Jump to content

TI NA ΔΙΑΛΕΞΩ htc desire 626 vs Samsung Galaxy J5 J500F ?

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα κατερινα και καλως ηρθες στο myphone ,θα σε παρακαλεσω να κανεις μια τροποποιηση στο post σου

και να γραφεις με μικρα, τα κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις :)

Οσο για την συσκευη σου προτεινω το htc ,απο το λιγο που ειδα τα χαρακτηριστικα του ειναι πολυ καλη συσκευη .

για το αλλο δεν εχω ιδεα .

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Σαφώς προτιμότερη επιλογή το J5 ανάμεσα στα δύο.

Nek46, στα χαρακτηριστικά του η απλή capative οθόνη σε κάλυψε; +μικρότερη μπαταρία και είναι και ακριβότερο στο skroutz.

Χιλια συγγνωμη για τα κεφαλαια...Δεν ηταν σκοπιμο χαχαχ...

Κι εγω προβληματιζομαι γιατι ναι μεν το htc εχει καλυτερο επεξεργαστη και 8πυρηνο... Με μικροτερη μεν ram και μπαταρια..Και 3g

Aπο την αλλη το Samsung εχει 1.3 επεξεργαστη και 4πυρηνο αλλα εχει αλλη φερεγγυοτητα .Συν οτι εχει λογισμικο Lollipop και οχι Κitkat..

Μου προτειναν και το Honor X5 αλλα δεν το πολυ εμπιστευομαι ....

Οποτε οποια γνωμη δεκτη!

Kαι εγω προς,τα εκει κλεινω αν κι εχω μεγαλη αγαπη προς τα htc..εξ' ου και ο προβληματισμος μοΥ.. Αλλα στην τελική συγκριση μαλλον κερδιζει το samsung. Για το honor x5 ποια ειναι η γνωμη σας? Ολα κείμενονται στα ιδια χρηματα

Kαι εγω προς,τα εκει κλεινω αν κι εχω μεγαλη αγαπη προς τα htc..εξ' ου και ο προβληματισμος μοΥ.. Αλλα στην τελική συγκριση μαλλον κερδιζει το samsung. Για το honor x5 ποια ειναι η γνωμη σας? Ολα κείμενονται στα ιδια χρηματα

galaxy A5 στα 189 απο τα public ή huawei P8 lite

οχι το J5 προς Θεου, με 8γιγα ρομ δεν πας πουθενά

Χιλια συγγνωμη για τα κεφαλαια...Δεν ηταν σκοπιμο χαχαχ...

Κι εγω προβληματιζομαι γιατι ναι μεν το htc εχει καλυτερο επεξεργαστη και 8πυρηνο... Με μικροτερη μεν ram και μπαταρια..Και 3g

Aπο την αλλη το Samsung εχει 1.3 επεξεργαστη και 4πυρηνο αλλα εχει αλλη φερεγγυοτητα .Συν οτι εχει λογισμικο Lollipop και οχι Κitkat..

Μου προτειναν και το Honor X5 αλλα δεν το πολυ εμπιστευομαι ....

Οποτε οποια γνωμη δεκτη!

Huawei

Ή πιο αξιόπιστη εκ των τριών

Ειδικά το 5Χ...

Κορυφή

Ή huawei είναι πολλαπλάσια σε μέγεθος της HTC

In the down down of the writing we became robes...

Ναι αλλα αποψη καμερας δεν ειναι προτιμοτερο το j5?? Δεν ξερω αναρωτιεμαι κι εγω καθως δεν ειμαι και παρα πολυ σχετικη με τα δεδομενα που προσφερουν..

Ναι αλλα αποψη καμερας δεν ειναι προτιμοτερο το j5?? Δεν ξερω αναρωτιεμαι κι εγω καθως δεν ειμαι και παρα πολυ σχετικη με τα δεδομενα που προσφερουν..

Καλύτερο και σε κάμερα το Χ5..…

In the down down of the writing we became robes...

Οποτε εν κατακλείδι κερδιζει το χ5.. Απλα δεν γνωριζα κατα ποσο ειναι αξιοπιστα τα Huawei αλλα απ' οτι ακουω μαλλον ειναι αρκετα.δεν ειναι να τα φοβασαι..επισης νομιζω το πλαισιο το χ5 το εχει προσφορα το πλαισιο απο 249 στα 179...

Οποτε εν κατακλείδι κερδιζει το χ5.. Απλα δεν γνωριζα κατα ποσο ειναι αξιοπιστα τα Huawei αλλα απ' οτι ακουω μαλλον ειναι αρκετα.δεν ειναι να τα φοβασαι..επισης νομιζω το πλαισιο το χ5 το εχει προσφορα το πλαισιο απο 249 στα 179...

249 το χει, 179 κάνει το 4Χ

Σε βολεύουν οι 5,5 ιντσες όμως;

Τελικά πήρα το α5. ..πολύ ικανοποιημενη ως τώρα. .210 από το καιζερ..

Έπαιζε στα 188 ευρώ στα Public αλλά τελείωσε η προσφορά. Όπως και να έχει είναι μια ολοκληρωμένη συσκευή. Καλορίζικο.