vassilis018 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε sd card για την αναβάθμιση? με την εσωτερική δεν μπορεί να γίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Ok άρα δεν έχει αλλάξει το grid size η HTC, απλά άλλαξε το scaling.. Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.. Send from my HTC 10 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Τα κατάφερα , είχε χαλάσει το αρχείο στο download την πρώτη φορά! Για να μου βρει την κάρτα SD την έκανα να διαμορφώση να φαίνεται ως Ξεχωριστή Μνήμη και όχι σαν εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε sd card για την αναβάθμιση? με την εσωτερική δεν μπορεί να γίνει? Νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 προσπάθησα με την εσωτερική., αλλά κόλλησε σε εικονίδιο με κόκκινο θαυμαστικό και τρίγωνο. πως το επαναφέρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 (edited) Περίμενε λίγο και λογικά μετά πατώντας τα κουμπιά (δοκίμασε και τα τρία γιατί δεν ξέρω με ποιο θα στο εμφανίσει) θα εμφανιστεί το μενού του recovery όποτε επιλέγεις reboot. Send from my HTC 10 Πάντως διαβάζοντας όλα αυτά πραγματικά χαίρομαι που έδωσα τα 25$ και είμαι με custom rom και recovery.. Καλώς ή κακώς έχει φύγει αυτό το άγχος από πάνω μου γιατί ξέρω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσω να το επαναφέρω χωρίς να χάσω τα δεδομένα μου.. Γενικά το custom για μένα είναι ελευθερία πλέον ;) Edited January 25, 2017 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Τι να πουμε και εμεις με tmobile 101. Θα περιμενουμε αιωνια Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Τι να πουμε και εμεις με tmobile 101. Θα περιμενουμε αιωνια Έλα ντε ρε φίλε.... Μας ξέχασαν εμάς απ' ό,τι φαίνεται :( Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Μπορεί να έχει χιλιο ειπωθεί αλλά εάν θέλω μόνο να βάλω custom Kernel και καμία Rom ξεκλειδώνοντας το bootloader είμαι εντάξει? Με Sunshine υπάρχει κάτι σαν ευκολία διαφορετικό.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 το κουμπί μενού που γράφει που χρησιμεύει;δε μπορώ να το βρω. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Μπορεί να έχει χιλιο ειπωθεί αλλά εάν θέλω μόνο να βάλω custom Kernel και καμία Rom ξεκλειδώνοντας το bootloader είμαι εντάξει? Με Sunshine υπάρχει κάτι σαν ευκολία διαφορετικό.? Ναι γίνεται. Το sunshine σου προσφέρει άλλα πράγματα.. Send from my HTC 10 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 ρε παιδια ποια ρομ εχεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 ρε παιδια ποια ρομ εχεται ? Android 7.0 build number 2.41.4.1.3 Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Ναι γίνεται. Το sunshine σου προσφέρει άλλα πράγματα.. Send from my HTC 10 Για την εγγύηση η HTC τι θέλει στο κινητό ? Κλειδωμένο Bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Locked ή Relocked bootloader και S-ON. Send from my HTC 10 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 β. Καμιά φορά όταν ξεκλειδώνω με fingerprint κάνει το crt tv effect (το είχαν παλιά τα nexus, όπως έκλειναν οι παλιές τηλεοράσεις) Finn το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό αλλά νομίζω ότι είναι κάποια ειδοποίηση που έχει κολλήσει στη lockscreen από πριν και όταν το ξεκλειδώνεις καταλαβαίνει ότι την έχεις ήδη δει και τη σβήνει στα γρήγορα. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Υπαρχει περιπτωση απο την εμπειρια σας, η τιμη του να πεσει συντομα; Ισως κοντα στα 400 οταν βγει το Htc11; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Νομίζω είναι ένα πάρα πολύ καλό update.. Το κινητό είναι φανερά ταχύτερο.. Τα notifications του 7 είναι ανώτερα όπως και η μπάρα με τα toggles..( για μένα ήταν κάτι που έλειπε..) Αποκτήσαμε και εμείς split screen εφαρμογές.. Μένει να δούμε μπαταρία αλλά γενικά είναι ένα απροβληματιστο update με μόνο θετικά κατά την δική μου αποψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Υπαρχει περιπτωση απο την εμπειρια σας, η τιμη του να πεσει συντομα; Ισως κοντα στα 400 οταν βγει το Htc11; Κάπου διάβασα ότι δεν θα υπάρξει HTC 11 η φετινή ναυαρχίδα είναι το ultra Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Κάπου διάβασα ότι δεν θα υπάρξει HTC 11 η φετινή ναυαρχίδα είναι το ultra Δεν θα είναι το U Ultra αλλά έν άλλο μοντέλο της σειράς U Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Εμείς οι κοινοί θνητοί με Cid HTC_034 ξέρει κανείς πότε θα αναβαθμιστούμε; Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Εμείς οι κοινοί θνητοί με Cid HTC_034 ξέρει κανείς πότε θα αναβαθμιστούμε; Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είμαστε κι οι "κοινοί θνητοί" με cid tmob 101.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 (edited) Δεν θα είναι το U Ultra αλλά έν άλλο μοντέλο της σειράς U Με τον 835 λογικα. Παντως δεν μου αρεσαν καθολου βλεπω φετος να πατωνει το θεμα. Ας ανοιξουμε κι ενα θεμα για τα ultra δεν νομιζετε?Αντρεα? Edited January 26, 2017 by bvb Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Εμείς οι κοινοί θνητοί με Cid HTC_034 ξέρει κανείς πότε θα αναβαθμιστούμε; Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤι εννοεις φιλε μου; Τα φωτα σας λιγο, απο που θα πρεπει να αγορασω το κινητο και τι θα πρεπει να προσεξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Κι εδώ όλα κομπλέ 4)Αν μπορεί κάποιος να το τσεκάρει αυτό. Αν ξεκλειδώσετε με δακτυλικό, κλείσετε με power button και εντός, το πολύ, 2 δευτερολέπτων πατήσετε ξανα το power button, σας βγάζει κατευθείαν εκεί που το είχατε όταν κλειδώσατε ή στην home screen; Ενδιαφέρουσα προσθηκη φαινεται Είναι απενεργοποιημένη η επιλογή "Power button instantly locks" στις ρυθμίσεις μετά το update, γι'αυτό στο κάνει αυτό. Μπορείς να το αλλάξεις. Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts