redcom7 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το τελευταίο RUU για να πάω από την έκδοση 2.41.401.3 σε 2.41.401.4? Έχω HTC_001 (UK) και είμαι στην έκδοση 2.41.401.3. εγω παντως εχω 036 και θα το κανω σε λιγο απο 2.41.401.3 να παει 2.41.401.4 νομιζω θα ειναι οκ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 αλλαζει κατι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το τελευταίο RUU για να πάω από την έκδοση 2.41.401.3 σε 2.41.401.4? Έχω HTC_001 (UK) και είμαι στην έκδοση 2.41.401.3. νομιίζω κάνει factory reset.. δεν αξίζει τον κόπο το ίδιο είναι με το .3 στο επόμενο ota θα αναβαθμιστούν λογικά μαζί και οι 2 rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 αλλαζει κατι? Εμφανώς δεν αλλάζει κάτι..Εγώ το έκανα ήθελα να ξαναστησω τη συσκευή...Δεν βλέπω κάτι προς το παρόν που να αξίζει τον κόπο να μπει κάποιος στη διαδικασία... Μπαταρία θα δω από αύριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Έχει κανείς το αρχείο και την διαδικασία για να πάμε απο .3 σε .4 ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Δε γίνεται προς το παρόν "αναίμακτα" γιατί δεν υπάρχει ota. Μόνο με ruu και factory reset Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Δεν πειράζει.. Είναι εύκολο να μας δώσεις το αρχείο και τη διαδικασία για ruu..Προσωπικα πάντα κανω καθαρες αναβαθμισεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Δεν πειράζει.. Είναι εύκολο να μας δώσεις το αρχείο και τη διαδικασία για ruu..Προσωπικα πάντα κανω καθαρες αναβαθμισεις! https://t.co/3LHINTyhIm Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 (edited) https://t.co/3LHINTyhIm Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ,είχα κατεβάσει το σωστό αρχείο τελικά! Δεν ήξερα οτι το ruu είναι exe ουσιαστικά. Ps:Μου έκανε τρομερή εντύπωση,επειδή μόλις αντέγραψα 1.8gb αρχείο στον υπολογιστή μου με καλώδιο και η ταχυτητα μετάδοσης ήταν 1.8gb το λεπτό.. Εκανε ενα λεπτό ακριβώς,αυτό δεν το έκαναν ούτε για αστειο τα oneplus 3,S7 edge,Nexus 6p,note 5,s6 edge+ που είχα πριν λίγο καιρό. Edited February 12, 2017 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Ευτυχης κατοχος της συσκευης και εγω μετα απο ανταλλαγη με το g5 μου!!!Πρεπει να προσεξω κατι?Ειμαι ηδη Nougat!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Ευτυχης κατοχος της συσκευης και εγω μετα απο ανταλλαγη με το g5 μου!!!Πρεπει να προσεξω κατι?Ειμαι ηδη Nougat!! :) Το αποφάσισες τελικά ε; Να μας πεις αν η κάμερα σε ικανοποιήσει Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Το αποφάσισες τελικά ε; Να μας πεις αν η κάμερα σε ικανοποιήσει Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ε ναι ειπα να το δοκιμασω!! :) Θα κανω διαφορα τεστ και θα ποσταρω!! Πρωτη εντυπωση τρομερη!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Απο αυτονομια πως τα παει με την 7? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Απο αυτονομια πως τα παει με την 7? Εγώ λιγο καλύτερα από πριν. Βγάζω τη μερα με 4μιση 5ωρες sot Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Αυτο με την ροζ αποχρωση οταν κοιτας το κινητο απο διαφορα angles φευγει ποτε? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Αυτο με την ροζ αποχρωση οταν κοιτας το κινητο απο διαφορα angles φευγει ποτε? Σ εμένα χάθηκε και το θέμα είναι τώρα που το είπες το παρατήρησα. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 χαχα ναι ε?Την πανελ εχεις finn?Sharp η tianma? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 (edited) Λοιπόν είμαι εδώ και καμιά ώρα με την .4 και έχω να πω, ότι βλέπω συγκλονιστική διαφορά στο wifi, συγκριτικά με τη .3 που είχα πρίν οπως και με ΜΜ.. 1ον συγχρονισε στα 270mbps 2ον Κατεβάζει επιτέλους τέρμα 5.5mb/s + Δείτε γωνία πάνω αριστερά Και 3ον Επιτέλους μεταφέρει αρχεία (φωτογραφίες βίντεο) ασύρματα με 10-12mb/s , αντι 4-6 που μετέφερε πριν. Επίσης συνδέεται γρηγορότερα στο wifi με βεβαιότητα και τέλος η εμβέλεια της κεραίας βελτιώθηκε πολύ αφού στο ιδιο σημείο του σπιτιού που ειχα 5-10mbit , πλέον πιανω 40mbit.. Σκεφτείτε μερικες φορές άνοιγα 4G. Έτσι θα έπρεπε να είναι απο την αρχή τα πράγματα, έτσι είναι και οι άλλες κορυφαίες συσκευές, ευτυχώς που το διορθωσαν, έστω και αργά.. Edited February 12, 2017 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Με έπεισες να περάσω το RUU πλέον, για να ξεκολλησω κι εγώ απο κάτι μικρά bug που έχει η .3 Επίσης, αν κάνετε χρήση μόνο με 4g, πόσες ώρες οθόνη βγάζετε; Με 4g έχω την εντύπωση οτι σε standby χάνω πάρα πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 χαχα ναι ε?Την πανελ εχεις finn?Sharp η tianma? Sharp panel. Γενικά οι reviewers δε θεωρούν την οθόνη του wow αλλά εγώ την βρίσκω καταπληκτική. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Λοιπόν είμαι εδώ και καμιά ώρα με την .4 και έχω να πω, ότι βλέπω συγκλονιστική διαφορά στο wifi, συγκριτικά με τη .3 που είχα πρίν οπως και με ΜΜ.. 1ον συγχρονισε στα 270mbps 2ον Κατεβάζει επιτέλους τέρμα 5.5mb/s + Δείτε γωνία πάνω αριστερά Και 3ον Επιτέλους μεταφέρει αρχεία (φωτογραφίες βίντεο) ασύρματα με 10-12mb/s , αντι 4-6 που μετέφερε πριν. Επίσης συνδέεται γρηγορότερα στο wifi με βεβαιότητα και τέλος η εμβέλεια της κεραίας βελτιώθηκε πολύ αφού στο ιδιο σημείο του σπιτιού που ειχα 5-10mbit , πλέον πιανω 40mbit.. Σκεφτείτε μερικες φορές άνοιγα 4G. Έτσι θα έπρεπε να είναι απο την αρχή τα πράγματα, έτσι είναι και οι άλλες κορυφαίες συσκευές, ευτυχώς που το διορθωσαν, έστω και αργά.. Ρε Νίκο πλακα μου κάνεις? Με έστειλες...μου αρέσει που σου έλεγα δεν αξίζει ο κόπος...χαχαχα ευτυχώς δηλαδή που δεν με άκουσες Εγώ δε τα είδα τόσο αναλυτικά αυτά ίσως λίγο καλύτερη διάρκεια οθόνης...χαίρομαι πάντως που σου αρέσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Καλημέρα παιδιά. Προτείνετε το κινητό να γίνει ροοτ? Υπάρχει κάποια καλή Ρομ με καλύτερη μπαταρία και έξτρα λειτουργίες? Μαύρο θέμα που αλλάζει τα Settings υπάρχει? Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Καλημέρα παιδιά. Προτείνετε το κινητό να γίνει ροοτ? Υπάρχει κάποια καλή Ρομ με καλύτερη μπαταρία και έξτρα λειτουργίες? Μαύρο θέμα που αλλάζει τα Settings υπάρχει? Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προσωπική γνώμη είναι ότι πλέον τα Android δεν χρειάζονται root... Όλα πλέον μπορείς να τα κάνεις και χωρίς αυτό..Ίσως μόλις περάσουν δύο χρόνια με μια συσκευή που συνήθως σταματούν τις αναβαθμίσεις τότε να πρέπει να γίνει.. Το HTC10 και το ς7 είναι οι μόνες συσκευές που δεν έκανα root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Από πλευράς σέρβις τι παίζει? Καμία καλή γραμματοσειρά που να υποστηρίζει ελληνικά? Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Από πλευράς σέρβις τι παίζει? Καμία καλή γραμματοσειρά που να υποστηρίζει ελληνικά? Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Service σε HTC δεν Έχω χρειαστεί ποτέ δεν ξέρω..υποθέτω η arvato είναι υπεύθυνη στην Ελλάδα.. Για το άλλο δεν το ψάχνω όπως είναι μαμά το έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts