hgemwn Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Για την 1.95. 401.4 λέμε και ευρωπαϊκό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 (edited) Έχω CID 034,νομίζω είναι Ολλανδικό. Ήρθε ενημέρωση 61 mb. Edited October 22, 2016 by Imperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Οποτε τωρα επομενη αναβαθμιση παμε για nougat?? Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Μάλλον..Από ότι διαβάζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Λογικά, μόλις βγει το Bolt, που θα έχει 7, θα σκάσει αμέσως και στο δικό μας.. Sent from my XT1225 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Πάντως παιδιά όσο το δουλεύω τόσο Μου αρέσει...Σήμερα είναι και εκτός Αθηνών και η φωτογραφική του τα σπάει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Παιδια καλημερα, εχετε να προτεινετε καποιο αξιοπιστο ιντερνετομαγαζο για το 10? αυτα που αναφερουν σαν ΕU ειναι ολα unbranded συσκευες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Παιδια καλημερα, εχετε να προτεινετε καποιο αξιοπιστο ιντερνετομαγαζο για το 10? αυτα που αναφερουν σαν ΕU ειναι ολα unbranded συσκευες? Καλημέρα, κανονικά τα EU είναι συσκευές unbranded. Σχετικά με τα σκρουτζομάγαζα μπορείς να δες αναφορές/εντυπώσεις σε προηγούμενα Posts. Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Καλημέρα, κανονικά τα EU είναι συσκευές unbranded. Σχετικά με τα σκρουτζομάγαζα μπορείς να δες αναφορές/εντυπώσεις σε προηγούμενα Posts. εχω το Mmplanet διπλα μου ,ειναι οκ καταστημα? οι συσκευες του ειναι ευρωπαικες unbranded? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 εχω το Mmplanet διπλα μου ,ειναι οκ καταστημα? οι συσκευες του ειναι ευρωπαικες unbranded? Αν αναφέρει πως οι συσκευές του είναι EU, τότε θα πρέπει να είναι unbranded. Σχετικά με την αξιοπιστία του καταστήματος δε ξέρω να σου απαντήσω, διάβασε τις αξιολογήσεις του στο skroutz αλλά αν ψάξεις λίγο εδώ θα βρεις αναφορές σε σκρουτζομάγαζα. Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Έχει παρατήσει κανείς μεγάλη κατανάλωση στη μπαταρία μετά την τελευταία αναβάθμιση από τις υπηρεσίες google; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgkaka Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Παιδιά καλησπέρα ήμουν κάτοχος του HTC mini one 2 το οποίο θεωρώ το καλύτερο κινητό που έχει περάσει απ τα χέρια μου. Για να μην πολυλογώ το έπσασα ήμουν έτοιμος να αγοράσω το Α9 γιατί μου άρεσε αρκετά εμφανισιακά(παρόλα τα προβλήματα του) αλλά τελικά αποφάσισα να κάνω την οικονομική υπέρβαση και να αγοράσω το ΗΤC 10. Επικοινώνησα σήμερα με δυο skroutzoμάγαζα το mmplanet και το techstores. Στο δεύτερο όταν ρώτησα για το πακέτο αν περιλαμβάνει κανονικά τα ακουστικά και το φορτιστή TC-P5000, μου επιβεβαίωσε την ύπαρξή τους αλλά με ενημέρωσε πως η συσκευή έχει αγγλικό menu το οποίο δεν αλλάζει....κι αναρωτιέμαι αν ισχύει ότι δεν μπορώ να το αλλάξω...όποιος μπορεί να βοηθήσει ώστε να προχωρήσω άμεσα στην αγορά του κινητού!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Παιδιά καλησπέρα ήμουν κάτοχος του HTC mini one 2 το οποίο θεωρώ το καλύτερο κινητό που έχει περάσει απ τα χέρια μου. Για να μην πολυλογώ το έπσασα ήμουν έτοιμος να αγοράσω το Α9 γιατί μου άρεσε αρκετά εμφανισιακά(παρόλα τα προβλήματα του) αλλά τελικά αποφάσισα να κάνω την οικονομική υπέρβαση και να αγοράσω το ΗΤC 10. Επικοινώνησα σήμερα με δυο skroutzoμάγαζα το mmplanet και το techstores. Στο δεύτερο όταν ρώτησα για το πακέτο αν περιλαμβάνει κανονικά τα ακουστικά και το φορτιστή TC-P5000, μου επιβεβαίωσε την ύπαρξή τους αλλά με ενημέρωσε πως η συσκευή έχει αγγλικό menu το οποίο δεν αλλάζει....κι αναρωτιέμαι αν ισχύει ότι δεν μπορώ να το αλλάξω...όποιος μπορεί να βοηθήσει ώστε να προχωρήσω άμεσα στην αγορά του κινητού!!! αν θες το μαυρο περιμενε να το φερει το kaizershop.απο τα λιγα που εμπιστευομαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Εγώ που πήρα από το MMPlanet μία βδομάδα πριν, τους βρήκα εξαιρετικούς. Μου έδωσαν και το ΙΜΕΙ της συσκευής πριν την αγορά ώστε να τσεκαρω με την HTC ότι είναι ευρωπαϊκό και unbranded και όλα ήταν άψογα. Το δικό μου ήταν γαλλικό και η συσκευασία απ'εξω είχε και ελληνικά. Επίσης, η συσκευη έχει ελληνικά κανονικά Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Έχει παρατήσει κανείς μεγάλη κατανάλωση στη μπαταρία μετά την τελευταία αναβάθμιση από τις υπηρεσίες google; Όχι φίλε το αντίθετο Όλα δουλεύουν πολύ καλά εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Παιδιά καλησπέρα ήμουν κάτοχος του HTC mini one 2 το οποίο θεωρώ το καλύτερο κινητό που έχει περάσει απ τα χέρια μου. Για να μην πολυλογώ το έπσασα ήμουν έτοιμος να αγοράσω το Α9 γιατί μου άρεσε αρκετά εμφανισιακά(παρόλα τα προβλήματα του) αλλά τελικά αποφάσισα να κάνω την οικονομική υπέρβαση και να αγοράσω το ΗΤC 10. Επικοινώνησα σήμερα με δυο skroutzoμάγαζα το mmplanet και το techstores. Στο δεύτερο όταν ρώτησα για το πακέτο αν περιλαμβάνει κανονικά τα ακουστικά και το φορτιστή TC-P5000, μου επιβεβαίωσε την ύπαρξή τους αλλά με ενημέρωσε πως η συσκευή έχει αγγλικό menu το οποίο δεν αλλάζει....κι αναρωτιέμαι αν ισχύει ότι δεν μπορώ να το αλλάξω...όποιος μπορεί να βοηθήσει ώστε να προχωρήσω άμεσα στην αγορά του κινητού!!! Είναι σίγουροι ότι δεν θα αλλάξει σε ελληνικά Μόλις το HTC διαβάσει Ελληνική κάρτα sim? Τουλάχιστον αυτό έχω δει εγώ σε htc που δεν έχουν Ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Όχι φίλε το αντίθετο Όλα δουλεύουν πολύ καλά εδώ Παίζει να έφταιγε που είχα τέσσερις φωτογραφίες να κάνω backup... Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Παίζει να έφταιγε που είχα τέσσερις φωτογραφίες να κάνω backup... και μενα μου εκανε κατι κολπα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 και μενα μου εκανε κατι κολπα. Διαπίστωσες κάτι; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Παίζει να έφταιγε που είχα τέσσερις φωτογραφίες να κάνω backup... Καλά αυτό με τις φωτο στην αρχή πήγα να το πετάξω...Αλλά τώρα Όλα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Διαπίστωσες κάτι; εχει ασταθη καταναλωση στην μπαταρια και δεν ξερω γιατι. μου εχει σπασει τα νευρα λιγο. δεν γινεται την μια μερα να εχω 4,5ωρες οθονη και την αλλη 3,5 πιστευω τα google services φταινε. ασε που χθες κοιμηθηκα με 22%μπαταρια και ξυπνησα και ειχε κλεισει. :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Το άφησα να κάνει τα backup και φαίνεται να έστρωσε Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 (edited) εφτιαξα themes.... https://themes.htc.com/actions/theme/share/com.htc.theme.te6bf18b1-bd00-48b4-a34b-3981b58206fc?by=3eb1d618-b4ab-4ecd-866e-c4d9b02105d8&via=link https://themes.htc.com/actions/theme/share/com.htc.theme.t40d2b8e2-4215-4414-9632-9c7c51ec5b98?by=3eb1d618-b4ab-4ecd-866e-c4d9b02105d8&via=link https://themes.htc.com/actions/theme/share/com.htc.theme.tec9ca163-283f-4e7c-89bb-14a3bcfc7f59?by=3eb1d618-b4ab-4ecd-866e-c4d9b02105d8&via=link https://themes.htc.com/actions/theme/share/com.htc.theme.tdcce11d8-44a4-47ed-82b4-e5d00620d68a?by=3eb1d618-b4ab-4ecd-866e-c4d9b02105d8&via=link Edited October 28, 2016 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Ρε παιδιά πρέπει να βάζουμε το pin πριν από δαχτυλικο αποτύπωμα; κάποιες φορές το ζητά και να πω την αλήθεια μου σπάει τα νεύρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 (edited) Ρε παιδιά πρέπει να βάζουμε το pin πριν από δαχτυλικο αποτύπωμα; κάποιες φορές το ζητά και να πω την αλήθεια μου σπάει τα νεύρα... Το pin το ζητάει υποχρεωτικά μόνο μετά από επανεκκίνηση ή αν κάνεις πολλές απόπειρες με το αποτύπωμα και δεν το αναγνωρίσει. @nikosz75013 δεν ανοίγουν τα links Edited October 26, 2016 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts