βάλει πρότερα το efs το δικό σου που είχες δώσεις σε ένα παλικάρι στο xda αλλά δεν... και έπειτα έκανα τα wipe, λιγο ανάποδα από τις οδηγίες σου αλλά έστρωσε ;-)

Καλησπέρα στο φόρουμ, Χρήστο σε ευχαριστώ για την πληροφορία έστρωσε έπειτα από dirty επανεγκατάσταση και μετα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από τα wipe του twrp. Είχα βάλει πρότερα το efs το δικό σου που είχες δώσεις σε ένα παλικάρι στο xda αλλά δεν... και έπειτα έκανα τα wipe, λιγο ανάποδα από τις οδηγίες σου αλλά έστρωσε ;-)

Αφού έστρωσε είναι οκ..

Αλλά προσοχή! ΠΟΤΕ δεν βάζουμε το WFS backup εκτός κι αν τα IMEI και το rafi είναι νεκρά..

Φίλε επειδή έχω και εγώ θέμα με τις σιμ.Δεν τις διαβάζει Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς έκανες; Υπόψιν δεν ειχα σώσει τα efs του κινητού για να κάνω restore .Ευχαριστώ

Μετα την ενεργοποιηση της προστασιας της μπανταριας στην τελευταια q του Cris

η μπανταρια ανταποκρινετε παρα πολυ καλα. (δεν ξερω βεβαια τι γινετε με τις ειδοποιησεις..?)

Μηπως καποιος φιλος ξερει, ποια εναι η διαδρομη για τον φακελο του ηχου,

μπας και μπορεσω να τον ανεβασω λιγο, γιατι δεν ακουω σχεδον καθολου

τον συνομηλητη... η τελος παντων, καποιον τροπο να γινει αυτο?:(

Ευχαριστω

Edited by vasillis2

Μετα την ενεργοποιηση της προστασιας της μπανταριας στην τελευταια q του Cris

η μπανταρια ανταποκρινετε παρα πολυ καλα. (δεν ξερω βεβαια τι γινετε με τις ειδοποιησεις..?)

Μηπως καποιος φιλος ξερει, ποια εναι η διαδρομη για τον φακελο του ηχου,

μπας και μπορεσω να τον ανεβασω λιγο, γιατι δεν ακουω σχεδον καθολου

τον συνομηλητη... η τελος παντων, καποιον τροπο να γινει αυτο?:(

Ευχαριστω

Το πρώτο το ρυθμίζεις εσύ για κάθε εφαρμογή που θες.

Για το δεύτερο θα κοιτάξω να σου φτιάξω ζιπακι να αυξηθεί λίγο..

Σίγουρα όμως έχει να κάνει με το δικό σου Σφουγγαράκη που έχει πάνω από το ηχείο

Το πρώτο το ρυθμίζεις εσύ για κάθε εφαρμογή που θες.

Για το δεύτερο θα κοιτάξω να σου φτιάξω ζιπακι να αυξηθεί λίγο..

Σίγουρα όμως έχει να κάνει με το δικό σου Σφουγγαράκη που έχει πάνω από το ηχείο

Τι να πω ..παλι..

Λες δυο λεξεις και το Le Max ...Απογειωνεται!

(θα κοιταξω το θεμα για το σφουγγαρακι, αν καθαριζεται. η αν πρεπει να αλλαχτει)

Σ ευχαριστω

Τι να πω ..παλι..

Λες δυο λεξεις και το Le Max ...Απογειωνεται!

(θα κοιταξω το θεμα για το σφουγγαρακι, αν καθαριζεται. η αν πρεπει να αλλαχτει)

Σ ευχαριστω

Μερικά ποστ πιο πίσω έχει γράψει ένας φίλος πως καθάρισε το δικό του με οδοντόβουρτσα και στεγνό καθάρισμα..

Δεν θυμάμαι ακριβώς τι έκανε..

Μερικά ποστ πιο πίσω έχει γράψει ένας φίλος πως καθάρισε το δικό του με οδοντόβουρτσα και στεγνό καθάρισμα..

Δεν θυμάμαι ακριβώς τι έκανε..

Οκ. Με πρόλαβες. Εγώ το καθάρισα με ένα μικρό βουρτσακι

Αυτό που καθαρίζουμε την ξυριστικη μηχανή στεγνά και ο ήχος επανήλθε καμπάνα

Δεν χρειάζεστε να φτιάξεις κανένα ζιπ.

Όλα οκ. Σ' ευχαριστω

Φίλε επειδή έχω και εγώ θέμα με τις σιμ.Δεν τις διαβάζει Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς έκανες; Υπόψιν δεν ειχα σώσει τα efs του κινητού για να κάνω restore .Ευχαριστώ

Κατέβασα ένα αρχείο eml που ανέβασε ο Χρήστος στο xda στο νήμα της miui και το πέρασα σύμφωνα με τις οδηγίες που έδωσε εκεί. Έκανα και μια επαναφορά εργοστασιακή ρυθμίσεων από το twrp και έστρωσε. Πριν βάλεις το eml κάνε πρώτα την επαναφορά όπως λέει και ο Χρήστος.

@Χρηστο, λες να έχει αλλάξει το imei; το βράδυ που θα επιστρέψω σπίτι θα ελέγξω τον αριθμό από το κουτί να δω τι γίνεται.

@Χρηστο, λες να έχει αλλάξει το imei; το βράδυ που θα επιστρέψω σπίτι θα ελέγξω τον αριθμό από το κουτί να δω τι γίνεται.

Δεν έχω ιδέα..Τσέκαρέ τα και πόσταρε...

Έλα ήρθε ο καιρός να βγάλεις το κινητό από το ντουλάπι..

Ακολουθείς βήμα βήμα και είσαι έτοιμος..;)

https://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/imei-repair-help-lemax2-t3629481

Έλα ήρθε ο καιρός να βγάλεις το κινητό από το ντουλάπι..

Ακολουθείς βήμα βήμα και είσαι έτοιμος..;)

https://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/imei-repair-help-lemax2-t3629481

Το είχα δοκιμάσει αυτό μου αλλάζει την imei αλλά παραμένει 0000 η MEID του κινητού -στο κουτί μου έχω γραμμένη μόνο την μια imei-.Ελεγα μην υπάρχει κάποιος άλλος τροπος.Ευχαριστω

----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατέβασα ένα αρχείο eml που ανέβασε ο Χρήστος στο xda στο νήμα της miui και το πέρασα σύμφωνα με τις οδηγίες που έδωσε εκεί. Έκανα και μια επαναφορά εργοστασιακή ρυθμίσεων από το twrp και έστρωσε. Πριν βάλεις το eml κάνε πρώτα την επαναφορά όπως λέει και ο Χρήστος.

Μήπως μπορεις να μου στείλεις inbox λινκ και τπτ οδηγίες;Ty

Edited by loukiosmegas

Το είχα δοκιμάσει αυτό μου αλλάζει την imei αλλά παραμένει 0000 η MEID του κινητού -στο κουτί μου έχω γραμμένη μόνο την μια imei-.Ελεγα μην υπάρχει κάποιος άλλος τροπος.Ευχαριστω

Στοχα ξαναγραψει αλλα επειδη δεν μου ειχες απαντησει.. (ισως να μην το ειδες, η να τοκανες και να μην εγινε κατι..)

Οποτε ξαναγραφω και αν θες απαντας

Οταν εχεις το 1ο IMEI απο τη σιμ 1, στη σιμ 2, τα 3 τελευταια ψηφια ειναι ο τριψηφιος αριθμος που γραφει,στο ποστ, τα βαζεις

και προσθετης το συν 8.

Οπως αυτο.. https://postimg.cc/5YBSXzNK

Τα υπολοιπα νουμερα πριν το τριψηφιο αριθμο ειναι ολα ιδια. Οτι γραφει στη σιμ 1, τα ιδια νουμερα ειναι και στην σιμ 2. (οποτε προσθετης το 8 και τα βαζεις

Για να δεις το MEID, πρεπει να εχεις τη ρομ του Χρηστου, (αν θυμαμαι καλα, την 20s, καθαρη, χωρις Xposed και μοντουλες,

γιατι εγω τωρα που εχω περασει την 30s, συν Xposed και μοντουλες, βαζωντας τον κωδικο *#06*#,

Βλεπω μονο τα 2 IMEI χωρις το MEID

Υ.Γ. Μολις το δοκιμασα και στην τελευταια Q του Χριστου

με κωδικο *#06# kai βγαζει τα παντα, και το MEID

Edited by vasillis2

Στοχα ξαναγραψει αλλα επειδη δεν μου ειχες απαντησει.. (ισως να μην το ειδες, η να τοκανες και να μην εγινε κατι..)

Οποτε ξαναγραφω και αν θες απαντας

Οταν εχεις το 1ο IMEI απο τη σιμ 1, στη σιμ 2, τα 3 τελευταια ψηφια ειναι ο τριψηφιος αριθμος που γραφει,στο ποστ, τα βαζεις

και προσθετης το συν 8.

Οπως αυτο.. https://postimg.cc/5YBSXzNK

Τα υπολοιπα νουμερα πριν το τριψηφιο αριθμο ειναι ολα ιδια. Οτι γραφει στη σιμ 1, τα ιδια νουμερα ειναι και στην σιμ 2. (οποτε προσθετης το 8 και τα βαζεις

Για να δεις το MEID, πρεπει να εχεις τη ρομ του Χρηστου, (αν θυμαμαι καλα, την 20s, καθαρη, χωρις Xposed και μοντουλες,

γιατι εγω τωρα που εχω περασει την 30s, συν Xposed και μοντουλες, βαζωντας τον κωδικο *#06*#,

Βλεπω μονο τα 2 IMEI χωρις το MEID

Υ.Γ. Μολις το δοκιμασα και στην τελευταια Q του Χριστου

με κωδικο *#06# kai βγαζει τα παντα, και το MEID

Το είχα δοκιμάσει αυτό με το +8 αλλά δεν κατάφερα κατι

Εσείς που έχετε δοκιμάσει διάφορες ρομ με androud q δώστε μερικές προτάσεις για να προχωρήσω σε εγκατασταση. Ros η aosip και ποια εκδοση; Edited by klaipelas

Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower

Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920)

19/March/2020 by C.B.G.)

Εσείς που έχετε δοκιμάσει διάφορες ρομ με androud q δώστε μερικές προτάσεις για να προχωρήσω σε εγκατασταση. Ros η aosip και ποια εκδοση;

[27/11/2019] AOSiP Q-_ANDROID_10

Πρωτη σελιδα. δουλευει μια χαρα-πολυ γρηγορη,

και με ενεργοποιημενη την προστασια της μπανταριας, νομιζω απο τις ποιο καλες

που εχω δοκιμασει..

Δεν έχω ιδέα..Τσέκαρέ τα και πόσταρε...

Λοιπόν το έλεγξα, το imei 1 είναι το ίδιο του κουτιού, το meid1 το ίδιο με το imei αλλά λείπει το τελευταίο ψηφίο στην συγκεκριμένη περίπτωση το 9, και από το meid2 τα τελευταία δύο ψηφία έχουν αντικατασταθεί με ένα 0.

[27/11/2019] AOSiP Q-_ANDROID_10

Πρωτη σελιδα. δουλευει μια χαρα-πολυ γρηγορη,

και με ενεργοποιημενη την προστασια της μπανταριας, νομιζω απο τις ποιο καλες

που εχω δοκιμασει..

Αυτή τελικά έχει χαμηλό ήχο στο ηχείο η ήταν θέμα σε κινητό ενός παιδιού εδώ; Κάπου το διάβασα σε μερικές σελίδες πιο πίσω γι'αυτό ρωτώ.

Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower

Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920)

19/March/2020 by C.B.G.)

Αυτή τελικά έχει χαμηλό ήχο στο ηχείο η ήταν θέμα σε κινητό ενός παιδιού εδώ; Κάπου το διάβασα σε μερικές σελίδες πιο πίσω γι'αυτό ρωτώ.

Θελει καθαρισμα το σφουγκαρακι. 1α σελιδα πισω, διαβασε..