lazlo Δημοσιεύτηκε April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 27, 2016 (edited) Καλησπερα και παλι Η Forthnet δεν παίζεται....παλι ξανα ακομη μια φορα εδω και ενα μηνα η ταχυτητα επεσε στα μισα!!!! .... δηλαδη ανα 2-3 μηνες μου ριχνουν την ταχυτητα ..περνω τηλεφωνο αρχισω να μαλωνω και μεχρι σημειο να βριζω γατι ακουω καθε ειδους δικαιολογιες και με ανεβαζουνοχι ομως εκει που ημουν αλλα λιγο πιο κατω....ετσι να γλυκαθω ρε παιδι μου.!! Παλι οποτε αυτον το μηνα η ταχυτητα μου ειναι για τα μπαζα, ετσι και ανοιξω το youtube εχει τελειωση το θεμα!!! κανενας αλλος δεν μπορει να πλοηγηθει στο ιντερνετ!! και το youtube σερνεται... Μακρια από την FORTHNET οποιος διαβαζει αυτο το κειμενο!!!:mad: Με δεσμευουν δυστηχως με το συμβολαιο και περιμενω να τελειωση και να φυγω απο αυτους!!!!:chair: Μεγιστος χρονος αναμονης...πεντεμιση λεπτα (ΕΛΕΟΣ) Edited April 27, 2016 by impreza_sti Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forthnet_Rep_1 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Καλησπέρα lazlo, Σ' ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας. Αναφορικά με το ζήτημα το οποίο μας αναφέρεις, θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι από σχετικό έλεγχο που πραγματοποιήσαμε στην υπηρεσία σου, το όριο λειτουργεί σε αρχικές ρυθμίσεις και συχρονίζει σύμφωνα με τις δυνατότητες της γραμμής σε αποδεκτές τιμές, χωρίς να τίθεται κάποιος περιορισμός απο την πλευρά μας. Σε περίπτωση που συνδέεσαι μέσω ασύρματου δικτύου wifi, είναι πιθανό η συμπεριφορά που μας αναφέρεις να οφείλεται σε κακή απόδοση του ασύρματου δικτύου wifi στο χώρο σου. Για την αντιμετώπιση του παραπάνω, προτείνουμε να παραμετροποιήσεις την επιλογή καναλιού εκπομπής wifi από το menu του router σου, δοκιμάζοντας αρχικά κάποιο από τα κανάλια 6 και 11, σύμφωνα με τις οδηγίες που μπορείς να βρείς εδώ. Θα προτείναμε να πραγματοποιηθεί δοκιμή και με τα υπόλοιπα διαθέσιμα κανάλια wifi, ώστε να βρεθεί αυτό που αποδίδει καλύτερα στο χώρο σου. Παράλληλα, βλέπουμε ότι έχει πραγματοποιηθεί και ανάλογη τηλεφωνική επικοινωνία με την Τεχνική μας Υποστήριξη . Επιπλέον, θα προτείναμε να ενημερωθείς για τις Οδηγίες και κανόνες χρήσης του Forthnet Support forum. Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε βοήθεια. Αλέξης, Forthnet Support Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. April 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) Φιλε Αλεξη Μολις τωρα εκλεισα τη γραμμη με το τεχνικο τμημα!!! Μου λενε οτι ΔΕΝ μπορουν να ανεβασουν την γραμμη πανω απο 7!!! Οταν ξεκινησα τη Forthnet μου ειπε ο τεχνικος " φιλε εισαι στα 9.350 ειναι οκ" Βλακεια μου που εμπιστευτηκα τα λογια του και δεν το μετρησα και εγω! Σημερα ο τεχνικος μου λεει οτι ΠΟΤΕ δεν ημουν στα 9..... ΠΟΤΕ! Τωρα πες μου εσυ μιας και εισαι της forthnet.....τι παιζετε εδω τωρα?? καποιος ειναι ψευτης!! Εαν η forthnet το κανει για τα ματια του κοσμου τοτε ποιος κοροιδευει ποιον?? Νομιζω αλλοι 6 μηνες εμειναν και μετα παμε σε αλλο παροχο Αν τωρα νομιζεις οτι εθιξα την εταιρεια σου....εχεις καθε δικαιωμα να σβησεις το κειμενο μου.... αλλα κανε μια βολτα σε αλλα forum να δεις τι παιζει με τους πελατες σας..... Edited April 27, 2016 by lazlo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forthnet_Rep_1 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Δεν τίθεται ζήτημα διαγραφής του μηνύματός σου. (Άλλωστε το moderation πραγματοποείται από τους moderators του forum και όχι από εμάς). Θα θέλαμε να σε διαβεβαιώσουμε ότι οι απόψεις των συνδρομητών μας είναι πάντα χρήσιμες και λαμβάνονται σοβαρά υπ' όψιν και είναι αρκετά σημαντικό για εμάς να υπάρχει υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι η ταχύτητα συγχρονισμού εξαρτάται ανάμεσα απο μια πληθώρα παραμέτρων, από την απόστασή από το αστικό κέντρο που εξυπηρετεί το βρόχο, από την καλωδιακή υποδομή του πελάτη, από τα φυσικά χαρακτηριστικά του βρόχου, ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές από άλλα καλώδια στο δίκτυο, ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές στο χώρο του συνδρομητή, διατομές χαλκού, γεφυρώσεις και την συνολική ποιότητα του. Σύμφωνα και με όσα αναφέραμε, από σχετικό έλεγχο που πραγματοποιήσαμε στην υπηρεσία σου, το όριο λειτουργεί σε αρχικές ρυθμίσεις και συχρονίζει σύμφωνα με τις δυνατότητες της γραμμής σε αποδεκτές τιμές, χωρίς να τίθεται κάποιος περιορισμός απο την πλευρά μας. Αλέξης, Forthnet Support Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts