Jump to content

Sony Xperia Z3 plus ή Galaxy A5 2016?

Antwny
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Είμαι μεταξύ αυτών των δύο κινητών! Και τα 2 πολύ όμορφα (και περίπου ίδια τιμή) αλλά ίσως κερδίζει το sony λόγω του 1 γκιγκα ραμ παραπάνω..

Τι λέτε εσείς?

Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

Σαφως ανωτερο το Z3+.

Ο μονος λογος να επιλεξεις το Α5 2016 ειναι πως ειναι μικροτερο, νεοτερο και... Samsung.

Σαφως ανωτερο το Z3+.

Ο μονος λογος να επιλεξεις το Α5 2016 ειναι πως ειναι μικροτερο, νεοτερο και... Samsung.

Ευχαριστώ πολύ! Και βλέπω είσαι κάτοχος samsung! Αυτό το κλικ περίμενα για να καταλήξω σε αυτό :lol:

Καλό Πάσχα φίλε μου!

Δεν υπαρχει συγκριση φιλε μου!! Ανωτερο σε ολα το Ζ3+...Το Α5 ειναι αλλο ενα υπερκοστολογημενο samsung που δεν δικαιολογει την υψηλη τιμη του...Επισης υπαρχουν κ αλλες καλες επιλογες σε αυτα τα χρηματα κ σιγουρα καλυτερες απο το Α5

Κοίτα, ξέρω ότι υπάρχουν και άλλα καλά στα λεφτά ειδικά από Κίνα μεριά! Δεν τα σνομπάρω, είχα μέχρι χθες το xiaomi redmi note 2 και πριν το iNew V3, και τα δύο best sellers και πολύ καλά. Αλλά πάντα κάτι έχουν, άλλους τους ενοχλεί, άλλους όχι! Και είπα να πάρω κάτι σε γνωστό, για αυτό και το δίλλημα! Τώρα αν εννοείς κάποιο άλλο καλό σε αυτά τα λεφτά (περίπου 300€ + -) ευχαρίστως να το πεις!

Πάντως πολύ υψηλή τιμή το samsung δεν έχει για τα δεδομένα της εταιρίας! ΠΑΝΤΑ για skroutz μιλάω όμως!

Μόνο το G4 με ενδιέφερε αλλά λίγο αυτά τα θέματα με τις παρτίδες, λίγο η ανθεκτικότητα και ομορφιά του z3+..

Και ξέρω ότι το G4 το καλύπτει η εγγύηση αλλά δεν θέλω να πάρω κινητό και να έχω το άγχος :p

Έγινε ξέρω ότι τα Sony φημίζονται και για την αυτονομία τους. Καλοδούλευτο να είναι ότι κι αν πάρεις.
:chair:

Οχι φιλε μου δεν μιλησα για κινητα απο Κινα..Αναφερθηκα σε συσκευες που βρισκεις στο σκρουτζ..Οπως το απλο Ζ3/nexus 5x/htc one m8/flex 2/Z3+/huawei p8/honor 7.....Ολα ανωτερα κινητα απο το Α5!! Τι εννοεις δεδομενα της εταιριας;;Δηλαδη πρεπει να χρυσοπληρωσω τα χαμηλα σπεκς επειδη γραφει samsung ενω ο ανταγωνισμος δινει ανωτερα σπεκσ;;ΜΕ επεξεργαστη ιδιο με αυτο του s5 neo η τον snp 615 και με αυτο το λογισμικο δεν το παιρνεις για 280 με τπτ..Δεν ερχομαι σε αντιπαραθεση μαζι σου,απλα την γνωμη μου σου λεω..Πολυ καλη επιλογη πιστευω εκανες!!! Με το καλο να το χαρεις :)