Makka Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 αυτο ειναι το θεμα, οτι δεν μπορεις να κλειδωσεις παλι τον bootloader. οπως και στη sammy, ροοταρεις κανονικα απλα δεν εχεις εγκυηση μετα :P παντως βλεπω οτι τα ποσοστα του g4 ανεβαινουν στην ψηφοφορια. Η 1η ειναι 9/5, η 2η 18/5 http://s19.postimg.org/hdspmbc1v/Capture55553.jpg http://s19.postimg.org/cdqo0mh1f/Capturesda.jpg Battery life: s7 edge: 98h endurance rating Lg G5: 60h endurance rating Αυτος ειναι ισως ο μοναδικος λογος που με κανει να κλινω πρς το s7 Το βραδυ αν τα αφησεις και τα 2 ομως π.χ. χωρις να τα φορτισεις με κλειστα τα always on το s7 θα χασει γυρο στο 10% της μπαταριας ενω το G5 ουτε 1% .. Και λενε οτι γενικα το g5 καιει πιο λιγο απο το S7.. μην ξεχνας οτι εχεις και αποσπομενη μπαταρια στο g5! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Το βραδυ αν τα αφησεις και τα 2 ομως π.χ. χωρις να τα φορτισεις με κλειστα τα always on το s7 θα χασει γυρο στο 10% της μπαταριας ενω το G5 ουτε 1% .. Και λενε οτι γενικα το g5 καιει πιο λιγο απο το S7.. μην ξεχνας οτι εχεις και αποσπομενη μπαταρια στο g5! pff.. δεν ξερω πραγματικα.. τα περισσοτερα τυπου αδιαβροχο, ir data, modules, radio, edge οθόνη, μου περνουν αδιαφορα! υπαρχουν απλα για να υπαρχουν μιας και θα τα χρησιμοποιησω απο ελαχιστα εως και καθολου. στα + του καθενα για εμενα ειναι Η μπαταρια του edge (που θεωρουσα οτι οντας μεγαλυτερη θα κραταει περισσοτερο) Η καμερα του g5(που νομιζω και τα 2 εχουν εξαισια) Η τιμη του g5 (100E λιγοτερα) 2η μπταρια δεν θα παρω, ουτε θα μπω στην πισινα για μπανιο γραφοντας στο fb! ισως κανω το εξης τελικα.. θα παρω μαλλον το s7 edge και αν το μετανιωσω η το βαρεθω καποια στιγμη, το πουλαω, περνω to G5 κι μου μενει και ενα κατοσταρικο για τιποτα αλλο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makka Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 pff.. δεν ξερω πραγματικα.. τα περισσοτερα τυπου αδιαβροχο, ir data, modules, radio, edge οθόνη, μου περνουν αδιαφορα! υπαρχουν απλα για να υπαρχουν μιας και θα τα χρησιμοποιησω απο ελαχιστα εως και καθολου. στα + του καθενα για εμενα ειναι Η μπαταρια του edge (που θεωρουσα οτι οντας μεγαλυτερη θα κραταει περισσοτερο) Η καμερα του g5(που νομιζω και τα 2 εχουν εξαισια) Η τιμη του g5 (100E λιγοτερα) 2η μπταρια δεν θα παρω, ουτε θα μπω στην πισινα για μπανιο γραφοντας στο fb! ισως κανω το εξης τελικα.. θα παρω μαλλον το s7 edge και αν το μετανιωσω η το βαρεθω καποια στιγμη, το πουλαω, περνω to G5 κι μου μενει και ενα κατοσταρικο για τιποτα αλλο! Οτι νομιζεις εσυ καλυτερο για εσενα.. Το εκανε φιλος μου αυτο και κατεληξε με το G5 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosB75 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Εννοείται πως θα αναβαθμιστώ εγώ και ο κολλητός μου με τη άμεση αγορά 2 x LG G5!!! Συγχαρητήρια στην LG για το καταπληκτικό κινητό που κατασκεύασε και για την τέλεια 24ωρη υποστήριξη - εξυπηρέτηση που έχει στην χώρα μας!!! …Την στιγμή που άλλοι κάνουν περικοπές στην εξυπηρέτηση πελατών βλέπε Samsung... Είμαι Ερωτευμένος με το LG G5!!! Πολύ Απλά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Τελικά κι εγω στο G5 πήγα και απο σήμερα το εχω στα χέρια μου. Πρώτη εντύπωση εξαιρετική απο όλες τις απόψεις. Λεπτομέρειες εχω ανεβάσει στο νήμα του G5 για όποιον ενδιαφέρεται. Interface smooth as butter όπως το περίμενα. 97 εφαρμογές κατέβηκαν στο φτερό με παράλληλο χαρχάλεμα και ούτε στιγμή δεν κόμπιασε. Η κάμερα τραβάει εξαιρετικά. Η εναλλαγή απο την κανονική στην ευρυγώνια κάμερα είναι πολύ βολική. Να τονίσω ότι όταν έκανα την έρευνα νέου κινητού, εκτός απο τα χαρακτηριστικά την εμφάνιση κλπ που είδα σε άπειρα site και videos στην εξίσωση έβαλα και την ΑΨΟΓΗ αντιμετώπιση απο την LG και το επίσημο σερβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parhs Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Στο skroutz εχει πέσει παντως η τιμη του g5 στα ~487€ . Νομίζω πως αν πέσει 450-400 θα ειναι τουμπανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Στο skroutz εχει πέσει παντως η τιμη του g5 στα ~487€ . Νομίζω πως αν πέσει 450-400 θα ειναι τουμπανο. 474€ και πεεεεεφτει.... Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 474€ και πεεεεεφτει.... 468:wacko: Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 s7 edge. το ειδα το g5 χθες. το σαμμυ ειναι αλλου απο οθονη και κατασκευη. καμερα ισως το g5 να ειναι μπροστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 468:wacko: 463 :w00t: Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Από μερα σε μέρα παραλαμβανω g5. Αν και αντικειμενικά μου αρέσει πιο πολύ το s7 edge η κάμερα του g5 τα σπάει. Πλέον η ψαλιδα έχει κλείσει. Εννοώ ότι αντί να πλήρωνα 9 δόσεις θα πλήρωνα 12 δόσεις για το edge . Παρόλα αυτά μου αρέσει καλύτερα και ότι έχει type c και snapdragon 820 Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Κανε κανένα τάμα μήπως και πέσεις σε οθόνη πού να μην εχει bleeding. Επίσης,από θέμα μπαταρίας,ψώνισες κινητό πού φορτιστής-κινητό πάνε παντού παρέα. Type c,ok...ασύρματη φόρτιση?ετσι γιατί εγώ δεν θέλω να πειράζω το usb... Η κάμερα καλύτερή στο g5?χμ,ok...είναι καλή,δεν αντιλέγω σε αυτό,για το καλύτερή όμως αμφιβάλω,σχεδόν εφάμιλλη θα ελεγα. Αλλά και καλύτερή να ήταν,τι να το κάνω οταν τα μειονεκτήματα είναι περισσότερα από τα πλεονεκτήματά. Θα ελεγα να το ξανασκεφτείς. Καλύτερα περισσότερες δόσεις για ένα κινητό καλύτερό και με βράχο μπαταρία,παρά λιγότερες δόσεις και με ρίσκο για μία συσκευή κατώτερη. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Φιλε μου καλημερα. Απο χθες το εχω στα χερια μου. Το κινητο εκπληκτικό οι φωτογραφιες το αδικουν η ποιοτητα ειναι πολυ καλη. Το μοναδικο μειονέκτημα που βρηκα εως τωρα ειναι στο always on display θα το ηθελα πιο εντονο. Οθονη τελεια , ηχειο δυνατο καθαρο καμερα (χωρίς σχολια), type c smooth οσο δεν παει antutu μου εβγαλε 139.370 και γενικα πλεον ειναι το καλυτερο value for money. Σαν επίλογο αν ξανα διαλεγα κινητο παλι αυτο θα έπαιρνα Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts