johnnyman25 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Παιδιά γίνετε από την Camera να ανοίγει το quickpic και όχι το Google photos? Sent from my awesome Gold HTC 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Παιδιά γίνετε από την Camera να ανοίγει το quickpic και όχι το Google photos? Sent from my awesome Gold HTC 10 Καλή ερώτηση. Το σκεφτόμουν κι εγώ και ήταν και ο λόγος που έβγαλα το HTC gallery και κράτησα μόνο το Google photos. Δε βρήκα τρόπο να ανοίγει άλλο πρόγραμμα από την κάμερα. Αν ξέρει κανείς να βοηθήσει... Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatezone Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Ήρθε και σε εμένα η ενημέρωση για το τουμπανακι μας...πρεπει οπωσδήποτε να γίνει hard reset? Θα έχει διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Ήρθε και σε εμένα η ενημέρωση για το τουμπανακι μας...πρεπει οπωσδήποτε να γίνει hard reset? Θα έχει διαφορά; Καλησπερα και καλως ηρθες στην παρεα μας :) θα του κανεις hard μονο, αν δεις οτι κατι δεν δουλευη καλα η εχεις κολληματα στο scroling. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Ρε παιδιά κινέζικη γλώσσα δέν έχει το τηλέφωνο; Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Έχει συνδεθεί κανείς σας σε router με ac ταχύτητα να δούμε ταχυτητες μεταφοράς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Παιδια απο γυαλι τι εχεται στο θηριο?Εγω που το παιδι που το πηρα φορουσε ενα full face στο οποιο το fingerprint ειναι πιο κατω και θελει αρκετο πατημα να πιασει. Εχεται να προτεινεται κατι αλλο? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Πωπω είναι βαρετά σταθερό αυτό το τηλέφωνο..Δεν μου'χει ξανατυχει μάλλον! Δεν κάνει το παραμικρό να γκρινιάξω,τα συνδιάζει ολα αψογα,δουλευει ρολόι. Σήμα, κλήσεις, ήχος, κάμερα,αλαγκαριστο, πολύ γρήγορη φόρτιση αν χρειαστεί. Ρε την Htc και τη σνομπαρα τόσα χρόνια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Πωπω είναι βαρετά σταθερό αυτό το τηλέφωνο..Δεν μου'χει ξανατυχει μάλλον! Δεν κάνει το παραμικρό να γκρινιάξω,τα συνδιάζει ολα αψογα,δουλευει ρολόι. Σήμα, κλήσεις, ήχος, κάμερα,αλαγκαριστο, πολύ γρήγορη φόρτιση αν χρειαστεί. Ρε την Htc και τη σνομπαρα τόσα χρόνια! αγόρασε ένα Samsung έτσι για αλλαγή :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 αγόρασε ένα Samsung έτσι για αλλαγή :p Και αν θέλει πιο extreme καταστάσεις παίρνει ένα g4 που δεν ξερει αν θα ξανανοίξει και ζει την τεχνολογικη του ζωή με ακραία συναισθήματα! :p :p :p :p Στάλθηκε από το 1+3 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 (edited) Ακριβως έτσι, το δικό μου το έσπρωξα σε συμφορουμιτη για τα μάτια του μικρού pixel, και ηταν δυσκολη πολύ απόφαση :( Edited February 18, 2017 by Shuffle Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Καλησπερα στην παρεα. Για περαστε και μια βολτα απο εδω, εγω την εριξα την ψηφο .:) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7085781#post7085781 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Πωπω είναι βαρετά σταθερό αυτό το τηλέφωνο..Δεν μου'χει ξανατυχει μάλλον! Δεν κάνει το παραμικρό να γκρινιάξω,τα συνδιάζει ολα αψογα,δουλευει ρολόι. Σήμα, κλήσεις, ήχος, κάμερα,αλαγκαριστο, πολύ γρήγορη φόρτιση αν χρειαστεί. Ρε την Htc και τη σνομπαρα τόσα χρόνια! Εγώ Νίκο Στα έλεγα εδώ και καιρό.. Από ότι βλέπω ευτυχώς σου κάνει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 10 μηνες το εχω και δεν με βλεπω να αλλαζω. Για 3η φορα θα κρατησω κινητο πανω απο 1 χρονο κυρια συσκευη. το ειχα κανει το 2007 με το iPhone 2g και με το Nexus S της Samsung. καταπληκτικο κινητακι. ανετα ακομα βγαζει 1,5 χρονο και το εννοω. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Τι έρωτας είναι αυτή η τηλεφωναρα ρε παιδιά? Ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου. Greetings from my awesome Gold HTC 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Τι έρωτας είναι αυτή η τηλεφωναρα ρε παιδιά? Ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου. Greetings from my awesome Gold HTC 10 Έλα Γιάννηηηηηηηηηη, λεγε να την κάνω???? Στάλθηκε από το 1+3 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Έλα Γιάννηηηηηηηηηη, λεγε να την κάνω???? Στάλθηκε από το 1+3 Αν εννοείς να έρθεις σε HTC 10 από 1+3 απλά θα σου πω πως είναι προσωπικά για εμένα 2 διαφορετικά τηλέφωνα , το ένα είναι για tweaking εγώ προσωπικά αυτό ευχαριστιομουν με το 1+3 και το άλλο είναι για να έχεις μία Μόνιμη σταθερότητα με απίστευτα καλή κάμερα , τρομερό ηχο , κατασκευή στιβαρή και γενικά μία ολόκληρωμενη συσκευή , δεν μου λείπει τπτ από το 1+3 εκτός από το Tweaking , όταν όμως ανοίγω την κάμερα το ξεχνάω και αυτό ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Αν εννοείς να έρθεις σε HTC 10 από 1+3 απλά θα σου πω πως είναι προσωπικά για εμένα 2 διαφορετικά τηλέφωνα , το ένα είναι για tweaking εγώ προσωπικά αυτό ευχαριστιομουν με το 1+3 και το άλλο είναι για να έχεις μία Μόνιμη σταθερότητα με απίστευτα καλή κάμερα , τρομερό ηχο , κατασκευή στιβαρή και γενικά μία ολόκληρωμενη συσκευή , δεν μου λείπει τπτ από το 1+3 εκτός από το Tweaking , όταν όμως ανοίγω την κάμερα το ξεχνάω και αυτό ! Η κάμερα του για μένα υστερεί αρκετά σε σχέση με το προηγούμενο μου τηλέφωνο που ήταν το g5. Ωστόσο επειδή είμαι της αλλαγής είμαι σε σκέψη να δοκιμάσω και το 10αρι. Και εμπιστεύομαι και πολύ τον Γιάννη στις απόψεις του Στάλθηκε από το 1+3 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Για μένα και το HTC 10 έχει πολύ tweaking. Ήδη έχω ξεκλειδώσει και έχω περάσει Custom stock την viper με elementalx kernel. Το τηλέφωνο απλά σπέρνει. Απίστευτο σε όλα του ειδικά στο τομέα του ήχου με ακουστικά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Μαγεία! :) Greetings from my awesome Gold HTC 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Τι έρωτας είναι αυτή η τηλεφωναρα ρε παιδιά? Ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου. Greetings from my awesome Gold HTC 10 Προσωπικά από τότε που πήρα το Μ8 έπαθα πλάκα.. Το Μ9 το εκραζαν όλοι αλλά πάλι ήταν συσκευή κορυφαία στην λειτουργία της.. Το Μ10 είναι απλώς ότι καλύτερο παίζει σε UI... Φέτος δοκίμασα και iPhone και ς7 αλλά κανένα πιο φιλικό και smooth από το Μ10.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Τι λέει η μπαταρία με την nougat? Επίσης έχουν αναφερθεί θέματα hardware κι ειδικά με οθόνη; Πάει καιρός πού έχω να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Στα ίδια επίπεδα είναι Υπήρχαν θέματα με pink tint στις πρώτες παρτίδες σίγουρα, αλλά νομίζω πως διορθώθηκε. Εγώ δεν ειχα κανένα θέμα προσωπικά Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Για μένα και το HTC 10 έχει πολύ tweaking. Ήδη έχω ξεκλειδώσει και έχω περάσει Custom stock την viper με elementalx kernel. Το τηλέφωνο απλά σπέρνει. Απίστευτο σε όλα του ειδικά στο τομέα του ήχου με ακουστικά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Μαγεία! :) Greetings from my awesome Gold HTC 10 Δεν έχω περάσει ακόμα τίποτα γιατί ειμαι Μπαρκαρισμενος και περιμένω να γυρίσω Ελλάδα όπου θα έχω ιντερνέτ της προκοπής ! Χεχεχε , μέχρι τότε το κινητό για εμένα είναι απίστευτο ακόμα και σε στοκ κλειδωμένο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Με το καλό να γυρίσεις να το ευχαριστηθείς! :) Greetings from my awesome Gold HTC 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts