Jump to content

Κινητό στα 200€


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα! Σκοπεύω να πάρω καινούριο κινητό (καιρός είναι να αλλάξει το s3 mini, με cm12 με έβγαλε μπόλικα χρόνια :D ) με budget γύρω στα 200€. Από αυτά που έχω δει μου αρέσουν περισσότερο το xiaomi redmi note 3 pro (αλλά θα είναι λίγο ταλαιπωρία η όλη κινεζοκατάσταση) και το lg g flex 2 (αυτό απορώ γιατί είναι τόσο φτηνό..) . Ποιο από τα δυο λέτε ότι είναι καλύτερο? Έχετε να μου προτείνετε να κοιτάξω και κάποιο άλλο?
Link to comment
Share on other sites

Το flex ειναι τοσο φτηνο γιατι εχει βγαλει διαφορα θεματα

Εχω ακουσει για προβλημα με τα χρωματα της οθονης και για lag/υπερθερμανση

Εγω προτεινω να δεις το moto x 2 απο ελλαδα και απο κινα το rn3 pro

Link to comment
Share on other sites

Δεν το ξερα ότι το flex έχε βγάλει τόσα προβλήματα... απορρίπτεται λοιπόν.

Το moto x 2 ενώ είναι αρκετά καλή περίπτωση, με χαλάει που είναι μοντέλο 2014. Θέλω να το κρατήσω κάνα 3αρι χρόνια οπότε δεν είναι καλύτερα να πάρω κάποιο πιο καινούριο μοντέλο?

Το rn3 pro αν το έπαιρνα έλεγα να το πάρω από ευρωπαϊκές αποθήκες και ας δώσω κάτι παραπάνω, αλλά από ότι βλέπω είναι σε όλες out of stock η έκδοση gray 32gb.

Αν υπερβώ λίγο τα 200, άντε μέχρι 230, μπορώ να κοιτάξω κάποιο άλλο από ελλάδα?

Link to comment
Share on other sites

Moto x !! Οτι καλυτερο μπορεις να παρεις απο Ελλαδα σε αυτα τα χρηματα..Μπορει να ειναι του 2014 αλλα ειναι πολυ καλυτερο απο κατι p8 lite/A5/A3/M4 aqua του 2015..Το moto x ηταν ναυαρχιδα του 2014(συν οτι εχει αριστο λογισμικο),ενω τα αλλα ηταν μετριοτητες του 2015!!

Απο Κινα λογικα θα βρεις κατι καλυτερο αλλα ειναι κ ρισκο η ολη φαση για εμενα...Κατι καλυτερο σε πιο ακριβο υπαρχει το nexus 5x αλλα ειναι κοντα στα 250 αλλα σιγουρα αξιζει τα 50 ευρω γτ εχει πολυ καλυτερο soc απο το moto x,ειναι του 2015,θα παρει σιγουρα ανδροιοδ Ν,εχει καλυτερη καμερα..

Link to comment
Share on other sites

Το huawei p8 lite δεν μου πολυάρεσε... ούτε και το p8.

Αν πάρω το rn3 pro θα το πάρω μόνο από ευρωπαϊκή αποθήκη. Βρήκα stock στο minideal.net, αλλά βγαίνει 230 ευρώ, αν βάλω και προμήθειες paypal κτλ. θα βγει 240 και διστάζω να δώσω τόσα για κινέζικο κινητό από κινέζικο κατάστημα...

Το moto x επίσης δεν με τρελαίνει για κάποιο λόγο, μάλλον επειδή είναι παλιό όπως είπα. Εννοείται ότι οι μετριότητες του 2015 έχουν απορριφθεί ήδη βέβαια, προτιμώ το moto x από αυτές..

Το nexus 5x δεν το είχα προσέξει, μου φαίνεται πάρα πολύ καλό!! Θα το κοιτάξω λίγο καλύτερα και θα σας πω, είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο rn3 pro. Εσείς ανάμεσα σε αυτά τα 2 ποιο λέτε? (Το rn3 pro από ευρωπαική αποθήκη αλλά γύρω στα 240)

Τα μόνα αρνητικά που βρίσκω στο nexus 5x είναι τα 16gb αποθηκευτικού χώρου (θα με φτάσουν για εφαρμογές ή στην πραγματικότητα θα έχω 4gb για εφαρμογές όπως την έπαθα με το s3 mini?), 2gb ram (με εκνευρίζει απίστευτα να laggαρει το κινητό, είναι ένας από τους λόγους που αλλάζω το s3 mini), και stock android (αλλά υποθέτω αυτό είναι θέμα συνήθειας, και το miui δεν με τρελαίνει. Cyanogenmod θα βγει για το nexus 5x?

Κάτι μου λέει πάντως ότι για να έχουν ρίξει τόσο πολύ την τιμή του nexus 5x 16gb θα έχει πολύ λίγο ελεύθερο χώρο για εφαρμογές και δεν τράβαγε στην αγορά.

Link to comment
Share on other sites

Tα 2gb ram για nexus συσκευη ειναι καλα,τα 16gb δεν ξερω,ειναι θεμα του καθενος...Προφανως κ εχει τετοια τιμη λογω αυτων,αν ειχε 3/32 η 3/16 αλλα με επεκταση μνημης θα ηταν πιο ακριβο,μην τα θελουμε ολα δικα μας..250 ευρω για νεξους ειναι λουκουμι τιμη κ σιγουρα τρεχει καλυτερα απο κατι flex 2 με 2gb ram η κατι p8 με 3gb ram!! Eγω θα επερνα το nexus κ οχι το rn 3pro!! Υπαρχει κ nexus 5x με 32gb το οποιο αν παρατηρησεις την εξελιξη τιμης θα δεις οτι πεφτει συχνα σε τιμες 250-270
Link to comment
Share on other sites

Κατά πάσα πιθανότητα θα πάω για το nexus. Διαβάζω κάποια σχόλια στο skroutz ότι μετά από λίγο καιρό κολλάει αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω ότι με σωστή χρήση το κινητό θα κολλάει... ούτε διάβασα τίποτα σχετικό σε ξένα site και video, ακόμα και σε μακροχρόνια review.
Link to comment
Share on other sites

Δεν το θεωρώ deal breaker αλλά έτσι από περιέργεια, τα nexus ρουτάρονται και αν ναι εύκολα? Γενικά είναι ξεκλείδωτος ο bootloader τους?
Link to comment
Share on other sites

Δεν το θεωρώ deal breaker αλλά έτσι από περιέργεια, τα nexus ρουτάρονται και αν ναι εύκολα? Γενικά είναι ξεκλείδωτος ο bootloader τους?

Ποιό εύκολα δε γίνεται!

Μάλιστα η ίδια η μαμά Google δίνει τα εργαλεία για να το κάνεις!

Ο bootloader ξεκλειδώνει για πλάκα και χωρίς πρόβλημα απώλειας εγγύησης.

 

Στάλθηκε από μένα χρησιμοποιώντας το νου και τα δάχτυλά μου, ενώ ήμουν ξάπλα!

LG V10

Galaxy S4

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...