Jump to content

NO FORMAT-8a to spaso-HELP

DALI_13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι να τον κανει τον driver raid ρε παιδια ειναι μονο αν φτιαξει raid volume σκληρους

Δεν χρειάζεται να είναι RAID ο controller για να είναι απαραίτητοι οι drivers σε εκείνο το σημείο της εγκατάστασης. Ακριβώς αυτό λέω στο προηγούμενο post που έγραψα και βέβαια δεν γράφω πουθενά κάτι για RAID controller. Οποιοσδήποτε controller που δεν είναι embedded στο chipset είναι από πολύ πιθανό ώς σίγουρο ότι χρειάζεται drivers για να μπορείς να εκκινήσεις από εκεί. Μπορεί να είναι pci controller, μπορεί να είναι και δεύτερος controller πάνω στην μητρική.

xmmm mporei na exei kai scaci disko kai etsi na thelei to f6 fia ga doylepsei
Ναι γράφω πριν "Οποιοσδήποτε controller που δεν είναι embedded στο chipset είναι από πολύ πιθανό ώς σίγουρο ότι χρειάζεται drivers για να μπορείς να εκκινήσεις από εκεί" εννοείται ότι μπορεί να είναι IDE, SATA ή SCSI.

παιδια SUPER ολα κυριλε οχι μονο αναγνωριστικε ο δισκος αλλα μαλιστα τον χωρισα και στα δυο που μου ηταν χρησιμο...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις συμβουλες...θα σας ταλαιπορισω ομως ακομα καθως παρουσιαστηκε το εξης απροοπτο: εχω καρτα ηχου VIA VINYL AUDIO AC97 ειναι ενσωματωμενη στην MSI μητρικη και αφου εκανα το format (νομιζα το αντιθετο) αντελειφθει πως ο τυπος που μου ειχε φτιαξει το συστημα ΔΕΝ ειχε συμπεριλαβει στο πακετο που μου εδωσε μετα το driver της καρτας ηχου. ΥΠΑΡΧΕΙ δυνατοτητα να το βρω σε καποιο site? η μηπως ειναι ρυθμηση BIOS? ΔΕΝ μπορω εννοειται να παιξω μουσικη..

και παλι κατανοηση thanks..

IT WAS PAINFULL.. BUT.. :geek:

αν εχεις το cd με τους drivers της μητρικης σου μπορεις να περασεις τους drivers απο κει... Αν οχι τοτε ψαξε τη σελιδα του κατασκευαστη της μητρικης να κατεβασεις drivers απο κει.. (καλυτερα γιατι πιθανον να βρεις νεοτερους στη σελιδα αποτι στο cd).

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

H E L P

to PC mou einai apo ton oktobrio (3GH,512RAM kai de summazeyetai..)

edo kai 3 mines ta exei PAIXEI!! kollaei , argei , akyronei efarmoges , DEN kanei install se kanena paixnidi kai stis perissoteres efarmoges...

prospatho na xanavalo ta winxp tipota

den ginetai FORMAT sto disko..

8a to SPSV kamia vra..

kamia apopsi?

Σπαστο τελικά φιλαράκι :p :p

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Τ Ε Λ Ο Σ ολα καλα μιλαμε το pc πριν ηταν τελειως κατεστραμενο τωρα δεν πιανεται

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και παλι.... μακαρι να μην εχω κανεναν υποτροπιασμο...

IT WAS PAINFULL.. BUT.. :geek:

τελειως κατεστραμμενο ενα Pc δεν ειναι ποτε εκτος αν σου μυριζει κατι σε ξεροψημενο... Αντε σιδεροκεφαλο!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am