Finn Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Προσωπικά ποτέ δε με απασχόλησε το μέγεθος των bezels. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Συμφωνω με τον στελιο!Πολυ καλο φενετε το U11. H καμερα του βαση του review στο dxomark ειναι η καλυτερη που υπαρχει σε κινητο.Ωραια πραματα!! https://www.dxomark.com/Mobiles/HTC-U11-Mobile-review-The-new-DxOMark-leader Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Συμφωνω με τον στελιο!Πολυ καλο φενετε το U11. H καμερα του βαση του review στο dxomark ειναι η καλυτερη που υπαρχει σε κινητο.Ωραια πραματα!! https://www.dxomark.com/Mobiles/HTC-U11-Mobile-review-The-new-DxOMark-leader Όσο και πληρωμένο να είναι αυτό το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσαν να λένε και τόσο ψέμματα Όποτε περιμένουμε καλά αποτελέσματα από την κάμερα Την αυτονομία του 10 έπρεπε να διορθώσουν στο u 11. Αφού δεν έγινε αυτό τότε δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να πάει κάποιος στο νέο μοντέλο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Δε χρειάζεται να εκθειάζουμε ή να θάψουμε το κινητό από τώρα. Σε λίγες μέρες θα βγούνε τα πρώτα reviews και θα δούμε τι παίζει από αυτονομία κάμερα οθόνη και πιθανά flaws. Οι σκληροπυρηνικοι μπορούν να απευθυνθουν στο theverge το οποίο ως γνωστών θάβει εύκολα και είναι pro-apple. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 (edited) Προσωπικά ποτέ δε με απασχόλησε το μέγεθος των bezels. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ούτε εμένα, βλέπω όμως φέτος πως, ακόμα και κάτι Κινέζικα των 100$ που δεν τα έχω ξανακούσει, βγάζουν τηλ. τύπου Mi Mix.. Οπότε αναρωτιέμαι.. γτ?.. :p.. Ειδικα το κάτω μέρος, φαίνεται μισοτελειωμένο.. τι σκατά roadmaps και χρονοδιαγράμματα έχουν ρε π%^στ^ μου.. οι product owners και οι designers δε νοιώθουν?.. Edited May 16, 2017 by Shuffle Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Ρε παιδια επειδη τον αλλο μήνα θα παρω htc 10 το kaizershop το εχει 327€ το μαυρο κ 449€ το κοκκινο αλλα δεν ξερω πιο να παρω..Εχει κανεις το κοκκινο;Το μαυρο μου φαινεται πο σοβαρο δεν ξερω κ παντα σε μαυρο παίρνω τα κινητά..Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Ρε παιδια επειδη τον αλλο μήνα θα παρω htc 10 το kaizershop το εχει 327€ το μαυρο κ 449€ το κοκκινο αλλα δεν ξερω πιο να παρω..Εχει κανεις το κοκκινο;Το μαυρο μου φαινεται πο σοβαρο δεν ξερω κ παντα σε μαυρο παίρνω τα κινητά..Ευχαριστω! 427 μήπως εννοείς; τόσο το βλέπω εγώ Skroutz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Τσάμπα ήταν στα 300€! Ανακοινώθηκε και το U11 σήμερα και το γλυκοκοιτάζω! Όχι ότι είναι κάτι wow σε σχέση με το 10 αλλά αν έχεις το μικρόβιο δύσκολα να ξεφύγεις! 2πλασια ένταση στα ηχεία σε σχέση με το 10, hdr+ a la pixel αλλά πιο γρήγορα, 1080p @120fps, 3d sound recording, 32sec manual exposure Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ο pik δημητρης το παραγγειλε :) αντε ξεκινα και να μας τρελανεις με φωτο απο το γραφειο θα το ανοιξεις φετος ? :lol: Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Ρε παιδιά αυτή η αυτόματη φωτεινότητα μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως δουλεύει? HTC 10 Matte Black Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Ρε παιδιά αυτή η αυτόματη φωτεινότητα μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως δουλεύει? HTC 10 Matte Black Power Γιάννη απ ότι κατάλαβα ανεξαρτήτως θέσης του slider μπορεί να πάιξει απ το 0 εως το μέγιστο. @nek46 σε δέκα μέρες ανοίγει το γραφείο! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 427 μήπως εννοείς; τόσο το βλέπω εγώ Skroutz. Έχεις δικιο 427€ έκανα λαθος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Ρε παιδια επειδη τον αλλο μήνα θα παρω htc 10 το kaizershop το εχει 327€ το μαυρο κ 449€ το κοκκινο αλλα δεν ξερω πιο να παρω..Εχει κανεις το κοκκινο;Το μαυρο μου φαινεται πο σοβαρο δεν ξερω κ παντα σε μαυρο παίρνω τα κινητά..Ευχαριστω! Χρυσαφί ή κόκκινο για μένα. Το χρυσαφί σε αυτό (και μόνο) το κινητό το κάνει πολύ κυριλέ. Το κόκκινο γιατί είχα το Deep Garnet A9, και είναι όμορφο να ξεφύγεις από τη θάλασσα του μαυρο,ασημι,ροζ. Αν και η απόχρωση του 9 μου φαίνεται ακόμα και σήμερα καλύτερη. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 (edited) Ο pik δημητρης το παραγγειλε :) αντε ξεκινα και να μας τρελανεις με φωτο απο το γραφειο θα το ανοιξεις φετος ? :lol: ναι επιβεβαιωνω Sapphire Blue τελικα...δεν θα εχουν διαθεσιμο καν το Amazing Silver μεχρι τις πρωτες παραλαβες,μολις με πηραν τηλεφωνο. Finn ετοιμασου για το καλυτερο HTC καμεροκινητο εβερ.... edit. οι ΗΛΙΘΙΟΙ στο site ενω εχουν το white εννοουν το Amazing Silver οποτε μετα απο 2 τηλεφωνηματα τελικα θα μου ερθει αυτο το χρωμα. Να σημειωσω οτι θα το εχω διπλα διπλα με το δεκαρι. Edited May 16, 2017 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Καλορίζικο pik. Πότε με το καλό φίλε μου? HTC 10 Matte Black Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Πω πως μπριζωθηκα τώρα. Η φάση είναι ότι το 10 με καλύπτει απόλυτα αλλά βλέπω το 11 και ψήνομαι. Pik πόσο τελική; απ το ισπανικό store με κουπόνι πέφτει και στα 636! Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 μην το κανουμε το τοπικο waiting U11 πλiz :lol: 749Ε και στα χερια μου 2 Ιουνιου. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Πω πως μπριζωθηκα τώρα. Η φάση είναι ότι το 10 με καλύπτει απόλυτα αλλά βλέπω το 11 και ψήνομαι. Pik πόσο τελική; απ το ισπανικό store με κουπόνι πέφτει και στα 636! Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν στελνει Ελλαδα όμως ετσι δεν είναι? Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Καλορίζικο μαν! Sent from my XT1635-02 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 (edited) Εγώ παίδες θα προσπεράσω φέτος. Σχεδιαστικά δεν μου άρεσε, τα μεγαλύτερα ατού θεωρώ ότι είναι το UFS, η αδιάβροχοποίηση, ο πολύ δυνατός ήχος και η κάμερα του. Δεν αντέχω κάτι τσιγγουνιες που κάνουν πχ Bluetooth 4.2 και μόλις είδα στο YouTube ότι έχει άλλο τζαμί μπροστά άλλο πίσω! Θα μείνω με το τανκ άλλο ένα χρόνο http://www.htc.com/us/smartphones/htc-u11/buy/#!color=blue HTC U11 @ $599/540€ Use coupon LOVEU11 at checkout Edited May 17, 2017 by bvb Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Είχα μια sd στο Κινητό, και ξαφνικά έβαλε σφάλμα να τη διαβάσει. Τη βάζω pc μπας και σώσω το οτιδήποτε, τίποτα... Πάνε όλα... Πίκρα μεγάλη, Είχε Μέσα πράγμα.. Την πήγα eshop που την είχα πάρει, όλα καλά μου λέμε έγινε έλεγχος, η κάρτα ήταν άδεια,, ζητάει διαμόρφωση, το κάναμε και δουλεύει. Ρε είστε με τα καλά σας; θα φας έφερνα άδεια κάρτα που απλά ήθελε διαμόρφωση; η κάρτα παιδιά είχε μέσα διακοπές από 4 χώρες και ποσες προσωπικές ακόμα. Τις διακοπές ευτυχώς τις έχω backup, τα άλλα τα πρόσφατα όχι.. Τώρα εγώ ρωτάω, να την εμπιστευτώ ξανά την κάρτα; η να φάει σουτ και να πάρω άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Είχα μια sd στο Κινητό, και ξαφνικά έβαλε σφάλμα να τη διαβάσει. Τη βάζω pc μπας και σώσω το οτιδήποτε, τίποτα... Πάνε όλα... Πίκρα μεγάλη, Είχε Μέσα πράγμα.. Την πήγα eshop που την είχα πάρει, όλα καλά μου λέμε έγινε έλεγχος, η κάρτα ήταν άδεια,, ζητάει διαμόρφωση, το κάναμε και δουλεύει. Ρε είστε με τα καλά σας; θα φας έφερνα άδεια κάρτα που απλά ήθελε διαμόρφωση; η κάρτα παιδιά είχε μέσα διακοπές από 4 χώρες και ποσες προσωπικές ακόμα. Τις διακοπές ευτυχώς τις έχω backup, τα άλλα τα πρόσφατα όχι.. Τώρα εγώ ρωτάω, να την εμπιστευτώ ξανά την κάρτα; η να φάει σουτ και να πάρω άλλη; τι μαρκα ηταν; θα ειχε φαει σουταρισμα ηδη. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 τι μαρκα ηταν; θα ειχε φαει σουταρισμα ηδη. Kingston. Προτείνετε καμιά καλή ρε παιδιά, 32GB να πάρω σε 2 βδομάδες που θα πληρωθώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Kingston. Προτείνετε καμιά καλή ρε παιδιά, 32GB να πάρω σε 2 βδομάδες που θα πληρωθώ Συμβαίνουν αυτά στις κάρτες μνήμης Όταν κάποιες εταιρίες δεν δίνουν επιλογή να βάλεις κάρτα μνήμης ξέρουν τι κάνουν Άλλη αξιοπιστία έχει ο χώρος αποθήκευσης της συσκευής Πάντα βέβαια πρέπει να έχεις τα δεδομένα σου αποθηκευμένα σε 2 διαφορετικούς δίσκους. Πχ στον υπολογιστή και σε έναν εξωτερικό σκληρό. Όλα κάποτε χαλάνε δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν πρόκειται να τα χάσεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Ε τι δεν ξέρουν τι κάνουν; Τους πληρώνεις το GB επίχρυσο και τους λες και ευχαριστώ από πάνω. Η ασφάλεια στα δεδομένα στις μέρες μας λέγεται cloud. Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Ε τι δεν ξέρουν τι κάνουν; Τους πληρώνεις το GB επίχρυσο και τους λες και ευχαριστώ από πάνω. Η ασφάλεια στα δεδομένα στις μέρες μας λέγεται cloud. Εκεί πηγαίνει η δουλειά αλλά με το 1mb upload στο σπίτι θέλω μερικές εβδομάδες για να ανέβουν όλα στο cloud και δεν είναι και εκεί όλα δωρεάν. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts