anna2 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Περασα την Kινεζικη official rom global stable prime, και εχω Ελληνικη γλωσσα, play store προεγκαταστημενα. Βεβαια εχασα το custom twrp. Δεν έβαλες κινέζικη. Η κινέζικη δεν έχει ούτε Play Store ούτε Ελληνικά. Global Stable έβαλες. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Σωστα, εκανα λαθος στην διατυπωση: Δεν περασα την Κινεζικη, αλλα την global stable ( prime). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Όντως γλιστράει η οθόνη....καμία σχέση με του Note2 για παράδειγμα....Είναι από τα ελάχιστα που ώρες ώρες μου την σπάει λίγο... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι ρε γμτ μου. Μάλλον θα πρέπει να του βάλουμε κανά γυαλί από πάνω, που μάλλον δύσκολα θα βρούμε κάποιο αξιόλογο. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Kαλα πλακα κανετε,αλλοι παρακαλανε να εχουν τοσο καλη οθονη σε αποκριση και εσας σας γλυστραει.....:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Δεν κατάλαβες τι εννοούμε....Όταν πας να μαρκάρεις κάτι ή σε ότι έχει να κάνει με την παρατεταμένη πίεση στην οθόνη - εκεί δεν συμπεριφέρεται όπως θα έπρεπε.... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρα καταλαβα φιλε μου...........και σε συσκευες των 600+ ευρο το κανει αυτο.....η επιστρωση κανει την διαφορα .....να βαλω και αλλες.........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Όχι φίλε μου δεν το κάνει...όπως είπα σε προηγούμενο μήνυμα - το Galaxy NoteII που είχα δεν είχε τέτοιο θέμα...και μιλαμε για 720p οθόνη( Ούτε καν gorilla glass) και συσκευή του 2012... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πιο note 2 βρε φιλε......ελεος,εδω γραφω για συσκευες του 2016-17 που παρουσιαζουν παρομοια φαινομενα,και γραφω για πασιγνωστες-πανακριβες μαρκες........ Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Μπορει καποιος να βοηθησει με το account της ΜUI?.Εχω φτιαξει λογαριασμο με το email μου,αλλα δεν δεχεται το password, ακολουθω τις οδηγιες να μου σταλει νεος κωδικος,στελνουν στα κινεζικα ενα verification number αλλα οταν στην συνεχεια τον βαζω,παλι δεν τον δεχεται και ρωταει να σταλει νεο password. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Αχιλλέας που είναι κάτοχος του....Δεν έχω λόγο να σου πω ψέματα.... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλα σοβαρα τωρα......καταλαβες τι εγραψα η οχι????..Δεν εγραψα καπου οτι δεν ειναι ευαισθητη η οθονη.......πραγμα πολυ καλο για εμενα. Απλα ανεφερα το τι εχω δει-νιωσει για το φαινομενο αυτο και σε αλλες συσκευες πολλαπλασιας τιμης.......ειπα εγω οτι λες ψεματα......:blink: Και στο τελος-τελος εαν το θες αυτο ειναι καθαρα υποκημενικο,για τα δικα μου χερια παντα,οι και καποιον αλλων χρηστων σαν εμενα,δεν εχει θεμα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Μπορει καποιος να βοηθησει με το account της ΜUI?.Εχω φτιαξει λογαριασμο με το email μου,αλλα δεν δεχεται το password, ακολουθω τις οδηγιες να μου σταλει νεος κωδικος,στελνουν στα κινεζικα ενα verification number αλλα οταν στην συνεχεια τον βαζω,παλι δεν τον δεχεται και ρωταει να σταλει νεο password. Απο τον υπολογιστη, δοκιμασες να συνδεθεις στον λογαριασμο σου? Ειχα αναλογο προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Εγώ από ακριβές συσκευές που έχω πιάσει στα χέρια μου καμιά δεν γλιστράει έτσι. Δλδ Galaxy Note 5, iPhone 6 plus, Galaxy s7/edge δεν έχουν καμία σχέση με την δική μας. Και το ξαναγράφω ότι το πρόβλημα μου είναι όταν προσπαθώ να κάνω παρατεταμένο ταπ σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Σχεδόν πάντα με παιδεύει. Επίσης αρκετές φορές θέλει 2-3 φόρες ταπ για να ανοίξει ένα λινκ γιατί οι πρώτες γλιστράνε ανεπαίσθητα και δεν νιώθει. Τώρα το εάν το έχουν άλλες συσκευές, ποσώς με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει το τι κάνει η δική μου συσκευή και μάλιστα με δυσκολεύει αρκετά στην καθημερινή μου χρήση. Sent from my Amstrad CPC6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corelakias Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Εγώ από ακριβές συσκευές που έχω πιάσει στα χέρια μου καμιά δεν γλιστράει έτσι. Δλδ Galaxy Note 5, iPhone 6 plus, Galaxy s7/edge δεν έχουν καμία σχέση με την δική μας. Και το ξαναγράφω ότι το πρόβλημα μου είναι όταν προσπαθώ να κάνω παρατεταμένο ταπ σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Σχεδόν πάντα με παιδεύει. Επίσης αρκετές φορές θέλει 2-3 φόρες ταπ για να ανοίξει ένα λινκ γιατί οι πρώτες γλιστράνε ανεπαίσθητα και δεν νιώθει. Τώρα το εάν το έχουν άλλες συσκευές, ποσώς με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει το τι κάνει η δική μου συσκευή και μάλιστα με δυσκολεύει αρκετά στην καθημερινή μου χρήση. Sent from my Amstrad CPC6128 φιλε στο δικο μου δεν κανει τα κουλα που λες αυριο θα δω και σε 2 φιλους μου που εχουν το ιδιο με εμενα και θα σου πω παει μπαλα το κινητακι τι να λεμε τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Εγώ από ακριβές συσκευές που έχω πιάσει στα χέρια μου καμιά δεν γλιστράει έτσι. Δλδ Galaxy Note 5, iPhone 6 plus, Galaxy s7/edge δεν έχουν καμία σχέση με την δική μας. Και το ξαναγράφω ότι το πρόβλημα μου είναι όταν προσπαθώ να κάνω παρατεταμένο ταπ σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Σχεδόν πάντα με παιδεύει. Επίσης αρκετές φορές θέλει 2-3 φόρες ταπ για να ανοίξει ένα λινκ γιατί οι πρώτες γλιστράνε ανεπαίσθητα και δεν νιώθει. Τώρα το εάν το έχουν άλλες συσκευές, ποσώς με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει το τι κάνει η δική μου συσκευή και μάλιστα με δυσκολεύει αρκετά στην καθημερινή μου χρήση. Sent from my Amstrad CPC6128 Δεν εχω θεμα φιλε μου παρομοιο με αυτο που γραφεις εγω στο δικο μου.Ποια συσκευη εχεις? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corelakias Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Δεν εχω θεμα φιλε μου παρομοιο με αυτο που γραφεις εγω στο δικο μου.Ποια συσκευη εχεις? γιατι ρε παλικαρι παιζει ρολο η συσκευη και ρωτας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 γιατι ρε παλικαρι παιζει ρολο η συσκευη και ρωτας? Πολλες φορες αγαπητε φιλε ακομα και η rom παιζει τον ρολο της στο ποσο ευαισθητη η οχι μπορει να ειναι η οθονη.....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Και γω στο 3/64 που είχα, μέχρι και την XTRV 6.12.22, δεν είχα τέτοια θέματα. Τώρα που περιμένω τα αλλα 2 μοντελα, 3/32 και 4/128 θα το τσεκάρω ... ;) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Σε διαφορες συσκευες, δυσκολευε η << αντιγραφη- επικολληση>>. Συμφωνω παιζει ρολο, αν εχει το κινητο την official rom. Η κατασταση βελτιωνονταν με την χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Σε διαφορες συσκευες, δυσκολευε η << αντιγραφη- επικολληση>>. Συμφωνω παιζει ρολο, αν εχει το κινητο την official rom. Η κατασταση βελτιωνονταν με την χρηση. Έχω το 3/32 με Official Global Stable. Λογικά μέσα στην εβδομάδα λέω να δοκιμάσω μια AOSP και θα αναφέρω. Αν και νομίζω ότι δεν θα αλλάξει κάτι. Νιώθω το χέρι να γλιστράει στο γυαλί. Πάντως από την συσκευή είναι πολύ ικανοποιημένος και αυτό είμαι το μόνο που μου την σπάει. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Ειχα custom rom, twrp , από το Ελληνικο σαιτ της Xiaomi. Μαλλον η οθονη του mi max είναι ευαισθητη στην αφη. Τωρα περασα την official global stable prime ( 3/64). Δεν πιστευω ότι θα εχει διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Ειχα custom rom, twrp , από το Ελληνικο σαιτ της Xiaomi. Μαλλον η οθονη του mi max είναι ευαισθητη στην αφη. Τωρα περασα την official global stable prime ( 3/64). Δεν πιστευω ότι θα εχει διαφορα. Ναι φίλε. Αυτό πιστεύω και εγώ. Γλιστράει το υλικό, το γυαλί. Τεσπα. Μικρό το κακό σε μια κατά τα άλλα πολύ καλή συσκευή. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Για αυτό που περιγράφετε περί ολισθηροτητας της οθόνης, οφείλεται η επίστρωση που χρησιμοποιείται για να μην δημιουργούνται εύκολα δαχτυλιές. Δεν είναι κάτι άλλο Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. March 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Που πάω για να κάνω το κλείδωμα τω εφαρμογών που θέλω ώστε να μην κλείνουν?? Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Καθώς δεν έχω ούτε τις γνώσεις, αλλά ουτε και τον χρόνο να ασχοληθώ με φορτώματα custom rom κ.λ.π. μπορείτε να μου πείτε με 2 λόγια (σαν να μιλάτε στον άσχετο με τα κινητά και την τεχνολογία πατέρα σας), αν αγοράσω το mi max απο skroutzομάγαζο θα έχει κάποιο πρόβλημα με ελληνικά, με play store και γενικά με όλα τα καλούδια που το κοινό λειτουργικό μας έχει καλομάθει; Καθώς και οι 2 sim μου είναι της cosmote, εχετε παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με τις μπάντες του κινητού; Τα πλεονεκτήματα της συσκευής (μέγεθος οθόνης, τιμή και αυτονομία) τα ξέρω.... Τα μειονεκτήματα ψάχνω!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Και σίγουρα όχι σε ολόκληρη την επαρχία. Τρίκαλα με Βόνταφον θα έχει κανονικά 4G. Sent from my Amstrad CPC6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Παιδιά υπάρχει κάποιος κάτοχος του τηλεφώνου από Βόλο να του ρίξω μια ματιά?Αν ναι pm. Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartacus Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 δηλαδή το mi max δεν εχει την 800αρα μπαντα, οκ αλλα το 3g θα μπορει καποιος να το χρησιμοποιεί ε?? ή θα καταργηθει τελειως και θα υπαρχει μόνο 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts