GiannisLeon Δημοσιεύτηκε May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 18, 2016 Εχω ενα διλημμα. ΕΙμαι μεταξυ των δύο αυτων κινητων: LG G4 SONY Ζ5 To κινητο θα το εχω για τα επομενα δύο χρόνια. Με ενδιαφερει η ποιοτητα της φωτογραφιας αρκετα. Φανταζομαι απο χειρισμο ειναι παρομοια αφου εχουν ιδιο λειτουργικο. Ποιο απο τα δύο μου προτείνεται. Φυσικα το Ζ5 ειναι και πιο ακριβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Αν σε ενδιαφέρει η ποιότητα φωτογραφίας, τότε πας σε G4 καθώς μπορείς να βγάλει πολύ καλές φωτογραφίες στις περισσότερες συνθήκες χωρίς να μπλέξεις με manual ρυθμίσεις. Κατά τα άλλα εγώ θα πήγαινα σε Ζ5 χωρίς δεύτερη σκέψη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. May 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Αν σε ενδιαφέρει η ποιότητα φωτογραφίας, τότε πας σε G4 καθώς μπορείς να βγάλει πολύ καλές φωτογραφίες στις περισσότερες συνθήκες χωρίς να μπλέξεις με manual ρυθμίσεις. Κατά τα άλλα εγώ θα πήγαινα σε Ζ5 χωρίς δεύτερη σκέψη. Σε ευχαριστω πολυ, με εντυπωσιαζει η απαντηση σου γιατι πιστευα οτι το Z5 εχει καλη φωτογραφική μηχανή, με τα 23ΜP. Ειναι τοσο δυσχρηστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Σε ευχαριστω πολυ, με εντυπωσιαζει η απαντηση σου γιατι πιστευα οτι το Z5 εχει καλη φωτογραφική μηχανή, με τα 23ΜP. Ειναι τοσο δυσχρηστή; Ειναι παρα πολύ καλή η καμερα του και εύκολη, απλώς σε νυχτερινές χωρίς φλας θα πρέπει να καταφυγεις στο manual, δηλαδή να κάνεις μερικά κλικ παραπάνω για να πάρεις καλύτερο αποτέλεσμα. Το αυτόματο του σε low light υστερεί αρκετά απο τον υπόλοιπο ανταγωνισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) To g4 καλο θα ηταν να μην το κοιτας καν...Εχει βγαλει προβληματα κ ειναι αμαρτια να τρεχεις σε σερβις κ να μην ξερεις αν θα βγαλεις ακρη..Το Ζ5 εχει πολυ καλη καμερα κ ισως το καλυτερο stabilization ακομα κ απο συσκευες του 2016..Επισης το Ζ5 εχει καλυτερη μπαταρια/καλυτερη ποιοτητα/στερεο ηχεια/ειναι αδιαβροχο/καλυτερο επεξεργαστη κ σε συνδιασμο με την fhd δινει πολυ καλες επιδοσεις/πιο ελαφρυ ui..Eιναι πιο ακριβο αλλα πιστευω αξιζει με χιλια την διαφορα μιας κ ειναι ενα κινητο που τα εχει ολα κ δεν εχει βγαλει προβληματα !! Δες εδω ποσο καλη καμερα εχει κ ποσο καλο stabilization εχει Edited May 18, 2016 by mikele123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. May 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Και παλι ευχαριστω για τις απαντησεις σας, η αληθεια ειναι οτι δεν εχω πολλες γνωσεις απο κινητα, (αγοραζω ενα στα 2 χρονια και αυτο μεσω της εταιριας που εργαζομαι, εταιρική συνδεση). Και οσο περισσοτερο διαβαζω τοσο περισσοτερο μπερδευομαι. Διαβαζω για προβληματα στο G4, ομως για πολύ καλη φωτογραφική, ιδιαιτερα στο αυτοματα. Επισης διαβαζω για δυνατοτερο επεξεργαστη στο Ζ5, δυσκολια στις βραδυνές ληψεις στην φωτογραφικη του, αλλά δεν διαβαζω για "χοντρα" προβληματα. Ειλικρινά δεν ξερω τι να διαλεξω, το budget φτανει οριακα για το Ζ5. Ξεκινησα να βλεπω το G4 λογο καλης τιμης και καλης φωτογραφικής. Υπάρχει καποιο ακομα σε αυτο το ευρως τιμης που να ανταγωνιζεται το Ζ5; Τι προτεινεται τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) Δεν δυσκολευεται στις βραδινες ληψεις απλα θελει να το εχεις στο manual..Για εμενα δεν υπαρχει λογος να κοιτας κατι αλλο σε αυτη την τιμη..Πραγματικα τα εχει ολα αυτο το κινητο..Δες κ τι καλη ποιοτητα εχει σε καταγραφη βιντεο το βραδυ!! Σε αυτα τα λεφτα που κοιτας υπαρχει κ το lg v10 με 5,7 ιντσες,εχει τον ιδιο επεξεργαστη με to g4 αλλα με 4gbram,καλυτερη ποιοτητα κατασκευης κ πολυ πιο ομορφο φυσικα,την ιδια μετριοτατατη αυτονομια,ιδια πολυ καλη καμερα.. ΤΟ v10 δειχνει να δουλευει απορβληματιστα μεχρι τωρα αλλα στο μελλον δεν ξερω αν θα παρουσιασει τα ιδια προβληματα με του g4..Γενικα για εμενα η lg εχει δειξει οτι ειναι αναξιοπιστη..g3-g4-flex 2 εχουν βγαλει προβληματα κ δυσλειτουργιες!!Αυτο απο εμενα φιλε !! Δες κ αυτο σε συγκριση με το nexus 6p το οποιο εχει μια πολυ καλη καμερα !! Edited May 18, 2016 by mikele123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. May 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Γιατι φαίνεται στο video σκοτεινό το Ζ5 ? Ή είναι ιδέα μου; Το LG V10 ειναι πολύ μεγάλο για τα γούστα μου. Τι πρεπει να κανει κανεις για να βγανουν καλές οι φωτογραφίες το βράδυ; (σορρυ για τις χαζές ερωτήσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Σκοτεινο;;Πιο καθαρο απο του S7 εγω το βλεπω κ πιο καθαρα χρωματα..Μην περιμενεις να παρεις κινητο κ να κανει παπαδες σε σκοτεινα μερη,Αν θες την τελεια καμερα κοιτα σε dslr,δεν νομιζω να σε καλυψει κανενα κινητο..Στο αυτοματο δεν κανει τοσο καλη φωτομετρηση κ πρεπει να ανεβασεις το αιζο στο μανιουαλ..Δεν κανεις χαζες ερωτησεις φιλε μου!! Αν μπορει κ ξερει να βοηθησει κ καποιος αλλος φιλος,περιμενε μηπως εχει κατι καλυτερο να πει η να προτεινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. May 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Ευχαριστω πολύ. Εχεις δικαιο, ειναι καθαροτερες, απλως δεν ξερω ποσο ευχρηστο και γρηγορο ειναι να πειραζεις ρυθμισεις στο κινητο οταν θελεις να βγαλεις μια φωτο. Η αληθεια ειναι οτι συμπαθώ την SONY στα κινητα. Θεωρω οτι εχουν καλή ακουστική (ήχο). Απο το S3 που εχω τωρα θεωρω οτι θα ειναι φοβερη βελτιωση. Αν φροντιζει η SONY να το αναβαθμιζει νομιζω οτι θα αντεξει 2 χρονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 H sony ειναι καλη κ τυπικη στις αναβαθμισεις της!! Εχει καλο/ελαφρυ ui κ σε συνδυασμο με τον δυνατο επεξεργαστη κ την οθονη fhd το κινητο θα ειναι γρηγορο για 2 χρονια πιστευω σιγουρα!! Στα χρηματα που δινεις κ στις διαστασεις που κοιτας εγω δεν εχω κατι καλυτερο να προτεινω,εκτος κ αν θες να περιμενεις να πεσει η τιμη του g5 (τωρα εχει 520) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts