Jump to content

HTC 10 (M10)

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οποτε τωρα επομενη αναβαθμιση παμε για nougat??

HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra

Microsoft Surface pro 8

Πάντως παιδιά όσο το δουλεύω τόσο Μου αρέσει...Σήμερα είναι και εκτός Αθηνών και η φωτογραφική του τα σπάει....

Παιδια καλημερα,

εχετε να προτεινετε καποιο αξιοπιστο ιντερνετομαγαζο για το 10?

αυτα που αναφερουν σαν ΕU ειναι ολα unbranded συσκευες?

Παιδια καλημερα,

εχετε να προτεινετε καποιο αξιοπιστο ιντερνετομαγαζο για το 10?

αυτα που αναφερουν σαν ΕU ειναι ολα unbranded συσκευες?

Καλημέρα, κανονικά τα EU είναι συσκευές unbranded. Σχετικά με τα σκρουτζομάγαζα μπορείς να δες αναφορές/εντυπώσεις σε προηγούμενα Posts.

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Καλημέρα, κανονικά τα EU είναι συσκευές unbranded. Σχετικά με τα σκρουτζομάγαζα μπορείς να δες αναφορές/εντυπώσεις σε προηγούμενα Posts.

εχω το Mmplanet διπλα μου ,ειναι οκ καταστημα?

οι συσκευες του ειναι ευρωπαικες unbranded?

εχω το Mmplanet διπλα μου ,ειναι οκ καταστημα?

οι συσκευες του ειναι ευρωπαικες unbranded?

Αν αναφέρει πως οι συσκευές του είναι EU, τότε θα πρέπει να είναι unbranded. Σχετικά με την αξιοπιστία του καταστήματος δε ξέρω να σου απαντήσω, διάβασε τις αξιολογήσεις του στο skroutz αλλά αν ψάξεις λίγο εδώ θα βρεις αναφορές σε σκρουτζομάγαζα.

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Έχει παρατήσει κανείς μεγάλη κατανάλωση στη μπαταρία μετά την τελευταία αναβάθμιση από τις υπηρεσίες google;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά καλησπέρα ήμουν κάτοχος του HTC mini one 2 το οποίο θεωρώ το καλύτερο κινητό που έχει περάσει απ τα χέρια μου. Για να μην πολυλογώ το έπσασα ήμουν έτοιμος να αγοράσω το Α9 γιατί μου άρεσε αρκετά εμφανισιακά(παρόλα τα προβλήματα του) αλλά τελικά αποφάσισα να κάνω την οικονομική υπέρβαση και να αγοράσω το ΗΤC 10. Επικοινώνησα σήμερα με δυο skroutzoμάγαζα το mmplanet και το techstores. Στο δεύτερο όταν ρώτησα για το πακέτο αν περιλαμβάνει κανονικά τα ακουστικά και το φορτιστή TC-P5000, μου επιβεβαίωσε την ύπαρξή τους αλλά με ενημέρωσε πως η συσκευή έχει αγγλικό menu το οποίο δεν αλλάζει....κι αναρωτιέμαι αν ισχύει ότι δεν μπορώ να το αλλάξω...όποιος μπορεί να βοηθήσει ώστε να προχωρήσω άμεσα στην αγορά του κινητού!!!

Παιδιά καλησπέρα ήμουν κάτοχος του HTC mini one 2 το οποίο θεωρώ το καλύτερο κινητό που έχει περάσει απ τα χέρια μου. Για να μην πολυλογώ το έπσασα ήμουν έτοιμος να αγοράσω το Α9 γιατί μου άρεσε αρκετά εμφανισιακά(παρόλα τα προβλήματα του) αλλά τελικά αποφάσισα να κάνω την οικονομική υπέρβαση και να αγοράσω το ΗΤC 10. Επικοινώνησα σήμερα με δυο skroutzoμάγαζα το mmplanet και το techstores. Στο δεύτερο όταν ρώτησα για το πακέτο αν περιλαμβάνει κανονικά τα ακουστικά και το φορτιστή TC-P5000, μου επιβεβαίωσε την ύπαρξή τους αλλά με ενημέρωσε πως η συσκευή έχει αγγλικό menu το οποίο δεν αλλάζει....κι αναρωτιέμαι αν ισχύει ότι δεν μπορώ να το αλλάξω...όποιος μπορεί να βοηθήσει ώστε να προχωρήσω άμεσα στην αγορά του κινητού!!!

αν θες το μαυρο περιμενε να το φερει το kaizershop.απο τα λιγα που εμπιστευομαι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ που πήρα από το MMPlanet μία βδομάδα πριν, τους βρήκα εξαιρετικούς. Μου έδωσαν και το ΙΜΕΙ της συσκευής πριν την αγορά ώστε να τσεκαρω με την HTC ότι είναι ευρωπαϊκό και unbranded και όλα ήταν άψογα. Το δικό μου ήταν γαλλικό και η συσκευασία απ'εξω είχε και ελληνικά. Επίσης, η συσκευη έχει ελληνικά κανονικά

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Έχει παρατήσει κανείς μεγάλη κατανάλωση στη μπαταρία μετά την τελευταία αναβάθμιση από τις υπηρεσίες google;

Όχι φίλε το αντίθετο Όλα δουλεύουν πολύ καλά εδώ

Είναι σίγουροι ότι δεν θα αλλάξει σε ελληνικά Μόλις το HTC διαβάσει Ελληνική κάρτα sim?

Τουλάχιστον αυτό έχω δει εγώ σε htc που δεν έχουν Ελληνικά

Όχι φίλε το αντίθετο Όλα δουλεύουν πολύ καλά εδώ

Παίζει να έφταιγε που είχα τέσσερις φωτογραφίες να κάνω backup...

[sIGPIC][/sIGPIC]

και μενα μου εκανε κατι κολπα.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Καλά αυτό με τις φωτο στην αρχή πήγα να το πετάξω...Αλλά τώρα Όλα οκ

Διαπίστωσες κάτι;

εχει ασταθη καταναλωση στην μπαταρια και δεν ξερω γιατι.

μου εχει σπασει τα νευρα λιγο.

δεν γινεται την μια μερα να εχω 4,5ωρες οθονη και την αλλη 3,5

πιστευω τα google services φταινε.

ασε που χθες κοιμηθηκα με 22%μπαταρια και ξυπνησα και ειχε κλεισει. :lol:

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Ρε παιδιά πρέπει να βάζουμε το pin πριν από δαχτυλικο αποτύπωμα; κάποιες φορές το ζητά και να πω την αλήθεια μου σπάει τα νεύρα...

Ρε παιδιά πρέπει να βάζουμε το pin πριν από δαχτυλικο αποτύπωμα; κάποιες φορές το ζητά και να πω την αλήθεια μου σπάει τα νεύρα...

Το pin το ζητάει υποχρεωτικά μόνο μετά από επανεκκίνηση ή αν κάνεις πολλές απόπειρες με το αποτύπωμα και δεν το αναγνωρίσει.

@nikosz75013 δεν ανοίγουν τα links

Edited by Fick

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to HTC 10 (M10)