KaterinaMar Δημοσιεύτηκε April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 14, 2016 (edited) Kαμια βοηθεια παιδια ;; τι προτεινετε;;; Edited April 17, 2016 by KaterinaMar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Καλησπερα κατερινα και καλως ηρθες στο myphone ,θα σε παρακαλεσω να κανεις μια τροποποιηση στο post σου και να γραφεις με μικρα, τα κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις :) Οσο για την συσκευη σου προτεινω το htc ,απο το λιγο που ειδα τα χαρακτηριστικα του ειναι πολυ καλη συσκευη . για το αλλο δεν εχω ιδεα . Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Σαφώς προτιμότερη επιλογή το J5 ανάμεσα στα δύο. Nek46, στα χαρακτηριστικά του η απλή capative οθόνη σε κάλυψε; +μικρότερη μπαταρία και είναι και ακριβότερο στο skroutz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaterinaMar Δημ. April 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Χιλια συγγνωμη για τα κεφαλαια...Δεν ηταν σκοπιμο χαχαχ... Κι εγω προβληματιζομαι γιατι ναι μεν το htc εχει καλυτερο επεξεργαστη και 8πυρηνο... Με μικροτερη μεν ram και μπαταρια..Και 3g Aπο την αλλη το Samsung εχει 1.3 επεξεργαστη και 4πυρηνο αλλα εχει αλλη φερεγγυοτητα .Συν οτι εχει λογισμικο Lollipop και οχι Κitkat.. Μου προτειναν και το Honor X5 αλλα δεν το πολυ εμπιστευομαι .... Οποτε οποια γνωμη δεκτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Παρε το j5 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaterinaMar Δημ. April 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Kαι εγω προς,τα εκει κλεινω αν κι εχω μεγαλη αγαπη προς τα htc..εξ' ου και ο προβληματισμος μοΥ.. Αλλα στην τελική συγκριση μαλλον κερδιζει το samsung. Για το honor x5 ποια ειναι η γνωμη σας? Ολα κείμενονται στα ιδια χρηματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Kαι εγω προς,τα εκει κλεινω αν κι εχω μεγαλη αγαπη προς τα htc..εξ' ου και ο προβληματισμος μοΥ.. Αλλα στην τελική συγκριση μαλλον κερδιζει το samsung. Για το honor x5 ποια ειναι η γνωμη σας? Ολα κείμενονται στα ιδια χρηματα galaxy A5 στα 189 απο τα public ή huawei P8 lite οχι το J5 προς Θεου, με 8γιγα ρομ δεν πας πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Χιλια συγγνωμη για τα κεφαλαια...Δεν ηταν σκοπιμο χαχαχ... Κι εγω προβληματιζομαι γιατι ναι μεν το htc εχει καλυτερο επεξεργαστη και 8πυρηνο... Με μικροτερη μεν ram και μπαταρια..Και 3g Aπο την αλλη το Samsung εχει 1.3 επεξεργαστη και 4πυρηνο αλλα εχει αλλη φερεγγυοτητα .Συν οτι εχει λογισμικο Lollipop και οχι Κitkat.. Μου προτειναν και το Honor X5 αλλα δεν το πολυ εμπιστευομαι .... Οποτε οποια γνωμη δεκτη! Huawei Ή πιο αξιόπιστη εκ των τριών Ειδικά το 5Χ... Κορυφή Ή huawei είναι πολλαπλάσια σε μέγεθος της HTC Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Ηonor X5 κι από εμένα. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaterinaMar Δημ. April 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Ναι αλλα αποψη καμερας δεν ειναι προτιμοτερο το j5?? Δεν ξερω αναρωτιεμαι κι εγω καθως δεν ειμαι και παρα πολυ σχετικη με τα δεδομενα που προσφερουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Ναι αλλα αποψη καμερας δεν ειναι προτιμοτερο το j5?? Δεν ξερω αναρωτιεμαι κι εγω καθως δεν ειμαι και παρα πολυ σχετικη με τα δεδομενα που προσφερουν.. Καλύτερο και σε κάμερα το Χ5..… Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaterinaMar Δημ. April 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Οποτε εν κατακλείδι κερδιζει το χ5.. Απλα δεν γνωριζα κατα ποσο ειναι αξιοπιστα τα Huawei αλλα απ' οτι ακουω μαλλον ειναι αρκετα.δεν ειναι να τα φοβασαι..επισης νομιζω το πλαισιο το χ5 το εχει προσφορα το πλαισιο απο 249 στα 179... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Οποτε εν κατακλείδι κερδιζει το χ5.. Απλα δεν γνωριζα κατα ποσο ειναι αξιοπιστα τα Huawei αλλα απ' οτι ακουω μαλλον ειναι αρκετα.δεν ειναι να τα φοβασαι..επισης νομιζω το πλαισιο το χ5 το εχει προσφορα το πλαισιο απο 249 στα 179... 249 το χει, 179 κάνει το 4Χ Σε βολεύουν οι 5,5 ιντσες όμως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaterinaMar Δημ. April 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Ειναι λιγο μεγαλο οφειλω να ομολογησω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaterinaMar Δημ. April 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Εχετε καποια αλλη προταση μεχρι τα 200 ευρω???που να αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Samsung Galaxy A5 2015 και Huawei P8lite μια χαρά επιλογές είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Xiaomi redmi note 3 pro. 204 ευρώ κόστισε και μ'έκαναν δώρο και δερμάτινη θήκη...... ;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaterinaMar Δημ. April 23, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Τελικά πήρα το α5. ..πολύ ικανοποιημενη ως τώρα. .210 από το καιζερ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Τελικά πήρα το α5. ..πολύ ικανοποιημενη ως τώρα. .210 από το καιζερ.. Έπαιζε στα 188 ευρώ στα Public αλλά τελείωσε η προσφορά. Όπως και να έχει είναι μια ολοκληρωμένη συσκευή. Καλορίζικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Καλορίζικο και απο μένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaterinaMar Δημ. April 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts