nek46 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Δηλαδή το στέλνουμε εμείς arvato με δικά μας έξοδα και μετά αυτοί με δικά τους το στέλνουν έξω? Μετά επιστρέφει ξανά arvato και από arvato πίσω σε μας? Sent from my Black Leather Htc 10 Nαι johnny μιλησα και εγω με την htc, τα στελνουμε στην αγαπημενη αρβατο :X και αυτοι μετα τα στελνουν στην ρουμανια για επισκευη . Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Και γιατί να μην τα στείλουμε απευθείας στην Ρουμανία? Sent from my Black Leather Htc 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Γεια χαρα παιδες. Μερικες γρηγορες ερωτησεις και οποιος θελει απανταει οσο πιο αντικειμενικα μπορει, μιας και ειστε ηδη χρηστες του HTC 10. Εν ετη 2017, 1 χρονο και βαλε απο την κυκλοφορια του HTC 10, αξιζει τον κοπο να το αγορασει καποιος σημερα που ψαχνει μια δυνατη συσκευη στις 5+ ιντσες στα 400 ευρω μεσο ορο? Επισης αν ψαχτω για μεταχειρισμενο πρεπει να προσεξω κατι? Εχει βγαλει καποια συγκεκριμενα προβληματα? Μηπως υπαρχει κατι καλυτερο σε γενικες γραμμες σε αυτα τα χρηματα περαν του S7/S7 Edge που τα ειχα και τα βαρεθηκα? Και τελος απο αναβαθμισεις πως παει η HTC? Τα ζωα μου αργα οπως η Samsung? Ασχολειται καθολου με τα περσινα της μοντελα ή παπαλα? Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Γεια χαρα παιδες. Μερικες γρηγορες ερωτησεις και οποιος θελει απανταει οσο πιο αντικειμενικα μπορει, μιας και ειστε ηδη χρηστες του HTC 10. Εν ετη 2017, 1 χρονο και βαλε απο την κυκλοφορια του HTC 10, αξιζει τον κοπο να το αγορασει καποιος σημερα που ψαχνει μια δυνατη συσκευη στις 5+ ιντσες στα 400 ευρω μεσο ορο? Επισης αν ψαχτω για μεταχειρισμενο πρεπει να προσεξω κατι? Εχει βγαλει καποια συγκεκριμενα προβληματα? Μηπως υπαρχει κατι καλυτερο σε γενικες γραμμες σε αυτα τα χρηματα περαν του S7/S7 Edge που τα ειχα και τα βαρεθηκα? Και τελος απο αναβαθμισεις πως παει η HTC? Τα ζωα μου αργα οπως η Samsung? Ασχολειται καθολου με τα περσινα της μοντελα ή παπαλα? Απλα το κινητο δν εχει καμια σχεση με s7,edge... πεταει...απο αναβαθμισεις γιατι κοβεσαι;οταν ειναι να βελτιωθει κατι ερχεται...αν δεν ειχα. το 10 μονο με το iphone 6s plus θα το αλλαζα..ουτε με το iphone 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Απλα το κινητο δν εχει καμια σχεση με s7,edge... πεταει...απο αναβαθμισεις γιατι κοβεσαι;οταν ειναι να βελτιωθει κατι ερχεται...αν δεν ειχα. το 10 μονο με το iphone 6s plus θα το αλλαζα..ουτε με το iphone 7 το κακό αυτό είναι. οτί έχει ξεχάσει εδώ και κάτι μήνες τι εστί αναβάθμιση. και δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς. πόσο χρονών βιολογικά είναι με κάτι απαντήσεις που δίνουν. Λες και πέρνετε μερικοί προμήθεια από την HTC και την κάθε HTC :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Στην Αμερική μια χαρά περνει αναβαθμίσεις. Στην Ευρώπη είναι ακόμη με το patch του γενναρη. Τι να πω δεν ξέρω... Sent from my Black Leather Htc 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Στην Αμερική μια χαρά περνει αναβαθμίσεις. Στην Ευρώπη είναι ακόμη με το patch του γενναρη. Τι να πω δεν ξέρω... Sent from my Black Leather Htc 10 δεν έχει τι να πεις. μια είναι η λύση φίλε Γιάννη. ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΧΘΕΣ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Χαχαχαχχαχα έτσι αλλά με έχει βολέψει πολύ το άτιμο! Sent from my Black Leather Htc 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 δεν έχει τι να πεις. μια είναι η λύση φίλε Γιάννη. ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΧΘΕΣ :p Οτι ναναι....αναβαθμισεις σε τι;;; security patch;;; αυτα σε σωζουν;; πες μου ενα καλυτερο κινητο...σε λειτουργικοτητα, ποιοτητα, smooth...εκτος απο το iphone 6s plus φιλε βασιλη...ακομη κ απο το 7αρι καλυτερο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Οτι ναναι....αναβαθμισεις σε τι;;; security patch;;; αυτα σε σωζουν;; πες μου ενα καλυτερο κινητο...σε λειτουργικοτητα, ποιοτητα, smooth...εκτος απο το iphone 6s plus φιλε βασιλη...ακομη κ απο το 7αρι καλυτερο ειναιOneplus 5 :p Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Oneplus 5 :p Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλα...μεταξυ U11 και one +5 ;;;να συκρινεις τηλ με ιδιο hardware...στη κατηγορια 2016 δν υπαρχει καλυτερο του 10αριου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 (edited) Καλα...μεταξυ U11 και one +5 ;;;να συκρινεις τηλ με ιδιο hardware...στη κατηγορια 2016 δν υπαρχει καλυτερο του 10αριουΜίλησες για smooth, ομαλότητα, γρηγοραδα, λειτουργικοτητα, ποιότητα και αναβαθμίσεις. Μόνο στην κάμερα χάνεις στο OnePlus, σε όλα τα άλλα είναι ισάξιο και ένα κλικ καλύτερο. Συν ότι παίρνει security patches και updates διαρκώς. Και ναι η σύγκριση μπορεί να γίνει άνετα και με το 11. Θες το 3T αντί του 5? Τα ίδια θα έλεγα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 21, 2017 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Οτι ναναι....αναβαθμισεις σε τι;;; security patch;;; αυτα σε σωζουν;; πες μου ενα καλυτερο κινητο...σε λειτουργικοτητα, ποιοτητα, smooth...εκτος απο το iphone 6s plus φιλε βασιλη...ακομη κ απο το 7αρι καλυτερο ειναι[/QU ναι αυτά με σώζουν. έχει να πάρει αναβάθμιση το ευρωπαικό από το καιρό της γαλλικής επανάστασης. και ενημερωτικά το είχα για κανά 6 μηνο και το πούλησα για τις μ@λ@κίες που κάνει η HTC. Προς το παρών έχω ένα μηλόφωνο 6s και είμαι αρκετά ευχαριστημένος:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Στην Αμερική μια χαρά περνει αναβαθμίσεις. Στην Ευρώπη είναι ακόμη με το patch του γενναρη. Τι να πω δεν ξέρω... Sent from my Black Leather Htc 10 Johnny:) το security patch του ιουνιου το πηρες ? στην ice rom μας το εδωσαν :) Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Στην viper τπτ ακόμη. Η ice είναι custom sense rom? Sent from my Black Leather Htc 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Ας βγω λοιπον μια στη "γυρα" για μεταχειρισμενο αρχικα και βλεπουμε αν τελικα θα παω για καινουργιο. Εχει κανεις ιδεα στα μεταχειρισμενα τι τιμες παιζουν σημερα τα HTC 10? Η για να το θεσω καλυτερα, ποιες ειναι οι νορμαλ τιμες που πρεπει να ασχοληθω? Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Ας βγω λοιπον μια στη "γυρα" για μεταχειρισμενο αρχικα και βλεπουμε αν τελικα θα παω για καινουργιο. Εχει κανεις ιδεα στα μεταχειρισμενα τι τιμες παιζουν σημερα τα HTC 10? Η για να το θεσω καλυτερα, ποιες ειναι οι νορμαλ τιμες που πρεπει να ασχοληθω? Απο 300-370 αναλογως τους μηνες,κατασταση,παρελκομενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Ok Βασιλη. Ευχαριστω. Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Στην viper τπτ ακόμη. Η ice είναι custom sense rom? Sent from my Black Leather Htc 10 Ναι jonnny sense ειναι αλλα, δεν στην πρωτεινω γιατι εχω την αισθηση πως ο dev της ice για το 10 την παρατησε παλι . Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Αν και δεν είναι εδώ το σωστό μέρος να πω ότι παρήγγειλα ήδη το U11 σε κοκκινο οπότε το 10 θα βγει στις αγγελίες. Αν ενδιαφέρεται κάποιο μέλος μπορεί να επικοινωνήσει. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Αν και δεν είναι εδώ το σωστό μέρος να πω ότι παρήγγειλα ήδη το U11 σε κοκκινο οπότε το 10 θα βγει στις αγγελίες. Αν ενδιαφέρεται κάποιο μέλος μπορεί να επικοινωνήσει. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Finn ενδιαφερομαι...για το U11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Ας βγω λοιπον μια στη "γυρα" για μεταχειρισμενο αρχικα και βλεπουμε αν τελικα θα παω για καινουργιο. Εχει κανεις ιδεα στα μεταχειρισμενα τι τιμες παιζουν σημερα τα HTC 10? Η για να το θεσω καλυτερα, ποιες ειναι οι νορμαλ τιμες που πρεπει να ασχοληθω? Εγώ θα το έδινα με ένα 250αρι προσωπικά αν βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Εγώ θα το έδινα με ένα 250αρι προσωπικά αν βρω. Για να το βρεις 250 ευρω θα πρεπει να πωλειται τουλαχιστον με ραγισμενη οθονη... :D Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 250 είναι πολύ λίγο για τον συγκεκριμένο τηλέφωνο. Μην τα ισοπεδώνουμε ολα.. Sent from my Black Leather Htc 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Εν τω μεταξυ μια ματια που εριξα στα σκρουτζομαγαζα επικρατει ενα ψιλο χαος με το HTC 10. Αλλοι τα εχουν μονο κατοπιν παραγγελιας, αλλοι δεν εχουν EU συσκευες, αλλοι που εχουν ετοιμοπαραδοτα δεν εχουν το Grey που θελω εγω.......και τελος αλλοι που εχουν αμεσα διαθεσιμο HTC 10 Grey EU, οι τιμες τους ξεφευγουν νομιζω! Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts