mikesak Δημοσιεύτηκε May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 5, 2016 Λοιπον ειμαι σε διλημμα. Μου ζηταει εδω και αρκετο καιρο η μανα μου να της παρω ενα τηλεφωνο. Τωρα εχει ενα Samsung Ace 2, το οποιο ειναι πολυ αργο και εχει πολυ μικρη μνημη που δεν μπορει να κατεβασει τιποτα. Εγω εχω 1.5 χρονο ενα Meizu MX4. Ειναι καλο, αλλα το περιμενα καλυτερο και τελευταια μου κανει καποια ψιλοκολληματα (βεβαια το χω γεμισει και ειμαι σε beta). Φανταζομαι με ενα factory reset και μια stable εκδοση, 2 χρονακια τα βγαζει ανετα. Οποτε σκεφτομουν μηπως παρω εγω καποιο καλυτερο, με περιπου 300€ και της δωσω το δικο μου. Η αλλη λυση ειναι να της παρω ενα με 100-200€ για απλη χρηση και παιρνω εγω σε κανα χρονο δικο μου. Απο χαρακτηριστικα δεν εχουμε ιδιαιτερους περιορισμους. Επομενως προτεινετε με βαση το ευρος των τιμων τα καλυτερα vfm και αποφασιζουμε αργοτερα. Δεν εχω προβλημα για αγορα απο Κινα, ξερω οτι υπαρχουν πολυ περισσοτερες επιλογες και σε πολυ καλες τιμες και δεν με περιοριζει ο ενας μηνας που θα περιμενω ή τα cc. Επισης για το fastcardtech τι γνωμη εχετε? Ειναι το φθηνοτερο, αλλα ακουγονται διαφορα. Δεν θα μαι καλυμενος με το Paypal? Αλλιως μαλλον προς LG και Moto μας βλεπω. Περιμενω να διαβασω τις ιδεες σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 δωστης το δικο σου και παρε κατι αλλο εσυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikesak Δημ. May 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 δωστης το δικο σου και παρε κατι αλλο εσυ Οπως ποιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 κατι σε lg g3/g4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikesak Δημ. May 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 κατι σε lg g3/g4; Για G3 φανταζομαι εννοεις το 32-3, γιατι αλλιως δεν αξιζει νομιζω για μενα η μεταβαση. Μετα το G2 εχω ακουσει για προβληματακια στα επομενα και γενικα δεν με ενθουσιαζουν, αλλα σιγουρα απο Ελλαδα αυτες ειναι οι επιλογες μου. Απο εξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Xiaomi Redmi note 3 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikesak Δημ. May 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Xiaomi Redmi note 3 pro Τουμπανο ειναι. Εχω δει που προτεινεται πολυ, αλλα αξιζει για μενα ή το λες για τη μανα μου? Ειδικα για μενα 2 χρονια θελω να τα βγαλει, για την μανα μου δεν θα χει θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Η συσκευή που λέει ο Xander είναι καλή περίπτωση...και γω αυτό έχω...:D :lol: :p Αν κοιτούσα τώρα για νέα αγορά, μπορεί να έβλεπα αυτό: honor 5x http://www.skroutz.gr/s/8444503/Honor-5X-16GB.html?from=catspan&keyphrase=honor+5x ή αυτό: LeTV LeEco Le 2 Pro http://www.geekbuying.com/item/LeTV-LeEco-Le-2-Pro-X620-5-5inch-Helio-X20-FHD-MTK6797-Deca-Core-Android-6-0-4G-LTE-Smartphone-4G-32GB-21-0MP-Touch-ID-Type-C-Fast-Charge---Gold-366003.html , που καταφτάνει οσονούπω...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikesak Δημ. May 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 To Honor 5x δεν ειναι πολυ καλο, θα προτιμουσα το Redmi. To αλλο πολυ καλο, αυτη ομως θα ναι η τιμη του ή την εχουν χαμηλωσει για προπαραγγελιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Ίσα ίσα που στη φάση προπαραγγελιας είναι τσιμπημενη η τιμή. Όταν κυκλοφορήσει και μετά από λίγο καιρό, παίρνει τον κατηφορο...:p ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikesak Δημ. May 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Επαναφέρω ξανά το θέμα, γιατί δεν είχα (-έχω) αποφασίσει. Είδα ότι πολλά μαγαζιά δίνουν το Umi Super στα 180$. Μοιάζει απίστευτο για τα λεφτά του, όμως θα πρέπει να περιμένω κανά δίμηνο για να'ρθει. Επίσης δεν θα έχω γνώμες, αφού βρίσκεται σε προπαραγγελία, οπότε είναι ρίσκο. Τέλος είχα διαβάσει αρνητικά σχόλια για το Zero, με άλλους να λένε ότι τα υπόλοιπα της εταιρίας είναι μια χαρά και ότι δεν νομίζουν να την ξαναπατήσει η Umi με το Super. Από την άλλη στα πιο φθηνά, είδα το vernee thor στα 110$ και το ακόμη πιο φθηνό Bluboo Picasso στα 65$ (με "αυθεντική" θήκη και screen protector). Τι προτείνετε λοιπόν (από αυτά ή και κάτι άλλο φυσικά)? Θυμίζω έχω το Meizu ΜΧ4 και η μάνα μου το Samsung Galaxy Ace 2, οπότε ρωτάω να πάρω κάποιο καλύτερο για μένα και να της δώσω το δικό μου ή να της πάρω κάποιο vfm φθηνό? ΥΓ: Το Xiaomi Redmi note 3 pro και το LeTV LeEco Le 2 Pro πλέον μου φαίνεται ότι δεν αξίζουν τόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Είδα Umi Super στα 180$. ]Θα δώσεις 180 ευρώ για κάτι που δεν ξέρεις τι θα βγει και πότε θα φτάσει στα χέρια σου?[/b] Μοιάζει απίστευτο για τα λεφτά του....οπότε είναι ρίσκο. Αυτό ξανά-πεστο και ξανα-σκεψου το! Τέλος είχα διαβάσει αρνητικά σχόλια για το Zero, με άλλους να λένε ότι τα υπόλοιπα της εταιρίας είναι μια χαρά και ότι δεν νομίζουν να την ξαναπατήσει η Umi με το Super. Νιώθεις τόσο τολμηρός για να το διαπιστώσεις? :blink: ΥΓ: Το Xiaomi Redmi note 3 pro και το LeTV LeEco Le 2 Pro πλέον μου φαίνεται ότι δεν αξίζουν τόσο. Δεν έχεις πιάσει ούτε το ένα, ουτε το άλλο για να σου φαίνεται ότι δεν αξίζουν τόσο..:p Το τελευταίο διάστημα πέρασαν 4 διαφορετικές συσκευές, όχι της πλάκας, από τα χέρια μου..Το Xiaomi τις πατάει όλες, χαλαρά, στο λαιμό...:knife: ;) Αυτά από μένα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikesak Δημ. May 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Έχεις δίκιο και μόνος μου το λέω, για αυτό ζητάω την άποψή σας. Απλά με "καίει" να το ρισκάρω με αυτήν την τιμή και τα (θεωρητικά) specs. :D Επίσης για το Umi Touch που διάβασα 4 σελίδες, δεν είδα κάποιο αρνητικό σχόλιο. Συν ότι μου κέντρισε το ενδιαφέρον και το rootjoy. Λένε και για android N άμεσα. Το ξέρω βέβαια ότι η Xiaomi θα έχει πολύ καλύτερη υποστήριξη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Go for it λοιπόν, απλά ενημέρωσε μας πότε θα αρχίσεις να κλαις με μαύρο δάκρυ...:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikesak Δημ. May 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Go for it λοιπόν, απλά ενημέρωσε μας πότε θα αρχίσεις να κλαις με μαύρο δάκρυ...:lol: :lol: :lol: Χαχαχα, μη μου λες τέτοια :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Ειδικά για αυτό το rootjoy, βουτα με τα μούτρα....Δεν έχουν ματαξαναδει κάτι αντίστοιχο τα ματάκια σου...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikesak Δημ. May 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Ειδικά για αυτό το rootjoy, βουτα με τα μούτρα....Δεν έχουν ματαξαναδει κάτι αντίστοιχο τα ματάκια σου...:X Ε καλά ως official φαντάζομαι θα έχει πλεονεκτήματα. Τέλος πάντων, δεκτή και κατανοητή η άποψή σου. :) Καμία άλλη γνώμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Περίμενε τότε το Redmi Note 4 ή δύο μήνες μετά που θα βγει αυτό, που θα παρουσιάσουν κ το Redmi Note 4 Pro...:lol: :rotfl: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikesak Δημ. May 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Ναι και μετά θα βγει ένα άλλο και θα πρέπει να περιμένω άλλους δυο μήνες κοκ :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 παρε mx5... μετα απο μειζου πας σε ξιαομι ή ευρωπαικο ή εεεστω σε jiayu s3 3ram τιποτα αλλο. εγω απο μχ4 πηγα σε μχ5.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikesak Δημ. May 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 παρε mx5... μετα απο μειζου πας σε ξιαομι ή ευρωπαικο ή εεεστω σε jiayu s3 3ram τιποτα αλλο. εγω απο μχ4 πηγα σε μχ5.. Από MX4 σε MX5, δεν θα το κανα μάλλον. Θα προτιμούσα την αλλάγη σε xiaomi, για να την δοκιμάσω. Άλλο "ευρωπαϊκό" εκτός από LG G3-4? To Jiayu πέρα από την υποστήριξη που δεν ξέρω αν έχει, δεν μου γεμίζει το μάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts