takaros31 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Service σε HTC δεν Έχω χρειαστεί ποτέ δεν ξέρω..υποθέτω η arvato είναι υπεύθυνη στην Ελλάδα.. Για το άλλο δεν το ψάχνω όπως είναι μαμά το έχω εγώ πριν κάποια χρόνια είχα χρειαστεί σε HTC Deisre HD που είχε πιει νεράκι και δεν δούλευε το touch και λέω δεν έχω να χάσω κάτι ας το στείλω.. Τελικά το τηλέφωνο γύρισε πίσω επισκευασμένο, με καινούργια οθόνη και καινούργια μπαταρία χωρίς να πληρώσω cent! Άρα είναι άψογοι! :p:p:p:lol::lol::lol: Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Από πλευράς σέρβις τι παίζει? Καμία καλή γραμματοσειρά που να υποστηρίζει ελληνικά? Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Post# 2105 για το service http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=435228&page=141 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Συστημα android web view μου λεει πως ειναι απεργοποιημενο στις εφαρμογες του play store,παταω ενεργοποιηση και δεν κανει τπτ ,παραμενει απενεργοποιημενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Παιδιά με τα θέματα δεν γίνετε να γίνουν όλα Black και τα Settings και το συρτάρι επάνω? Sent from my awesome HTC 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Παιδιά με τα θέματα δεν γίνετε να γίνουν όλα Black και τα Settings και το συρτάρι επάνω? Sent from my awesome HTC 10 Μόνο με την viper Rom θα έχεις τέτοια παραμετροποιηση Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L110701 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Παιδιά, εγώ είμαι νέος κάτοχος της συσκευής. Την αγόρασα πριν 4 ημέρες. Βλέπω όμως πως το scrolling smoothness δεν είναι καλό. Η κίνηση της οθόνης δεν είναι καθόλου ομαλή. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Παιδιά, εγώ είμαι νέος κάτοχος της συσκευής. Την αγόρασα πριν 4 ημέρες. Βλέπω όμως πως το scrolling smoothness δεν είναι καλό. Η κίνηση της οθόνης δεν είναι καθόλου ομαλή. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Κατι τρεχει, ειδικα σ αυτο τον τομεα το τηλεφωνο πεταει. Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Παιδιά, εγώ είμαι νέος κάτοχος της συσκευής. Την αγόρασα πριν 4 ημέρες. Βλέπω όμως πως το scrolling smoothness δεν είναι καλό. Η κίνηση της οθόνης δεν είναι καθόλου ομαλή. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Πραγματικά αυτό είναι το δυνατό σημείο του κινητού δοκίμασε μια επαναφορά αλλιώς έχεις θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L110701 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Έχει να κάνει με το ότι από τα 32GB έχω γεμίσει τα 26GB? Δοκίμασα και σε safe mode αλλά το πρόβλημα παραμένει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Έχει να κάνει με το ότι από τα 32GB έχω γεμίσει τα 26GB? Δοκίμασα και σε safe mode αλλά το πρόβλημα παραμένει Nope, έχω 340 apps και πάει σφαίρα. Δοκίμασες clean wipe, κτλ? Sent from my LG-H961N using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L110701 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Δε νομίζω ότι είναι αυτό το πρόβλημα. Μου το κάνει και εκτός internet π.χ. στις φωτογραφίες. Το συγκρίνω με το παλιό μου κινητό (note 3) και έχει διαφορά στην ομαλότητα της κύλησης. Πήρα την HTC στο εξωτερικό και μου είπαν να το πάω στο κατάστημα που το αγόρασα. Αν υπάρχει πρόβλημα και το πάω εντός 7 ημερών από την ημέρα αγοράς (οριακά είναι σήμερα) θα μου το αλλάξουν. Πήρα λοιπόν το κατάστημα και μου λένε πως θα το στείλουν στην Γερμανία που είναι η αντιπροσωπεία. Σίγουρα αυτό θα κάνουν γιατί δε θα δεχτούν πως υπάρχει πρόβλημα. Θα μου πουν πως έτσι είναι αυτό το μοντέλο. Γιατί η ανωμαλία υπάρχει αλλά αν δε σε νοιάζει μπορεί και να μη το προσέξεις. Δεν είναι δηλαδή κάτι που δεν μπορεί ο άλλος να το αμφισβητήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων οπως σου λενε οι φιλοι παραπανω , και αν δεν στρωσει τοτε στειλτο , τετοιο θεμα στα htc δεν υπαρχει. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Και εγώ εδώ και 3 μέρες που το έχω το κινητό είναι μπαρουτι. Σφαίρα πάει! Οπως λέει ο φίλος κάνε ένα reset και άμα δεν στείλτω μετά. Sent from my awesome HTC 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Θα πρότεινα να περάσεις άπευθειας ruu απο pc να φλασαριστουν ολα τα κομμάτια απο την αρχή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L110701 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Έκανα hard reset και νομίζω πως έφτιαξε. Θα αρχίζω να ξαναβάζω εφαρμογές. Αν δω πρόβλημα θα επανέλθω. Σας ευχαριστώ όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Έκανα hard reset και νομίζω πως έφτιαξε. Θα αρχίζω να ξαναβάζω εφαρμογές. Αν δω πρόβλημα θα επανέλθω. Σας ευχαριστώ όμως. Σίγουρα εφαρμογή το έκανε αυτό. Κι εγώ με πόσες εφαρμογές και σχεδόν γεμάτη internal memory το κινητό πετάει Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Συστημα android web view μου λεει πως ειναι απεργοποιημενο στις εφαρμογες του play store,παταω ενεργοποιηση και δεν κανει τπτ ,παραμενει απενεργοποιημενη. Παιδια εχω ξαναρωτησει ,μηπως εχει καποιος ιδεα πως γινεται αυτο να φενεται απενργοποιημενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Συστημα android web view μου λεει πως ειναι απεργοποιημενο στις εφαρμογες του play store,παταω ενεργοποιηση και δεν κανει τπτ ,παραμενει απενεργοποιημενη. Παιδια εχω ξαναρωτησει ,μηπως εχει καποιος ιδεα πως γινεται αυτο να φενεται απενργοποιημενο? Μόλις παρατηρησα ότι και σ εμένα έτσι είναι. Το κινητό λειτουργεί κανονικά οπότε why bother? Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L110701 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 (edited) Παιδιά στο παλιό κινητό είχα κάτι που λεγόταν read mode. Δηλαδή όσο σε έβλεπε το κινητό να το κοιτάς, δεν έκλεινε. Υπάρχει κάτι ανάλογο εδώ; Γιατί καθώς διαβάζεις σε ένα site, σβήνει η οθόνη.:wacko: Σε κάρτα μνήμης τι βάλατε; είμαι μεταξύ SanDisk Ultra microSDXC 200GB που είναι speed class 1 ή σε κάποια 128gb v30. Αξίζει η μικρότερη με v30 ??? Edited February 15, 2017 by L110701 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Σήμερα παρατήρησα με φακό μια μικρή τριχουλα μέσα από το τζαμάκι της κάμερας... Δεν επηρεάζει τις φωτός αλλά είναι και σπαστικό να ξες ότι είναι εκεί.. Πιστεύω δεν μπορεί να γίνει κάτι ε? Sent from my awesome Gold HTC 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Παιδιά στο παλιό κινητό είχα κάτι που λεγόταν read mode. Δηλαδή όσο σε έβλεπε το κινητό να το κοιτάς, δεν έκλεινε. Υπάρχει κάτι ανάλογο εδώ; Γιατί καθώς διαβάζεις σε ένα site, σβήνει η οθόνη.:wacko: Σε κάρτα μνήμης τι βάλατε; είμαι μεταξύ SanDisk Ultra microSDXC 200GB που είναι speed class 1 ή σε κάποια 128gb v30. Αξίζει η μικρότερη με v30 ??? Εγώ έχω αυτή και είμαι πολύ ικανοποιημένος. http://www.skroutz.gr/s/6035005/Kingston-microSDXC-64GB-U3.html Για μένα να πας σε U3 οπωσδήποτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Μόλις παρατηρησα ότι και σ εμένα έτσι είναι. Το κινητό λειτουργεί κανονικά οπότε why bother? Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Tnx fin που το κοιταξες,νομιζα πως κατι γινεται με το κινητο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelzab Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα μου έβγαλε την ειδοποίηση ότι μπορώ να αναβαθμίσω σε nougat. Αξίζει να το βάλω τώρα ή υπάρχουν προβλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα μου έβγαλε την ειδοποίηση ότι μπορώ να αναβαθμίσω σε nougat. Αξίζει να το βάλω τώρα ή υπάρχουν προβλήματα; Μια χαρά είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 30% σε 3 ώρες... YouTube και έξοδος σε jbl ηχείο ;) Send from my HTC 10 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts