Stef08 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Ναι φίλε μου διορθώνεται,βγαλε το antivirus είναι ότι πιο άχρηστο μπορεί να βάλει κάποιος στο κινητό του sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Μου έχει έρθει το κινητό από Κίνα εδώ και τρεις εβδομάδες και είμαι πολύ ευχαριστημένος για τα χρήματα του. Απλά θέλω να ρωτήσω κατι έχω βάλει το ditdefender antivirus και όλο που το απενεργοποιει και πρέπει συνέχεια να το κάνω turn on στα settings. ξέρεις κανείς αν διορθώνεται; διαφωνω με τον stef δοκιμασε το δωρεαν avast Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Φίλε μου απολύτως δεκτο να διαφωνεις για αυτό υπάρχουν τα φορουμ, από την στιγμή που οι μόνες εφαρμογές που κατεβάζει κάποιος είναι από το play store το μόνο πράγμα που κάνουν τα antivirus είναι να ρουφουν μπαταρία και να κάνουν την συσκευή σου αργή sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonjo Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Παιδιά sos, το κινητό δούλευε τέλεια μέχρι που έκλεισε από μπαταρία και από τότε δεν ανοίγει wifi και bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Για κάνε μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα τα χάσεις όλα όμως να ξέρεις sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonjo Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα, όχι μόνο δεν διορθώθηκε αλλά ξεκίνησαν και τα lags Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Ποιά version έχεις ; Αν είσαι πχ στην v10 βάλε την τελευταία v11 μήπως και φτιάξει sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonjo Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Πως θα το κάνω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Θα πας στο forum της cubot θα βρεις ένα section που λέγεται cubot Dinosaur download files εκεί θα βρεις την v 11 θα κάνεις το λινκ copy στον browser του τηλεφώνου σου, θα κατεβάσεις την ρομ στη συσκευή σου , μετά στο μενού θα πας ενημερώσεις πάνω δεξιά θα βρεις τρεις τελιτσες θα πατήσεις θα σου βγάλει ενα μενού εσύ θα πας τοπικές ενημερώσεις και τα υπόλοιπα θα τα κάνει το τηλέφωνο sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonjo Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Έφτιαξε μόνο το bluetooth :'( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Κόλλημα έχει φάει αδερφέ κανέ του δύο τρείς επανεκκινήσεις και εμένα παλαιότερα σε cubot note s που μου έκλεισε από μπαταρία δεν άνοιγε και έφτιαξε μόνο του ύστερα από δύο τρείς ημέρες sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonjo Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Δεν το βλεπω αδερφε, δευτερα το στελνω για επισκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 μπορει καποιος απο τους κατοχους να μου κανει ενα συνολικο review? ψηνομαι να το παρω για τη γυναικα, και θα ηθελα αφου εχει περασει τοσος καιρος πλεον να μου πει καποιος αν η συσκευη εχει βγαλει καποιο μονιμο κουσουρι ή αν ολα δουλευουν καλα Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Φίλε μου το τηλέφωνο έχουμε ξαναγράψει ότι είναι φοβερό vfm ο μόνος λόγος που δεν γίνετε ντόρος είναι επειδή δεν το ξέρει ο κόσμος , το έχω γύρω στους 5 μήνες και μην το μάτιασω είναι άψογο σε όλα ,μηδέν κολλήματα , το μόνο πρόβλημα που έχω εντοπίσει είναι το gps του που είναι αστείο sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Φίλε μου το τηλέφωνο έχουμε ξαναγράψει ότι είναι φοβερό vfm ο μόνος λόγος που δεν γίνετε ντόρος είναι επειδή δεν το ξέρει ο κόσμος , το έχω γύρω στους 5 μήνες και μην το μάτιασω είναι άψογο σε όλα ,μηδέν κολλήματα , το μόνο πρόβλημα που έχω εντοπίσει είναι το gps του που είναι αστείο +1 kι απο μενα στα οσα ειπε ο φιλος. Απο τις πιο ομοιογενείς συσκευες που εχω χρησιμοποιησει. Σε χρυσο ειναι πανεμορφο, πολυ περισσοτερο δε για γυναικα. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 +1 kι απο μενα στα οσα ειπε ο φιλος. Απο τις πιο ομοιογενείς συσκευες που εχω χρησιμοποιησει. Σε χρυσο ειναι πανεμορφο, πολυ περισσοτερο δε για γυναικα. Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια :) (αν της παρω χρυσο θα μου το πεταξει στο κεφαλι :lol: :lol::lol: :p:p:p) Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια :) (αν της παρω χρυσο θα μου το πεταξει στο κεφαλι :lol: :lol::lol: :p:p:p) Προσεχε γιατι ειναι και ... βαρυ! :p Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Δεν είναι ακριβώς χρυσό, λευκό είναι και περιμετρικά το πλαστικό χρυσό sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. November 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Δεν είναι ακριβώς χρυσό, λευκό είναι και περιμετρικά το πλαστικό χρυσό sent from my Dinosaur έχει και ολόχρυσο. Το λευκό με το λίγο χρυσό είναι τέλειο Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Σίγουρα δεν υπήρχε όταν αγόρασα το δικό μου τον ιουνιο, μαύρο και λευκό χρυσό ειχε sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. November 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Σίγουρα δεν υπήρχε όταν αγόρασα το δικό μου τον ιουνιο, μαύρο και λευκό χρυσό ειχε sent from my Dinosaur http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_353145.html?wid=11 Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Το ότι υπάρχει τώρα δεν το αμφισβητησα το ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο όταν εκανα την παραγγελία τέλη ιουνιου έιπα εγώ sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 παιδια αξιζει το τηλεφωνο? γιατι ειναι τετραπυρ , 16GB μονο ....και απο αποδοση , οθονη πως παει? να μην εχει δηλαδη καλη μονο τη μπαταρια...ποσο βαρος εχει? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Φίλε σε απλή καθημερινή χρήση με τα βασικά fb messenger κλπ δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα , εγώ παίζω βαριά παιχνίδια (simulator) και το τηλέφωνο δεν καταλαβαίνει τίποτα ,ή οθόνη του είναι πολύ καλή για τα δικά μου γούστα και γενικά είναι ένα εξαιρετικά τιμιο τηλέφωνο όσο για τα 16 gb παίρνει κάρτα sd σε ανεξάρτητο από τις sim slot ;) sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Φίλε σε απλή καθημερινή χρήση με τα βασικά fb messenger κλπ δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα , εγώ παίζω βαριά παιχνίδια (simulator) και το τηλέφωνο δεν καταλαβαίνει τίποτα ,ή οθόνη του είναι πολύ καλή για τα δικά μου γούστα και γενικά είναι ένα εξαιρετικά τιμιο τηλέφωνο όσο για τα 16 gb παίρνει κάρτα sd σε ανεξάρτητο από τις sim slot ;) sent from my Dinosaur αδερφε απο καμερα πως παει? τουλαχιστον στην ημερα ειναι καλες οι φοτο?, γιατι φανταζομαι οι βραδυνες θα ειναι ψιλοχαλια Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts