kpartsi Δημοσιεύτηκε January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 29, 2005 Εδώ και κανά 2 μήνες δυσκολεύομαι να κινηθώ μέσα στο site του my phone καθώς έχει γίνει πιο αργό και το κυριότερο για να ανοίξω οποιαδήποτε σελίδα του site πρέπει να κάνω 3-4 refresh και αυτό μου συμβαίνει μόνο με αυτό το site. Πληροφοριακά χρησιμοποιώ τον MS Explorer.... Συμβαίνει και σε άλλους αυτό το πρόβλημα ή μόνο σε μένα. Δεν είναι τίποτα το σημαντικό απλώς είναι σπαστικό καθώς δεν μπορώ να κινηθώ άνετα στα διάφορα threads. Θέλω να προσθέσω ότι πριν τον Δεκέμβρη η περιήγηση γινόταν σφαίρα και ότι δεν είναι σίγουρα πρόβλημα γραμμής καθώς έχω ADSL και μου συμβαίνει πάντα δηλ. τόσο στις ώρες μεγάλης κίνησης (π.χ 8 το βράδυ) όσο και στις ώρες χαμηλής κίνησης (π.χ 6 το πρωί) Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Πολύ παράξενο αυτό που λες... το site είναι ταχύτατο, και που μπαίνω από το γραφείο (adsl) αλλά και από το σπίτι (pstn). Βέβαια, εγώ χρησιμοποιώ FireFox...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Εδώ και κανά 2 μήνες δυσκολεύομαι να κινηθώ μέσα στο site του my phone καθώς έχει γίνει πιο αργό και το κυριότερο για να ανοίξω οποιαδήποτε σελίδα του site πρέπει να κάνω 3-4 refresh και αυτό μου συμβαίνει μόνο με αυτό το site. Πληροφοριακά χρησιμοποιώ τον MS Explorer.... Συμβαίνει και σε άλλους αυτό το πρόβλημα ή μόνο σε μένα. Δεν είναι τίποτα το σημαντικό απλώς είναι σπαστικό καθώς δεν μπορώ να κινηθώ άνετα στα διάφορα threads. Θέλω να προσθέσω ότι πριν τον Δεκέμβρη η περιήγηση γινόταν σφαίρα και ότι δεν είναι σίγουρα πρόβλημα γραμμής καθώς έχω ADSL και μου συμβαίνει πάντα δηλ. τόσο στις ώρες μεγάλης κίνησης (π.χ 8 το βράδυ) όσο και στις ώρες χαμηλής κίνησης (π.χ 6 το πρωί) Για ρίξε μια ματιά εδώ μήπως έχουμε το ίδιο πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. January 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Για ρίξε μια ματιά εδώ μήπως έχουμε το ίδιο πρόβλημα.. Μου συμβαίνει και αυτό καμιά φορά αν και εγώ σαν firewall χρησιμοποιώ το Norton Internet Security. Δηλαδή με τον Firefox σου λύθηκε το πρόβλημα??? Έχω κάποιες αμφιβολίες να περάσω σε άλλο browser μετά από τόσα χρόνια και μετά έχω πάρα πολλά sites στα favorites για να αρχίσω να τα ξαναπερνάω από την αρχή... Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Μου συμβαίνει και αυτό καμιά φορά αν και εγώ σαν firewall χρησιμοποιώ το Norton Internet Security. Δηλαδή με τον Firefox σου λύθηκε το πρόβλημα??? Έχω κάποιες αμφιβολίες να περάσω σε άλλο browser μετά από τόσα χρόνια και μετά έχω πάρα πολλά sites στα favorites για να αρχίσω να τα ξαναπερνάω από την αρχή... Πωπω σαν να ακουω τον εαυτο μου ειναι.. :X Αν δεν βρεις λυση με τον Ι.Ε. τοτε βαλε ff και μην σε ανησυχει τιποτα!Ειδικα τα favorites.Διαβασε το thread του Firefox και θα σου φυγουν ολες οι αμφιβολιες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Για ρίξε μια ματιά εδώ μήπως έχουμε το ίδιο πρόβλημα.. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και βρήκα την λύση ή έτσι θέλω να πιστεύω. Εργαλεία, επιλογές ίντερνετ, για προχωρημένους, Ενεργοποίηση καταγραφής JAVA απενεργοποιημένο, Ενεργοποίηση προγράμματος μεταγλώτισης JAVAJIT ενεργοποιημένο, Ενεργοποίηση της κονσόλας JAVA απενεργοποιημένο. Windows XP Prof. Ελληνικά, Build 2600.xpsp1.020828-1920 (service Pack 1), Norton Antivirus 2002, Spy Sweeper, Spy Boot Search & Destroy, Systran Server (Standard 4.0), memturbo, nokia pc suite 6.41.6, hp deskjet 656c, creative cam detector, ati control panel. RAM 1 GB DUAL DDR, 60 GB HD κτλπ. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και βρήκα την λύση ή έτσι θέλω να πιστεύω... Θα το κοιταξω καποια στιγμη ετσι απο περιεργεια να δω αν λυθηκε και σε μενα το προβλημα,αλλα δεν βλεπω να τον αλλαζω τον ff ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts