Nireas_ Δημοσιεύτηκε April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 20, 2016 Χαιρετώ όλα τα παιδιά, Τις τελευταίες μέρες κάνω μια έρευνα για νέο κινητό, μια και δεν είμαι σχετικός με το θέμα. Θέλω την άποψή σας για τις καλύτερες value for money επιλογές γύρω στα 150 ευρώ. Έχει πέσει το μάτι μου στο oppo f1 στα 159 € στην εξής προσφορά: http://europe.oppostyle.com/f1-flash-sale ξέρω ότι ίσως έχει καλύτερες επιλογές από Κίνα, αλλά το συγκεκριμένο έχει καλά χαρακτηριστικά και είναι από Ευρώπη με ότι αυτό συνεπάγεται (εγγύηση, work out of the box, τελωνεία κλπ). Πως σας φαίνεται? Έχετε καλύτερες προτάσεις? Αξίζει η αγορά από Ευρώπη αντί για το ρίσκο από Κίνα? Ευχαριστώ για το χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Τη μπαταρία που έχει μόλις 2500mah χωρητικότητα την πρόσεξες?? Αν δεν ενδιαφέρει η φόρτιση κάθε λίγο καιρό λιγάκι ή το κουβαλημα Powerbank, οκ. Μπρος στα καλλη, τι είναι ο... πόνος!! :p :lol: Πολύ καλά χαρακτηριστικά κατά τ' άλλα, στα οποία μου θυμίζει πολύ το φθηνότερο κατά ένα 50-ρικο ZTE S6, http://www.minideal.net/original-zte-blade-s6-qualcomm-msm8939-64b-octa-core-android-5-0-4g-smartphone-5-0-inch-1-5ghz-2gb-ram-16gb-rom.html, με το OPPO να έχει 1GB RAM παραπάνω και καλύτερη μπροστινή κάμερα....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nireas_ Δημ. April 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Καλή η πρότασή σου, απλά έχω και μια ψιλοφοβία για αγορά από Κίνα μια και δεν έχω πάρει ποτέ κινητό από εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) Ήρθε η ώρα να την ξεπεράσεις....:p Πρόκειται για αξιόπιστη εταιρεία, ZTE, συσκευή αξιόλογη, μαγαζί επίσης, την αγορά θα την κάνεις μέσω PayPal, οπότε δεν έχεις κανένα λόγο να ανησυχείς.. ;) Υ. Γ. Δε σου προτείνω άλλη συσκευή από Κίνα (και πίστεψε με υπάρχουν πολλες) λόγω του περιορισμου των 5" και της τιμής που χεις βαλει στο OPPO που σκεφτόσουν. Edited April 20, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nireas_ Δημ. April 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Ήρθε η ώρα να την ξεπεράσεις....:p Πρόκειται για αξιόπιστη εταιρεία, ZTE, συσκευή αξιόλογη, μαγαζί επίσης, την αγορά θα την κάνεις μέσω PayPal, οπότε δεν έχεις κανένα λόγο να ανησυχείς.. ;) Υ. Γ. Δε σου προτείνω άλλη συσκευή από Κίνα (και πίστεψε με υπάρχουν πολλες) λόγω του περιορισμου των 5" και της τιμής που χεις βαλει στο OPPO που σκεφτόσουν. Μου άνοιξες την όρεξη τώρα. Τι λες να δώσω 15 € παραπάνω από το oppo και να πάρω το Xiaomi Redmi Note 3 Pro από Κίνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Εγώ δε θα είμαι αντικειμενικος, γιατί είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής... :p Θα σου πω μόνο ότι είναι εξαιρετική, επεξεργαστής τερας, Gpu δυνατή, μπαταρία ατελείωτη με 2-3 μέρες αναμονή κ οθόνη 9+ ώρες, GPS ακαριαιο, κάμερα πολύ καλή τη μέρα-με κάποια θέματα τη νύχτα (περιμένουμε βελτίωση μέσω του software), υποστήριξη εξαιρετική με εβδομαδιαία updates και Ελληνικη rom από την Ελληνική κοινότητα, τηλεχειριστήριο TV, ραδιόφωνο, κουμπώνει USB φλασακι μέσω OTG που υποστηρίζει. Στη μία θέση Sim μπορείς να κουμπώσεις SD card. Η φθηνή έκδοση 16GB ROM/2 GB RAM (δεν χρειάζεσαι κάτι περισσότερο ;)) κοστίζει μόλις 175 ευρώ από το vickmall και θα το χεις σε 10-12 μέρες. Αγορά μέσω PayPal αποστολή απλό ταχυδρομείο signpost. Παρήγγειλε επισης ένα tempered glass της nillkin και καμιά θήκη για προστασία (+20$). Καλορίζικο.... :lol: :rotfl: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 2500mha με 720p οθόνη δεν είναι απαγορευτική αυτονομία. Για ευρωπαϊκή εγγύηση είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) Φυσικά και δεν είναι, αλλά ο μέσος όρος πλέον είναι 3000+, μην πω για τις 4000...:blink: Ίδιο είναι το βράδυ να ψάχνεις για φορτιστή και ίδιο το να σκεφτείς την 3η μέρα να το βάλεις να φορτίσει και μάλιστα σε οθόνη 1080p? :lol: ;) Edited April 20, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Mi4 και εχεις τις 5ιντσες που θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Μόνο η έκδοση με τα 16 GB αποθηκευτικό χώρο χωρίς δυνατότητα επέκτασης και χωρίς 4G (αυτό δεν είναι τόσο πρόβλημα, όσο ο αποθηκευτικός χωρος) είναι κοντά στο μπάσκετ, στα 140 ευρώ. Αν βόλευεται με τα περίπου 12GB που απομένουν, ελέω λειτουργικού και δεν είναι πρόβλημα η έλλειψη 4G, είναι πολύ καλή συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis81 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) Το οτι το redmi εχεις 4πλασιο sar το ειδες; Επισης το samsung s5 εχει 2800mah μπαταρία εκτος αν ως μέσο ορο αναφερουμε τις ναυαρχιδες των εταιριων των 700€... Edited April 20, 2016 by mixalis81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) Ο Sar είναι δείκτης και όχι μετρήσιμο μέγεθος. Εξάλλου δε θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος, σοβαρά σκεπτόμενος, τη σήμερον ημέρα, που χρησιμοποιεί το κινητό χωρίς hands-free ακουστικά... ;) Edit: Τα 700 ευρώ είναι εξωφρενικό νούμερο για αγορά κινητού. Δε θα σχολιάσω παραπέρα. Κινητά με μπαταρίες 4000 κ 5000 mah βρίσκεις, σε ένα εύρος τιμών από 120 έως 200 ευρώ, μπόλικα και με χαρακτηριστικά αξιόλογα για μια πλήρως λειτουργική συσκευή... Edited April 20, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis81 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Ο Sar είναι δείκτης και όχι μετρήσιμο μέγεθος. Εξάλλου δε θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος, σοβαρά σκεπτόμενος, τη σήμερον ημέρα, που χρησιμοποιεί το κινητό χωρίς hands-free ακουστικά... ;) Edit: Τα 700 ευρώ είναι εξωφρενικό νούμερο για αγορά κινητού. Δε θα σχολιάσω παραπέρα. Κινητά με μπαταρίες 4000 κ 5000 mah βρίσκεις, σε ένα εύρος τιμών από 120 έως 200 ευρώ, μπόλικα και με χαρακτηριστικά αξιόλογα για μια πλήρως λειτουργική συσκευή... Μπορείς να μου δειξεις περισσότερα απο 5 κινητα με μεταλλικό κέλυφος, 3gb ram που να κοστίζουν 120-200ε ωστε να βγαλω μεσω ορο χωρητικότητας μπαταρίας; Αντιλαμβανεσαι οτι δεν θα βρεις αρα να συγκρίνουμε ομοειδη πράγμα και οκ ειπαμε να ευλογουμε τα γενια μας αλλα οχι και ετσι... Τωρα αν η απάντηση στο 4πλασιο sar ειναι παρε hands free,ok... ειναι αλλη οπτικη... Και επειδη ειμαι φυσικός απο ποτε ενας δείκτης δεν μπορει να ποσοτικοποιηθει δλδ να γινει μετρησιμο μέγεθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Παραθέτω συσκευές με μπαταρία 3000mah-4000mah-6000mah-10000mah, καθώς και συσκευές που συγκεντρώνουν τα κριτήρια που έθεσες, προς γνώση και συμμόρφωση.... OUKITEL K4000 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_237295.html?wid=4&utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale 87.19EURO HOMTOM HT6 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_239102.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale 89.80EURO OUKITEL K6000 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_253009.html?wid=4&utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale Aluminium alloy, 107.08EURO Xiaomi Redmi Note 2 Prime http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-2-Pro-4G-5-5-Inch-FHD-2GB-32GB-Smartphone-64bit-Helio-X10-Octa-Core-MIUI-V7-3060mAh-13-0MP---Gray-351511.html?source=ShareAsale 127.12EURO OUKITEL K6000 PRO http://www.everbuying.net/product1160690.html?admitad_uid=d5a58b6e2b5be1648c633e48a7b727ef Aluminium alloy-3GB RAM-128.21EURO XiaoMi Redmi 3 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_298116.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale Magnesium alloy, Plastic-129.35EURO OUKITEL K10000 http://www.everbuying.net/product1123060.html?admitad_uid=d5a58b6e2b5be1648c633e48a7b727ef Metal, Rugged Smartphone-140.50EURO Ulefone Power http://www.everbuying.net/product1131393.html?admitad_uid=d5a58b6e2b5be1648c633e48a7b727ef METAL FRAME-3GBRAM-140.50EURO XIAOMI Redmi 3 Pro http://www.geekbuying.com/item/XIAOMI-Redmi-3-Pro-5-0inch-HD-4G-LTE-3GB-32GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-616-Octa-Core-1-5-GHz-MIUI7-0-Android-5-1--13-0MP---5-0MP-Touch-ID-Fast-Charge--4100mAh--typical--OTG---Gold-364765.html?source=ShareAsale Magnesium alloy-3GB RAM-159.82EURO XIAOMI REDMI Note 3 http://www.everbuying.net/product1119384.html?admitad_uid=d5a58b6e2b5be1648c633e48a7b727ef Magnesium alloy-3GB RAM-179.12EURO XIAOMI Redmi Note 3 Pro http://www.dealsmachine.com/best_309251.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale Magnesium alloy-3GB RAM-201.83EURO Βαρέθηκα ( :lol: )να ψάξω και για έκτη συσκευή, αφού έπιασα το όριο για τους Ολυμπιακούς......:lol: :rotfl: :lol: Όσον αφορά το sar τώρα, με ποιά συσκευή συγκρίνεις την τιμή του sar του redmi note 3 pro? Εγώ απ' ότι βλέπω στο παρακάτω συγκριτικό, δεν τα βλέπω και τόσο τραγικά σε σχέση με αυτό που υποστηρίζεις. http://www.devicespecifications.com/en/model-sar/5cad3973 Το sar λοιπόν, δεν είναι επιστημονικά αποδεκτό μέγεθος που μπορεί να μετρήσει τη βλάβη που προκαλει η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στον άνθρωπο. Το sar είναι η μέγιστη ακτινοβολία, που σημαίνει ότι το κινητό την εκπέμπει μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, δηλαδή όταν χρησιμοποιείς 2 sim ταυτόχρονα, έχεις ενεργοποιημένο το mobile internet, δεν έχει κάλυψη το δίκτυο κ.λ.π. Η μέση τιμή, που εκπέμπεται συνέχεια, δεν αναφέρεται σε κανένα δείκτη. Για το αν πρέπει να χρησιμοποιείς hands-free ανεξάρτητα του αν το sar είναι 0,1 ή 15 δε θ το σχολιάσω επίσης. Κάνε τώρα τα πειράματά σου με όλα τα ανωτέρω στοιχεία και περιμένω τα αποτελέσματα...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis81 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) Πραγματικά μετα τα κινητά ulephone homtop ukitel βαλε και το monkeytop και με αποστομωσες... Τωρα συγκρίνουμε οτι να ναι... Ακου 10.000mah μπαταρία... Δες το μέγεθος των energy Banks αντίστοιχων χωρητικότητων και θα καταλάβεις τι γίνεται (ως μετρο σύγκρισης και μονο) Και αλήθεια, παραθέτεις ως επιχείρημα για το sar του κινητου σου μια σελιδα ενος eshop που το πουλάει και βγάζεις και συμπερισμα για το αν είναι καλο ή κακο; εως 0.4 ειναι πολυ καλο και πάνω απο 0.4 αλλαζει η κλιμακα σε καλο εως το όριο που είναι 2...τελος πάντων Συγχαρητήρια για το τέλειο κινητό σου και να το χαρείς... Edited April 20, 2016 by mixalis81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) Και την πρώτη φορά αλλά και τη δεύτερη διαβάζεις ότι θέλεις, καταλαβαίνεις επίσης ότι θέλεις και γράφεις ότι να ναι....:wacko: Όταν μιλάω για κινητά των 120-200 ευρώ με τα οποία κάνεις τη δουλειά σου και τα μπλέκεις με αυτά των 700, τότε εμφανίζεται το πρώτο ανησηχυτικό κρούσμα.:dizzy: Όταν το devicespecifications το έχεις για e-shop τότε τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά.:blink: Να έβλεπα και ένα επιχείρημά σου αντί για αερολογίες, θα σε χειροκροτούσα ρε μπαγάσα..:clap: Τα 5 κινητά που ζήτησες, τα χεις, αλλά γαργάρα..:whistle: Κάποια πρόταση για το παιδί που ζήτησε βοήθεια έκανες, είχες την πρόθεση να κάνεις, ξέρες να κάνεις? :confused: Να δεις σαν ποια πετάγεσαι, μα να δεις σαν ποια πετάγεσαι....:kitty: Πάω στοίχημα ότι έχεις κινητό των 700 και δεν έχεις καταφέρει, όντας επιστήμονας, να ποσοτικοποιήσεις το δείκτη του sar του και να το κάνεις μετρήσιμο μέγεθος....:X P.S. Τον καμό σου πάντως, για το φτωχό (μόλις 166.90 ευρουλάκια) πλην τίμιο τουμπανάκι, που κάνει ότι και το δικό σου των 700, δε μπορώ να τον καταλάβω...ή μάλλον μπορώ....:lol: :p Δυστυχώς πάνε για διαγραφή τα τελευταία Posts και θα χάσεις την ευκαιρία να διευρύνεις τον πνευματικό σου ορίζοντα, φυσικέ...;) Edited April 20, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis81 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) Αν δεν μπορεις να διακρίνειςτα επιχειρήματα τοτε ισως ευθυνεται η διακριτικη σου ευχερεια, ν το προσεξεις. Κινητο 700ε δεν ειχα ουτε και πρόκειται να εχω οπως δεν θα φτασω να εχω χιλιαδες post για να κρυψω το τπτ της κανονικης ζωης μου.δεν θα ακολουθήσω τον κομπασμο σου αλλωστε ειναι μεγαλη επιστημονοσυνη να αναλυεις το sar των monkeyphone. Άλλωστε απέδειξες την ασχετοσύνη σου γράφοντας Ο Sar είναι δείκτης και όχι μετρήσιμο μέγεθος. και αμέσως μετά παρέθεσες ένα site που έχει με αριθμούς (άρα μετρημένο) αυτό που ο ειδικός μόλις είχε γράψει πως δεν μετριέται, οπότε μην σου χαλάσω εγώ το βασίλειο. Εγω δεν γνωριζω σαν τι πετάχτηκα αλλα μαλλον εσυ για να το αναφερεις θα την/τις γνωριζεις καλα...να περνας καλα και δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω. Edited April 21, 2016 by mixalis81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Αν εκτός της διάγνωσης κάνεις κ θεραπεία αυτού του πως το είπες, α, το τπτ της κανονικής ζωής μου, -wow-, να κανονίσουμε μια συνεδρία, να το λύσουμε βρε αδερφέ. Α, να λύσουμε κι αυτό με την ποσοτικοποιηση του δείκτη του Sar και να το κάνουμε μετρήσιμο μέγεθος, γιατί είναι σημαντικό στο να με βοηθήσει να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να καταφέρω να αποβάλλω αυτό το άλλο, πως το είπες πάλι, α ναι, κομπασμο - ξανά wow- :blink: Ρε φίλε τι να πω, φυσικό με τόσες γνώσεις κ τόσα ταλέντα δεν έχω ματα-ξανα-συναντησει!! :blink: Απλά υποκλίνομαι...:bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts