gesvts Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Τι έγινε ρε παιδιά? Κάνουμε εξαγωγη συσκευές HTC? :P Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillGS Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Παιδια ειναι ερωτας ε. Να γραψω κανα σεντονι εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 να γραψεις. ολα τα no brand με cid 034 εχουν ελληνικα πανω τους αλλα ακομα δεν εχουν ερθει Ελλαδα... :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 E.. ναι :):) και φωτο παρακαλω μπρος πισω να το δουμε :love: Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 απίστευτη παράνοια Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Κι εγώ είμαι με το F5 όλη μέρα να δω αν έφτασε Αθήνα! Αντε και θέλω να κάνω φωτογραφικό συγκριτικό με Α9 τώρα που έχω και το x-lapse (βάση για κινούμενα time lapse ) Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 απίστευτη παράνοια δεν μπορω να χρησιμοποιησω κινητο εκτος ΗΤC ....αυτο ειναι η απολυτη παρανοια. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 δεν μπορω να χρησιμοποιησω κινητο εκτος ΗΤC ....αυτο ειναι η απολυτη παρανοια. το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν πριν κάποιες ώρες. Με φαντάστηκα να χειρίζομαι ένα lg πχ και διαπίστωσα πόσο θα μου λείψουν τα καλούδια και η αίσθηση του HTC. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Παγίδα ήταν. Δε θα μας πει... Εντωμεταξύ ελληνική ετικέτα χωρίς να έχει έρθει Ελλάδα; Μήπως έρχεται; Παιδιά και εμένα που το πήρα από Kaiser έχει ετικέτα με ελληνικα ..και φορτιστή Ελληνικό.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Παιδιά και εμένα που το πήρα από Kaiser έχει ετικέτα με ελληνικα ..και φορτιστή Ελληνικό.. σηκώνω τα χέρια ψηλά... Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 σηκώνω τα χέρια ψηλά... Και ακουστικα Ε... ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και ακουστικα Ε... Πάντως όσοι έχουν πάρει το ασήμι να βάλουν μαύρη θήκη γιατί με διαφανή όταν τραβάς φώτο το βραδυ φωτίζει όλοι η πλάτη του κινητού και φενεται στης φώτο μια θολούρα...πάντως το κινητό τα σπάει είναι ότι καλύτερο έχω πάρει μέχρι τώρα.και πιστέψτε με τα έχω αλλάξει όλα...ενα update θέλει η κάμερα γιατί όταν τραβάς φώτο σε λευκό φόντο εμφανιζει κάτι σαν δυο διαφάνειες επάνω και κάτω στην φώτο..ενώ με την εφαρμογή κάμερας της google την βγάζει πεντακάθαρη..εστειλα και στην HTC φώτο για να δούνε τι εννοώ.και μου είπαν ότι θα φτιαχτεί σε επόμενο update.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Αυτό με τα ακουστικά ας τα επιβεβαίωσει κάποιος ότι είναι τα hires :) Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) Αυτό με τα ακουστικά ας τα επιβεβαίωσει κάποιος ότι είναι τα hires :) Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/QUOT Αυτά έχει μέσα...... Edited June 7, 2016 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Μου έστειλε η HTC, και καλά εξαιτίας του preorder, ένα καλώδιο type-c. Επιπλέον, επειδή το πηρα απο το com, μου δίνει για ένα χρονο free replacement ο,τι και να γίνει.. Καλό ντιλ, αλλά.. Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν πριν κάποιες ώρες. Με φαντάστηκα να χειρίζομαι ένα lg πχ και διαπίστωσα πόσο θα μου λείψουν τα καλούδια και η αίσθηση του HTC. ειχα αγορασει S7 και ετοιμος να παρω το s7edge. δεν το παιρνω ξερεις γιατι; η αισθηση στο χερι και το sense ακομα και κουτσουρεμενο ειναι καλυτερο απο το touchwiz. για 2ο κινητο αγορασα παλι ενα Μ8 και εδωσα το Α9 λογω μπαταριας. δεν μπορω να χρησιμοποιησω κατι αλλο. το HTC 10 θα το αγορασω στο χρωμα το σωστο αν ποτε βγει στην Ευρωπη,ειναι το πιο ομορφο σε αισθηση κινητο που ειχα ποτε μου μαζι με το Μ8. παραμενω με το σκουρο χρωμα και περιμενω και ενα dbrand οσον αφορα την καμερα του ειμαι σιγουρος θα γινει στις τοπ 3 με το πρωτο update. Μου έστειλε η HTC, και καλά εξαιτίας του preorder, ένα καλώδιο type-c. Επιπλέον, επειδή το πηρα απο το com, μου δίνει για ένα χρονο free replacement ο,τι και να γίνει.. Καλό ντιλ, αλλά.. Sent from my HTC 10 using Tapatalk και μενα μια απο τα ιδια. Edited June 7, 2016 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Και μερικές φώτο από το τερατακι. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Αυτό με τα ακουστικά ας τα επιβεβαίωσει κάποιος ότι είναι τα hires :) Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/QUOT Αυτά έχει μέσα...... Αυτα ειναι τα hi-res :D Πανεμορφο το ατιμο...με το ζορι κρατιεμαι να μην σταξω την 700αρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Αυτα ειναι τα hi-res :D Πανεμορφο το ατιμο...με το ζορι κρατιεμαι να μην σταξω την 700αρα Στο διπλανο forum με τις αγγελιες παιζει ενα στα 580 δεν ριχνεις μια ματια ;) Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Να μας ερχόταν και η θηκουλα καλά θα ήταν. Στο αμερικανικό σαιτ γράφει διαθεσιμότητα ξανά Ιούλιο. Μιλάω για την ice View δεν του φοράω άλλη. Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 HTC 10 Case Neo Hybrid http://www.spigen.com/products/htc-10-case-neo-hybrid?variant=17254899905 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Φτιάξτε ένα νήμα για θήκες...και εξεσουαρ.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καλημέρα, η ευρωπαϊκή έκδοση του έρχεται με FM Radio application ή το έκοψαν αυτό το feature? Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Αν και απ ότι φαίνεται το SoC υποστηρίζει fm radio, επίσημα δε μας παρέχεται αυτή η λειτουργία Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καλημέρα, η ευρωπαϊκή έκδοση του έρχεται με FM Radio application ή το έκοψαν αυτό το feature? Ούτε ο Αμερικάνος.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Ούτε ο Αμερικάνος.. Το γνωρίζω για τον Αμερικάνο (το διάβαζα και στο xda) απλά ήλπιζα να την γλιτώναμε εμείς (είναι γενικά μόδα να μην βγάζουν συσκευές με fm radio δυνατότητες εκεί). Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts