mousi Δημοσιεύτηκε January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 26, 2005 Χθες έκανα τη μ@λ@κία να μην προσέξω ένα ποτήρι με νερό και έριξα νερό στο πληκτρολόγιο (πολύ λίγο έπεσε). Τώρα δεν δουλεύει το space, το Enter (κάτω δεξιά) και αυτό που βγάζει το μενού του δεξιού κλικ... Το άνοιξα, το φύσηξα, το άφησα να στεγνώσει, αλλά τίποτα. :( Μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να δουλέψει; Είναι και ασύρματο ρε γμτ και δεν βρίσκω να αγοράσω σκέτο ασύρματο πληκτολόγιο, μόνο με ποντίκι :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Σε τέτοιες περιπτώσεις θέλει στέγνωμα με πιστολάκι. Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. January 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Σε τέτοιες περιπτώσεις θέλει στέγνωμα με πιστολάκι. Χωρίς να το ξεβιδώσω; Δεν υπάρχει περίπτωση να έπαθε ζημιά τίποτα εκεί μέσα; Το νερό δεν έπεσε στην πλακέτα πάνω δεξιά αλλά πάνω στο Space Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Ανοιξε το και σκουπισε το καλα.Στν πατερα μου συνεβη το ιδιο αλλα ολα δουλευον κανονικα τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. January 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Το έχω ανοίξει πάνω από 3 φορές και στη δεύτερη δεν έπιανε ούτε το Esc, τοσκούπισα και άρχισε να πιάνει. Τα άλλα τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Φίλε δοκίμασε να το ανοίξεις και κυρίως στα σημεία όπου δεν λειτουργεί κάν'το ένα μπανάκι με καθαρό οινόπνευμα!!! Καμιά φορά και τα πληκτρολόγια πιάνονται και θέλουν από καμία εντριβή!!! :D :D :D Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Ηλεκτρονικός μου είχε προτείνει σε αντίστοιχη περίπτωση βενζίνη. Τώρα δεν ξέρω κατα πόσο θα διαφωνούν οι μεμβράνες του πληκτρολογίου... Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. January 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Θα δοκιμάσω και το οινόπνευμα και θα σας πω νέα. Τώρα για τη βενζίνη... δεν είμαι σίγουρος. Την αφήνω για τελευτάι λύση :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Πάντως το ίδιο μου είχε συμβεί με καφέ και όσο και αν το καθάρισα τελικά δεν έπαιξε. Τώρα για νερό, τι να σου πω; Μπορεί και να παίξει, μην είσαι όμως υπεραισιόδοξος και απογοητευτείς... Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Θα δοκιμάσω και το οινόπνευμα και θα σας πω νέα. Τώρα για τη βενζίνη... δεν είμαι σίγουρος. Την αφήνω για τελευτάι λύση :D Δοκίμασε για τελευταία λύση την βενζίνη (καθαρή βενζίνη λέγεται, δεν ξέρω διαφορές) αλλά αν δεν πετύχει ούτε αυτό δοκίμασε βενζίνη σε συνδιασμό όμως με σπίρτο!!! :D :D :D Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. January 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Δοκίμασε για τελευταία λύση την βενζίνη (καθαρή βενζίνη λέγεται, δεν ξέρω διαφορές) αλλά αν δεν πετύχει ούτε αυτό δοκίμασε βενζίνη σε συνδιασμό όμως με σπίρτο!!! :D :D :D :lol: :lol: Δυστυχώς τίποτα ούτε με οινόπνευμα ούτε με βενζίνη... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Αντε βρε, με γεια το καινούριο σου πληκτρολόγιο! Εχεις αποφασίσει ποιο θα πάρεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. January 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Πάντως σίγουρα θα έχει καλώδιο γιατι μόλις αγόρασα το MX-1000 το ποντίκι της Logitech και δε λέει να πάρω πάλι και ποντίκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 file mou ki egw agorasa , to MX1000 tis logitech! pragmatika katapliktiko mouse!!!!! eisai eyxaristimenos? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. January 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 file mou ki egw agorasa , to MX1000 tis logitech! pragmatika katapliktiko mouse!!!!! eisai eyxaristimenos? Μόνο ευχαριστημένος; Το ποντίκι είναι άψογο. Έχει πολύ καλή κίνηση και πολύ βολικό σχήμα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 :lol: :lol: Δυστυχώς τίποτα ούτε με οινόπνευμα ούτε με βενζίνη... :( Παιδιά η βενζίνη με τα περισσότερα πλαστικά έχει καταστροφικά αποτελέσματα :cry: Έχετε βάλει ποτέ βενζίνη σε ένα απλό πλαστικό ποτίρι να δείτε πως λιώνει το πλαστικό???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apriamos Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Pedia oxi venzini katastrefi ta panta!!! :WARNING: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts