Avitor Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Aφου το προβλημα το εχω με την ΔΕΗ. Κανεις αλλος δεν μπορει να μ'εξυπηρετησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Aφου το προβλημα το εχω με την ΔΕΗ. Κανεις αλλος δεν μπορει να μ'εξυπηρετησει. Εννοείται. Για να είσαι καλυμμένος την ΕΠΟΜΕΝΗ φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 οτι μεχρι να απαντησουν θα περάσουν αρκετες ημέρες. τουλάχιστον κατα 99% θα πάρεις απαντηση Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ είμαι στο 1% μάλλον. Προφανώς γιατί δεν τους ενδιαφέρει καθόλου να μου γυρίσουν λεφτά που μου χρωστάνε (πιστωτικό υπόλοιπο), από τον τελικό λογαριασμό πριν την αλλαγή παρόχου. Περιμένω απάντηση από 23/4/2020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Εγώ είμαι στο 1% μάλλον. Προφανώς γιατί δεν τους ενδιαφέρει καθόλου να μου γυρίσουν λεφτά που μου χρωστάνε (πιστωτικό υπόλοιπο), από τον τελικό λογαριασμό πριν την αλλαγή παρόχου. Περιμένω απάντηση από 23/4/2020 Με μια ταυτότητα και κάποιο άλλο χαρτί πας σε καταστήμα ΔΕΗ και τα παίρνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Με μια ταυτότητα και κάποιο άλλο χαρτί πας σε καταστήμα ΔΕΗ και τα παίρνεις. Το ξέρω αυτό. Καμία όρεξη δεν έχω να τρέχω σε ΔΕΗ, αν και τελικά θα χρειαστεί να το κάνω γιατί είναι κοινόχρηστη παροχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Εννοείται. Για να είσαι καλυμμένος την ΕΠΟΜΕΝΗ φορά. Ασε την επομενη φορα τι θα γινει σημασια εχει τωρα γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpap5G Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Αναμονή δίχως τέλος...τραγικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Στο τηλέφωνο της ΔΕΗ 8009001000, απαντάνε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts