corsa2 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Παιδιά SOS!! Ενώ πέρασα με μεγάλη επιτυχία και σχετικά γρήγορα την MIUI8 στο πρώτο απο τα 2 LE MAX , όταν πήγα να την περάσω στο δεύτερο εκανα wipe ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! και τώρα έχω μια συσκευη χωρις ROM και χωρις TWRP. Υπαρχει κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει,έστω και λίγο?? Τι να κάνω??? :hypno::hypno::lost::lost::dizzy::dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Πως το καταφέρες? Ρικοβερι δε μπαίνει σίγουρα? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Παιδιά SOS!! Ενώ πέρασα με μεγάλη επιτυχία και σχετικά γρήγορα την MIUI8 στο πρώτο απο τα 2 LE MAX , όταν πήγα να την περάσω στο δεύτερο εκανα wipe ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! και τώρα έχω μια συσκευη χωρις ROM και χωρις TWRP. Υπαρχει κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει,έστω και λίγο?? Τι να κάνω??? :hypno::hypno::lost::lost::dizzy::dizzy: Δεν γίνεται να μην υπάρχει το recovery. Στη τελική εύκολα ξανά πέρνα το με το exe σε fastboot mode. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Έχω την αίσθηση ότι όταν είναι στο 2g είτε edge είτε GPRS αργεί πολύ με τον μετρητή να δείχνει μηδενική ταχύτητα. Συμβαίνει και σε άλλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsa2 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Δεν γίνεται να μην υπάρχει το recovery. Στη τελική εύκολα ξανά πέρνα το με το exe σε fastboot mode. Και όμως για κάποιο περίεργο λόγο δεν μπαίνει. Πατάω power+Vol + , μου βγάζει recovery αλλά μετα, μαύρη οθόνη και ξανά boot. Δεν μπαίνει σε recovery. Χρήστο αν έχεις την καλοσύνη , μου εξηγείς πως γίνεται με το .exe που είπες? ** Επίσης να αναφέρω ότι,όσο εμπαινα σε recovery ,δεν μου διάβαζε το usb otg για να κάνω εγκτάσταση την custom rom.** ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBigWerewolf Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Και όμως για κάποιο περίεργο λόγο δεν μπαίνει. Πατάω power+Vol + , μου βγάζει recovery αλλά μετα, μαύρη οθόνη και ξανά boot. Δεν μπαίνει σε recovery. Χρήστο αν έχεις την καλοσύνη , μου εξηγείς πως γίνεται με το .exe που είπες? ** Επίσης να αναφέρω ότι,όσο εμπαινα σε recovery ,δεν μου διάβαζε το usb otg για να κάνω εγκτάσταση την custom rom.** ευχαριστώ. Δες αυτον τον οδηγο για να ξαναβαλεις twrp http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6950610#post6950610 Παράθεση Letv LeMax2 x829 RevengeOS 2.2 - Letv LeMax2 x820 EUI-6.030S GoggleEdition - Letv LeMax2 x821 AOSiP 9.0 treble - Letv Le2Pro x620 5.9.028S CUOCO92 Apple iPhone 5 16GB iOS 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Το οτι δε διαβαζε το otg, ισως οφείλεται στο καλωδιο. Βλεπω οτι ανεβαζει αρκετα θερμοκρασια ενω φορτιζει (μαμα φορτιστής, καλωδιο blitzwolf) Να ακυρωσω το qc μήπως? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Το οτι δε διαβαζε το otg, ισως οφείλεται στο καλωδιο. Βλεπω οτι ανεβαζει αρκετα θερμοκρασια ενω φορτιζει (μαμα φορτιστής, καλωδιο blitzwolf) Να ακυρωσω το!QC Mε ποια είσαι με την 5.7.4 ? Μην ανησυχείς καλοκαίρι είναι..;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Ναι με αυτην. Αρκετά ζεστο ειναι μπορω να πω. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Και όμως για κάποιο περίεργο λόγο δεν μπαίνει. Πατάω power+Vol + , μου βγάζει recovery αλλά μετα, μαύρη οθόνη και ξανά boot. Δεν μπαίνει σε recovery. Χρήστο αν έχεις την καλοσύνη , μου εξηγείς πως γίνεται με το .exe που είπες? ** Επίσης να αναφέρω ότι,όσο εμπαινα σε recovery ,δεν μου διάβαζε το usb otg για να κάνω εγκτάσταση την custom rom.** ευχαριστώ. Αν και σου απάντησαν τα παιδιά δοκίμασε μήπως είσαι απο τους τυχερους που παίρνει μόνο το ef2fs και τα άλλα δεν παιζουν. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosgon Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Τελικά, μετά την αναβάθμιση σε τελε 26ς.47 είχα και άλλες -στα καλά καθούμενα επανεκκινησεις... Δεν ξέρω τι να σκεφτώ... Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sammy S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas1 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Πως απενεργοποιούμε το scrolling effect στην Miui8 v.7 7.7.1?? Μόνο μια επιλογή για animation βρήκα στο menu battery αλλά μόλις το απενεργοποιώ δεν δουλεύει ο dialer...και μόλις το ξανά ενεργοποίησα κόλλησε στο boot στο logo MI... Με την rr mm όταν φόρτιζε έφτανε 50 βαθμούς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosgon Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Τελικά, μετά την αναβάθμιση σε τελε 26ς.47 είχα και άλλες -στα καλά καθούμενα επανεκκινησεις... Δεν ξέρω τι να σκεφτώ... Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει κάνει την τελευταία μισή ώρα 10 επανεκκινήσεις ενώ είμαι απλά στο Tapatalk... Σαν να νομίζω ότι γίνονται όταν χάνεται το σήμα, όπως πριν λίγες μέρες έγραψε και ένας άλλος φίλος... Χρήστο, βοήθειααααα.... Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sammy S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Τελικά, μετά την αναβάθμιση σε τελε 26ς.47 είχα και άλλες -στα καλά καθούμενα επανεκκινησεις... Δεν ξέρω τι να σκεφτώ... Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν εχεις κρατήσει μπακαπ γύρνα πίσω. Αν δεν έβαλες το Firmware update βάλτο και τσέκαρε αν έχεις σήμα παντού όταν το κάνει. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Τελικά, μετά την αναβάθμιση σε τελε 26ς.47 είχα και άλλες -στα καλά καθούμενα επανεκκινησεις... Δεν ξέρω τι να σκεφτώ... Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι εγώ το ίδιο. Το κάνει σε περιοχές χωρίς καλό σήμα. Εγώ βάλει όλα τα firmware για 26s και κάνει τα ίδια. Le X829 4/64 tele23s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsa2 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 (edited) Όλα καλά. Το κατάφερα. Ειμαι στην v7.7.7.1 ! :-) Edited July 12, 2017 by corsa2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Εχεις ξεκλειδωτο bootloader? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dostoevsky Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 (edited) Τελικά, μετά την αναβάθμιση σε τελε 26ς.47 είχα και άλλες -στα καλά καθούμενα επανεκκινησεις... Δεν ξέρω τι να σκεφτώ... Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkκατι δεν εκατσε καλά πιστευω. Σιγουρα δεν φταιει η ρομ. Μηπως να την περάσεις καθαρή χωρίς firmware update? Εγώ έτσι την εγκατεστησα και δεν έχω κανένα τετοιο θέμα. Αρκετά ευχαριστημένος. Αυτονομία καλή (παντως όχι όσο καλή θα ήθελα/περίμενα) θερμοκρασιες καλές σχετικά-εκτος από οταν φορτιζει. Μια φορά μόνο το φόρτιζα ακουμπισμένο πάνω στο modem και το βρήκα το πρωι να καιει και φορτισμένο μέχρι το 79% Edited July 13, 2017 by dostoevsky Παράθεση Κώστας My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 κατι δεν εκατσε καλά πιστευω. Σιγουρα δεν φταιει η ρομ. Μηπως να την περάσεις καθαρή χωρίς firmware update? Εγώ έτσι την εγκατεστησα και δεν έχω κανένα τετοιο θέμα. Αρκετά ευχαριστημένος. Αυτονομία καλή (παντως όχι όσο καλή θα ήθελα/περίμενα) θερμοκρασιες καλές σχετικά-εκτος από οταν φορτιζει. Μια φορά μόνο το φόρτιζα ακουμπισμένο πάνω στο modem και το βρήκα το πρωι να καιει και φορτισμένο μέχρι το 79% Δεν φταίει αυτό, ούτε η ρομ. Το κινητό μας δυστυχώς στην πάροδο του χρόνου και λόγω μεγάλης ζήτησης και μετά από πολλές έρευνες με χιλιάδες χρήστες, ανακαλύψαμε ότι έχει κατασκευαστεί με πολλά διαφορετικά hardware σε οθόνη, modem, κλπ. Γι αυτό και βλέπουμε σε μερικά κομάτια να μην έχει wifi, σε άλλα όχι καλό σήμα, σε άλλα ο bootloader να παίρνει ένα συγκεκριμένο recovery αλλιώς να κολάει κλπ. ότι κάτσει δλδ!:lol::p;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Τele_26 Stock Dialer Contasts με Εγγραφή https://mega.nz/#!oaoATJQJ!vQkWJYGRmfT_vvMXeHukWFlEeiXNHOa7PSQz9Byvs1s Το πέρασα και όταν με καλούν βλέπω μόνο τη φωτογραφία από τη μέση και κάτω της οθόνης και από το μήνυμα για Swype πάνω ή κάτω αναλόγως αν θα απαντήσω ή όχι. Πώς μπορώ να γυρίσω στον προηγούμενο dialer ή να βάλω κάποιον άλλον που να φαίνονται ολόκληρα? leeco le max 2 tele26s v47 Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosgon Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 (edited) Δεν φταίει αυτό, ούτε η ρομ. Το κινητό μας δυστυχώς στην πάροδο του χρόνου και λόγω μεγάλης ζήτησης και μετά από πολλές έρευνες με χιλιάδες χρήστες, ανακαλύψαμε ότι έχει κατασκευαστεί με πολλά διαφορετικά hardware σε οθόνη, modem, κλπ. Γι αυτό και βλέπουμε σε μερικά κομάτια να μην έχει wifi, σε άλλα όχι καλό σήμα, σε άλλα ο bootloader να παίρνει ένα συγκεκριμένο recovery αλλιώς να κολάει κλπ. ότι κάτσει δλδ!:lol::p;) Μα, το δικό μου δεν είχε θέματα... Με την τελε 23 δεν είχε κάνει ούτε μια επανεκκίνηση... Ούτε και όταν αναβάθμισα σε τελε 26... Προ διημέρου έκανα ΟΤΑ την 47 και από τότε άρχισε το πρόβλημα... Υποθέτω ότι δεν μπορώ πλέον να περάσω dirty την αρχική τελε 26 ή την τελε 23 ???? Δυστυχώς, μπακ απ δεν κράτησα.... Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μα, το δικό μου δεν είχε θέματα... Με την τελε 23 δεν είχε κάνει ούτε μια επανεκκίνηση... Ούτε και όταν αναβάθμισα σε τελε 26... Προ διημέρου έκανα ΟΤΑ την 47 και από τότε άρχισε το πρόβλημα... Υποθέτω ότι δεν μπορώ πλέον να περάσω dirty την αρχική τελε 26 ή την τελε 23 ???? Δυστυχώς, μπακ απ δεν κράτησα.... Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Eπίσης, προσπαθώντας να επιλύσω το πρόβλημα, πέρασα χθες το βράδυ και το μόντεμ 419 d, που ήταν -μετά από δοκιμές-, αυτό που μου έδινε το καλύτερο σήμα, φευ, δεν διόρθωσε την κατάσταση... Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 13, 2017 by spirosgon Παράθεση Sammy S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas1 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Στην Miui8 v.7 7.7.1 δεν μου δουλεύει το σωστά το music app...δεν μου εμφανίζει τα τραγούδια.Επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξει το winbank? Κάπου διάβασα παίζει αν βάλεις το Magisk...το φλαράρω από TWRP κατευθείαν ή πρέπει πρώτα να πατήσω full unroot από το supersu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Μα, το δικό μου δεν είχε θέματα... Με την τελε 23 δεν είχε κάνει ούτε μια επανεκκίνηση... Ούτε και όταν αναβάθμισα σε τελε 26... Προ διημέρου έκανα ΟΤΑ την 47 και από τότε άρχισε το πρόβλημα... Υποθέτω ότι δεν μπορώ πλέον να περάσω dirty την αρχική τελε 26 ή την τελε 23 ???? Δυστυχώς, μπακ απ δεν κράτησα.... Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Eπίσης, προσπαθώντας να επιλύσω το πρόβλημα, πέρασα χθες το βράδυ και το μόντεμ 419 d, που ήταν -μετά από δοκιμές-, αυτό που μου έδινε το καλύτερο σήμα, φευ, δεν διόρθωσε την κατάσταση... Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βάλε dirty την 26ς τότε.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Στην Miui8 v.7 7.7.1 δεν μου δουλεύει το σωστά το music app...δεν μου εμφανίζει τα τραγούδια.Επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξει το winbank? Κάπου διάβασα παίζει αν βάλεις το Magisk...το φλαράρω από TWRP κατευθείαν ή πρέπει πρώτα να πατήσω full unroot από το supersu? Έχεις την v2 βάλε την v3 που τα βλέπει. Dirty installation δουλεύει.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas1 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Έχω αυτήν από το πρώτο ποστ LeMax2_MIUI8_7.7.1_EU_v.3_C.B.G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts