Jump to content

HTC 10 (M10)

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για το ΟΤΑ αναφέρεσαι ή για τον τρόπο μέσω sd card? όχι τπτ άλλο, αλλά πήγα και αγόρασα σήμερα sd card :p

Είτε ΟΤΑ είτε μέσω SDcard το αποτέλεσμα είναι ένα. Μέσω OTA απλά κατεβάζεις μέσω των servers της HTC αυτόματα ενώ με την άλλη μέθοδο χειροκίνητα. Και στις 2 περιπτώσεις το κινητο μπουτάρει σε stock recovery και κάνει apply update from SDCard.

Με λίγα λόγια η αναβάθμιση σε 2.41.401.3 είτε γίνει χειροκίνητα είτε αυτόματα εγκυμονεί τον ίδιο κίνδυνο (ΙΜΕΙ 00000000000) αλλά σε τι ποσοστό δε ξέρω. Μικρό απ ότι φαίνεται αλλά δεν είναι αποδεκτό ούτε από τους χρήστες ούτε από την ίδια την HTC

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά εγώ δεν μπορώ να συνδεθώ πλέον σε mobile ιντερνετ. Το imei δεν είναι με μηδενικά από ότι βλέπω, αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ. Μόνο factory reset έμεινε, εκτός κι αν είναι θέμα δικτύου, που αν κρίνω από φίλους δεν είναι

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Παιδιά εγώ δεν μπορώ να συνδεθώ πλέον σε mobile ιντερνετ. Το imei δεν είναι με μηδενικά από ότι βλέπω, αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ. Μόνο factory reset έμεινε, εκτός κι αν είναι θέμα δικτύου, που αν κρίνω από φίλους δεν είναι

Μπορείς να ποστάρεις ένα screeshot απ το υπομενού ταυτότητα τηλεφώνου;

Τελικά με κάτι airplane mode, wipe cache και restart, και λέω κάτι γιατί εκανα 2-3 φορές το καθένα τουλάχιστον και όλα μαζί συνδυαστικά άλλες τόσες, το κινητό έστρωσε. Πάλι καλά

Παντου ειναι αυτο με το nougat. Samsung sony lg σταματησαν επισης το update

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

Το δικό μου είναι Ελληνικό, πότε θα πάρει το 7; Πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια πέρα από το να έλεγχο για αναβαθμίσεις;

Sent from my LT26i using Tapatalk

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Μια παρατήρηση με ενα sony Bluetooth που το δουλευω.

Ειμαι συνδεδεμενος με το hands free και κατα τη διάρκεια μιας κλησης γυρναω την ομιλια στο ακουστικό του τηλεφώνου ή στο μεγάφωνο για ανοιχτή ακρόαση.

Θα μιλησω ενα λεπτο περιπου ετσι και μετα θα μου περασει μονο του τον ηχo παλι στο Bluetooth με αποτελεσμα να καταντα εκνευριστικό. Δεν ξερω τωρα αν φταιει η συσκευή ή ειναι καποια ασυμβατοτητα μεταξύ τους.

Καποιος που να το δουλευει με hands free και να το εχει παρατήρησει?

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Το δικό μου είναι Ελληνικό, πότε θα πάρει το 7; Πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια πέρα από το να έλεγχο για αναβαθμίσεις;

Sent from my LT26i using Tapatalk

μαζί με mainland eu όπως το αναφέρει η htc..

φεβρουάριο λένε τώρα..αρχές..

το θέμα ελπίζω όσοι από εμάς βάλαμε απο την sd να πάρουμε κανονικά το νέο ota..

Ετσι οπως το πανε δεν δινουν καλύτερα μια 7.1.1? :p:p

καλά λένε και ********..

άκου πρόβλημα που δεν επηρεάζει αγγλια και τουρκία αλλά όλες τις άλλες χώρες..χαχαχαχαχ

γενικά όλες οι εταιρίες με την αναβάθμιση στο 7 έχουν θέματα

να πω την αλήθεια εγώ έβαλα manual την 7 στο δικό μου..και όχι μόνο δεν έχω θέματα( χωρίς factory reset) αλλά το κινητό πετάει..

Πρεπει να κανω factory reset οπωσδήποτε οταν ερθει?

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

Πρεπει να κανω factory reset οπωσδήποτε οταν ερθει?

Οχι, δε χρειάζεται απαραίτητα. Εγώ δεν έχω κάνει.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα στην παρεα, παλιος κατοχος του M9 (εχω καιρο που το εδωσα) , λεω να φυγω απο samsung και να επιστρεψω παλι στην htc , εχω 2-3 αποριες οσο αφορα το 10αρι ,

1ον το δαχτυλικο αποτυπωμα ανταποκρινετε αμεσα;

2ον το home button το ακουμπας για να παει στην αρχικη οθονη η το πατας;

3ον για να ξεκλειδωσει- κλειδωσει το κινητο γινετε χωρις πατημα καποιου κουμπιου; οπως στο M9 πχ

4ον η μπαταρια πως τα παει; βγαζει ανετα μια ημερα (δεν παιζω games); φορτιζει γρηγορα;

5ον το led για τις αναπαντητες φαινετε καθολου η θα ψαχνω να το βρω οπως στο M9;

Επισης θελω να μου πειτε τα δυνατα του σημεια οπως και τα αρνητικα ,

Ευχαριστω εκ των προτερων :)

Edited by dimtz

Καλησπερα στην παρεα, παλιος κατοχος του M9 (εχω καιρο που το εδωσα) , λεω να φυγω απο samsung και να επιστρεψω παλι στην htc , εχω 2-3 αποριες οσο αφορα το 10αρι ,

1ον το δαχτυλικο αποτυπωμα ανταποκρινετε αμεσα;

2ον το home button το ακουμπας για να παει στην αρχικη οθονη η το πατας;

3ον για να ξεκλειδωσει- κλειδωσει το κινητο γινετε χωρις πατημα καποιου κουμπιου; οπως στο M9 πχ

4ον η μπαταρια πως τα παει; βγαζει ανετα μια ημερα (δεν παιζω games); φορτιζει γρηγορα;

5ον το led για τις αναπαντητες φαινετε καθολου η θα ψαχνω να το βρω οπως στο M9;

Επισης θελω να μου πειτε τα δυνατα του σημεια οπως και τα αρνητικα ,

Ευχαριστω εκ των προτερων :)

1. Από τα πιο γρήγορα fingerprint scanners

2.Ισα που το αγγίζεις και σε πάει στην αρχική

3. Δε κατάλαβα τι εννοείς

4. Βγάζω άνετα τη μέρα με 4-5 ώρες screen on time

5.Το led φαίνεται καθαρά

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

1. Από τα πιο γρήγορα fingerprint scanners

2.Ισα που το αγγίζεις και σε πάει στην αρχική

3. Δε κατάλαβα τι εννοείς

4. Βγάζω άνετα τη μέρα με 4-5 ώρες screen on time

5.Το led φαίνεται καθαρά

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οσο αφορα το 3 ,εννοω να χτυπας δυο φορες την οθονη και να ανοιγει η να ακουμπας στην μπαρα πλοηγησης μια αφαρμογη και να κλεινει

Κατι αρνητικο υπαρχει η ολα ειναι θετικα; το λαμπακι led μεσα στο ηχειο ειναι παλι; ευχαριστω πολυ

Οσο αφορα το 3 ,εννοω να χτυπας δυο φορες την οθονη και να ανοιγει η να ακουμπας στην μπαρα πλοηγησης μια αφαρμογη και να κλεινει

Κατι αρνητικο υπαρχει η ολα ειναι θετικα; το λαμπακι led μεσα στο ηχειο ειναι παλι; ευχαριστω πολυ

Υπάρχει αυτή η δυνατότητα, ναι. Μόλις έφυγα και εγώ από galaxy s6 και ήρθα στο δεκάρι. Με αυτό για την μπάρα πλοήγησης δεν ξέρωτι εννοείς. Το led βρίσκεται κάτω από το ακουστικό, είναι ευδιάκριτο. Γενικά είμαι ευχαριστημένος ως τώρα (3 μέρες μόνο το έχω). Το μόνο αρνητικό προς το παρόν για εμένα το μεγάλο βάρος.

Εδω και λίγες ημερες κατοχος ενός καινουριου HTC 10. Καλως σας βρήκα!:D
"There's a story still unread"

Υπάρχει αυτή η δυνατότητα, ναι. Μόλις έφυγα και εγώ από galaxy s6 και ήρθα στο δεκάρι. Με αυτό για την μπάρα πλοήγησης δεν ξέρωτι εννοείς. Το led βρίσκεται κάτω από το ακουστικό, είναι ευδιάκριτο. Γενικά είμαι ευχαριστημένος ως τώρα (3 μέρες μόνο το έχω). Το μόνο αρνητικό προς το παρόν για εμένα το μεγάλο βάρος.

ευχαριστω φιλε ,πριν λιγες μερες εδωσα και εγω το s6 , τι λεει σε σχεση με αυτο; μετανιωσες; μηπως θα ηταν καλυτερα για το s7;

Εδω και λίγες ημερες κατοχος ενός καινουριου HTC 10. Καλως σας βρήκα!:D

Καλώς τον. Θα το ευχαριστηθείς. Είμαι σίγουρος.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ερώτηση: Το ασημένιο που κυκλοφορεί εδώ, είναι αυτό με ασημένιο σώμα και μαύρη πρόσοψη (όπως εδώ) ή είναι ολόκληρο ασημένιο (όπως εδώ);

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Μαύρο/ασημένιο έχει βγει μόνο στην Αμερική. Μόνο το δεύτερο υπάρχει εδώ

Από φωτεινότητα (ειδικά σε εξωτερικό χώρο με ήλιο) τι λέει;

Επίσης για το ξεκλείδωμα μέσω fingerprint όταν είναι μαύρη η οθόνη πρέπει να το πατήσεις δύο φορές όπως το S7 (μία για ν' ανοίξει η οθόνη και μία για να ξεκλειδώσει) ή μία φορά που κάνει και τα δύο μαζί (όπως στο P9 π.χ.);

• The title was changed to HTC 10 (M10)