antonis_wrx Δημοσιεύτηκε January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 26, 2005 Ποια είναι η άποψη σας... εγώ είχα πάρει φόρα από τον firefox και είπα να αντικαταστήσω και το Outlook express... το έχω σκυλομετανιώσει... κάθε φορά που μου έρχεται κάποιο attachment από 100ΚΒ και πάνω που βγαίνει η ψυχή να το κατεβάσω... άσε που δεν έχω βρει πως να τα κάνω import στο oe να ηρεμίσω... http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HitMan Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Εμένα προσωπικά με έχει βολέψει, πριν χρησιμοποιούσα το The Bat! αλλά με το που εγκατέστησα τον thunderbird ηρέμησα... [Μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα με attachments!] <?="Hello Myphone";?> Pura Vida ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Χρησιμοποιούσα διαδοχικά όλους τους «προγόνους» του Thunderbird: Netscape Mail, Mozilla Mail και τώρα Thunderbird. Το size του mailbox μου είναι γύρω στα 600ΜΒ με email από το 1997. Ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα αξιοπιστίας, συμβατότητας, ταχύτητας κλπ. είτε με attachments είτε με οτιδήποτε άλλο. Προσωπική μου άποψη είναι πως πρόκειται για έναν από τους πιο ώριμους mail client. «Τα υπόλοιπα είναι απλά οδοντόκρεμες».... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 τότε τι σκ@τ@ φταίει... το gmail? http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 haved ones...;))Χρησιμοποιούσα διαδοχικά όλους τους «προγόνους» του Thunderbird: Netscape Mail, Mozilla Mail και τώρα Thunderbird. Το size του mailbox μου είναι γύρω στα 600ΜΒ με email από το 1997. Ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα αξιοπιστίας, συμβατότητας, ταχύτητας κλπ. είτε με attachments είτε με οτιδήποτε άλλο. Προσωπική μου άποψη είναι πως πρόκειται για έναν από τους πιο ώριμους mail client. «Τα υπόλοιπα είναι απλά οδοντόκρεμες».... same here....:) απλά το inbox μου είναι λίγο μεγαλύτερο..:o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts