zerow Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Είχα και εγώ τις αμφιβολίες μου για το 10, μέχρι που χθες το είδα από κοντά. Το τηλέφωνο πετάει, είναι κουκλί και στιβαρό σα τανκ. Μη το σκέφτεσαι για huawei Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 To 34 ειναι ελληνικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 (edited) To 34 ειναι ελληνικο βασικά είναι ελλαδα και ισπανία.. αν και πλέον τα έχουν αλλάξει..βασικά έχουν 2 κύρια cid για όλη την ευρώπη..1/.western eu( περιλαμβάνει βασικά και eastern eu και Τουρκία) και 2/uk αυτά τα δήλωσε ο wheeler στο tweeter του.. το uk cid πήρε σήμερα...παραμένει το 2ρο cid που έχει όλη την υπόλοιπη ευρώπη.. η λογική λέει οτι σε 1 2 μέρες ακόμη τα unlocked θα έχουν αναβαθμιστεί όλα.. έτσι και αλλίως samsung δεν είναι στις πωλήσεις..πόσα htc 10 να υπάρχουν ευρώπη..:lol::lol::lol::lol: Edited January 24, 2017 by Nicpol1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Κάνει και bypass τα VPN το άτιμο!! Α ρε HTC για τπτ τετεια πρώτη είσαι!!! XD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Ψαχνω κινητο για τη γυναικα μου. Ειμαι αναμεσα σε Htc10 και Honor8/P9. Σαφως το καθε κινητο εχει τα δικα του πλεονεκτηματα. Το HTC10 φαινεται πιο ολοκληρωμενη συσκευη, αλλα καποια πραγματακια δε μου αρεσουν. Εχει πολυ χαμηλη φωτεινοτητα για να εχεις κοντρα ηλιο και δεν εχει καλη μπαταρια, λογικο αφου εχει 2k οθονη και 3000Mah. Απο την αλλη εχει πολυ καλη καμερα και πολη καλο ηχο. Αξιζει τα 450 ευρω που ζηταει η εταιρια μετα απο 1 σχεδον χρονο κυκλοφοριας; Με 100 ευρω μειον παιρνω το Honor8. Με τα ιδια λεφτα το S7. Αν και το απορριπτω, καθως δεν θελει η γυναικα Samsung. :D Προσωπική γνώμη Καλύτερη συσκευή μακράν το HTC10 Καλύτερη συσκευή για γυναίκα το Huawei Είχα και εγώ τις αμφιβολίες μου για το 10, μέχρι που χθες το είδα από κοντά. Το τηλέφωνο πετάει, είναι κουκλί και στιβαρό σα τανκ. Μη το σκέφτεσαι για huawei Κάνει και bypass τα VPN το άτιμο!! Α ρε HTC για τπτ τετεια πρώτη είσαι!!! XD Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Τι καραγκιόζιλικια είναι αυτά τώρα >.> Ούτε με VPN δεν μπορούμε να το πάρουμε , άντε να δούμε τώρα πότε θα φτάσει στο Ελλαδισταν η ενημέρωση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Ήρθε σε εμένα. Αραβικό Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Ψαχνω κινητο για τη γυναικα μου. Ειμαι αναμεσα σε Htc10 και Honor8/P9. Επειδή έχει το P9 η κοπέλα μου να πω τα εξής: 1)Πολύ ποιοτική κατασκευή και πολύ όμορφη συσκευή 2)Εξαιρετική κάμερα το πρωί, το βράδυ σαφώς κατώτερη από το 10 και σε βίντεο πολύ πίσω λόγω απουσίας OIS 3)Εξαιρετική μπαταρία, σαφώς ανώτερη από το 10 Αν θες κάτι αλλο, πες μου Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Ασιατικό το δικό μου Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Μου φόρτωσε και το Google duo με το στανιό με την αναβάθμιση Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Δλδ πιστευετε πιο πολυ θα χαρει το P9/Honor8, απ'οτι το HTC10; Αξιζουν τα 100 ευρω παραπανω; Γενικα αξιζει το κινητο 450 ευρω μετα απο τοσους μηνες στην αγορα; Πληρωνεις και το brand name; Μελλοντικα, ποιο κινητο θα κρατησει περισσοτερο; Ποιο εχει καλυτερη υποστηριξη σε περιπτωση βλαβης; Σκεφτομουν το εξης μαγαζι για να αγορασω το HTC10. Γνωριζετε εαν ειναι Ελληνικο το κινητο; Εαν οχι, υπαρχει καποιο προβλημα; Αυτο με την ασφαλιση του κινητου στα +30 ευρω γνωριζει κανεις τι ακριβως ειναι; Οποιοσδηποτε μπορει να πει οτι του εκλεψαν το κινητο, ακομα και ψευτικη δηλωση να κανει στην αστυνομια και θα του δωσουν καινουρια συσκευη; Δε το πιστευω.. Root γινεται κανονικα χωρις να χαθει η εγγυηση; Χρυσο ή Λευκο για γυναικα; Και καποια καλη θηκη απο Ελλαδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Επειδή έχει το P9 η κοπέλα μου να πω τα εξής: 1)Πολύ ποιοτική κατασκευή και πολύ όμορφη συσκευή 2)Εξαιρετική κάμερα το πρωί, το βράδυ σαφώς κατώτερη από το 10 και σε βίντεο πολύ πίσω λόγω απουσίας OIS 3)Εξαιρετική μπαταρία, σαφώς ανώτερη από το 10 Αν θες κάτι αλλο, πες μου Sent from my HTC 10 using Tapatalk Επειδή το είχα και γωκαι συμφωνώ με αυτά που λες,αυτο που δε κατάλαβα ποτέ είναι η μπαταρία.κανει απίστευτη διαχείριση στις εφαρμογές που είναι ανοιχτες.δε κατάλαβα ποτέ πως Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Καλύτερη συσκευή για γυναίκα το Huawei Αυτο πως ακριβως το εννοεις; Ως προς την εμφανιση ή με αλλα κριτηρια; Επειδή το είχα και γωκαι συμφωνώ με αυτά που λες,αυτο που δε κατάλαβα ποτέ είναι η μπαταρία.κανει απίστευτη διαχείριση στις εφαρμογές που είναι ανοιχτες.δε κατάλαβα ποτέ πως Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο P9 αναφερεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Δλδ πιστευετε πιο πολυ θα χαρει το P9/Honor8, απ'οτι το HTC10; Αξιζουν τα 100 ευρω παραπανω; Γενικα αξιζει το κινητο 450 ευρω μετα απο τοσους μηνες στην αγορα; Πληρωνεις και το brand name; Μελλοντικα, ποιο κινητο θα κρατησει περισσοτερο; Ποιο εχει καλυτερη υποστηριξη σε περιπτωση βλαβης; Σκεφτομουν το εξης μαγαζι για να αγορασω το HTC10. Γνωριζετε εαν ειναι Ελληνικο το κινητο; Εαν οχι, υπαρχει καποιο προβλημα; Αυτο με την ασφαλιση του κινητου στα +30 ευρω γνωριζει κανεις τι ακριβως ειναι; Οποιοσδηποτε μπορει να πει οτι του εκλεψαν το κινητο, ακομα και ψευτικη δηλωση να κανει στην αστυνομια και θα του δωσουν καινουρια συσκευη; Δε το πιστευω.. Root γινεται κανονικα χωρις να χαθει η εγγυηση; Χρυσο ή Λευκο για γυναικα; Και καποια καλη θηκη απο Ελλαδα; Root κάνεις και δε χάνεται η εγγύηση αρκεί να είναι με stock software και relocked όταν φύγει στο σέρβις. Ενδεικτικά έχω ένα HTC One m7 απ το 2013 και δουλεύει υποδειγματικα. Όποιος βιάζεται για το OTA σε nougat κατεβάζει http://fotadl-az.htc.com/secure/OTA_PERFUME_UHL_N70_SENSE80GP_MR_HTC_Europe_2.41.401.3-1.95.401.4_release_493443amvu9dpuczr4ps12.zip το περνάει στην SD card χωρίς να το μετονομάσει και μέσα από stock recovery κάνει apply update from as card. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Αυτο πως ακριβως το εννοεις; Ως προς την εμφανιση ή με αλλα κριτηρια; Στο P9 αναφερεσαι; ναι.εχει πολυ καλη διαχειριση μπαταριας.Αν αυτη τη στιγμη εφευγα απο το 10αρι σε p9 θα γυρνουσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Root κάνεις και δε χάνεται η εγγύηση αρκεί να είναι με stock software και relocked όταν φύγει στο σέρβις. Ενδεικτικά έχω ένα HTC One m7 απ το 2013 και δουλεύει υποδειγματικα. Όποιος βιάζεται για το OTA σε nougat κατεβάζει http://fotadl-az.htc.com/secure/OTA_PERFUME_UHL_N70_SENSE80GP_MR_HTC_Europe_2.41.401.3-1.95.401.4_release_493443amvu9dpuczr4ps12.zip το περνάει στην SD card χωρίς να το μετονομάσει και μέσα από stock recovery κάνει apply update from as card. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk θελω να το δοκιμασω ... θα περασει οπως το ΟΤΑ η θα τα σβησει ολα??? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο πως ακριβως το εννοεις; Ως προς την εμφανιση ή με αλλα κριτηρια; οχι τοσο η εμφανιση οσο στο οτι το HTC ειναι συσκευη θα ελεγα για πιο power users .. το EMUI επειδη iphonιζει νομιζω θα αρεσει καλυτερα μιας και ειναι πιο απλο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Όποιος βιάζεται για το OTA σε nougat κατεβάζει http://fotadl-az.htc.com/secure/OTA_PERFUME_UHL_N70_SENSE80GP_MR_HTC_Europe_2.41.401.3-1.95.401.4_release_493443amvu9dpuczr4ps12.zip το περνάει στην SD card χωρίς να το μετονομάσει και μέσα από stock recovery κάνει apply update from as card. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοείς από completely stock ? Μπορεί να γίνει χωρίς προβλήματα ? Χάνονται άρχεια ή είναι update ? Υπάρχει κάποια παγίδα? XD Βιάζομαι γιατί είμαι Τουρκία και αμα φύγω μεσοπέλαγα δεν θα έχω ιντερνέτ για downloading.. είμαι σε καράβι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Τις δυο πρώτες αναβαθμίσεις έτσι τις έκανα σε 1.85.401 και μετά σε 1.90.401.5 γιατί είχα HTC__001 και αργούσαν τα updates. Δε χάνεται τίποτα, φλασαρεις την επίσημη OTA από stock recovery. Να πάει κάτι στραβά υπάρχει πάρα μα πάρα πολύ μικρή πιθανότητα, η ίδια με το να πάει κάτι στραβά όταν το κινητό σ ενημερώνει για την αναβάθμιση και προχωράει στην εγκατάσταση. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Ήδη την κατεβάζω όπως είπες.δεν έχω άλλη υπομονή. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 οχι τοσο η εμφανιση οσο στο οτι το HTC ειναι συσκευη θα ελεγα για πιο power users .. το EMUI επειδη iphonιζει νομιζω θα αρεσει καλυτερα μιας και ειναι πιο απλο ...Να σημειωσω οτι ειχε καποιους μηνες και το Honor6 το οποιος της αρεσε παρα πολυ, αλλα δυστυχως ηταν ελλατωματικο μοντελο.. :( Οποτε λετε καλυτερα Honor8/P9; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 μου εβγαλε footer is wrong.signature certification failed Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Να σημειωσω οτι ειχε καποιους μηνες και το Honor6 το οποιος της αρεσε παρα πολυ, αλλα δυστυχως ηταν ελλατωματικο μοντελο.. :( Οποτε λετε καλυτερα Honor8/P9; Παρακαλώ τέτοιες συγκρίσεις να γίνονται μόνο στους Διαξιφισμούς. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 μου εβγαλε footer is wrong.signature certification failed Είσαι εντελώς stock στην 1.95.401.9? Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Είσαι εντελώς stock στην 1.95.401.9? Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1.95.401.4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 1.95.401.4 Ναι 401.4 ήθελα να γράψω. Από stock recovery το φλάσαρες με την επιλογή apply zip from sd? Κατέβηκε σίγουρα όλο; Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts