Jump to content

Galaxy s7 edge vs iphone 6s plus

paolo21r
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια μια βοηθεια μου βγηκε μια μεγαλη επιδοτηση γυρω στα720 ευρω και ειμαι σε διλλημα ποιο απα τα 2 να προτιμησω, το s7 edge ειναι τουμπανο και κανουργιο, το μηλο απο την αλλη στα χαρτια φαινεται πιο αδύναμο.θα ηθελα με επιχειρηματα την γνωμη σας
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

Για εμένα ο μόνος λόγος πλέον για να πας σε iPhone είναι

α) μόστρα

β) αν εξαρτάσαι άμεσα από το οικοσύστημα της Apple. (αν έχεις οργανωμένη βιβλιοθήκη στο iTunes με αγορασμένα πολυμέσα, αν έχεις και άλλες συσκευές Apple, αν είχες ήδη iPhone και έχεις συνηθίσει τις εφαρμογές σου, κτλ)

Από την άλλη το S7 edge νικά στα περισσότερα χαρακτηριστικά, με μόνο "μείον" στη σύγκριση με το iPhone να έγκειται στην μελλοντική υποστήριξη από την ίδια την Samsung.

Εκεί που π.χ. το iPhone θα πάρει 2-3 εκδόσεις iOS από σήμερα (έστω με κάποιες λειτουργίες λιγότερες, όπως έγινε με το iPhone 4 που πήρε iOS 8 χωρίς κάποια features), ενώ το S7 edge θα πάρει άντε την επόμενη έκδοση Android και τέλος. Μετά πάμε για S8...

Στην περιπτωση μου τπτ απο τα 2 δεν ισχυει,στα διαφορα συγκριτικα βλεπω οτι ειναι πολυ κοντα τα 2 κινητα

Πως είναι πολύ κοντά τα δυο κινητά? Το s7edge έχει υποδοχή για κάρτα μνήμης με λίγα λεφτα. Είναι αδιάβροχο. Έχει απίστευτη φωτογραφική. Απίστευτη οθόνη. Πλήρως παραμετροποίηση μοστρας αλλαγή λαντσερ κτλ χωρίς χακαρισμα. Διπλάσια μπαταρία. Τώρα πια ομορφο κ ποιοτικό μέταλλο γυαλί που είχαν κ τα iPhone. 2χρόνια εγγύηση

Πέρασμα ταινιών μουσική απο οποιονδήποτε και από οπουδήποτε. Αυτή τη στιγμή η πιο πλήρης συσκευή.εντάξει και τα iphone Μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους.. Αλλά αν είναι έτσι πήγαινε πάρε κ περυσινή ναυαρχίδα η πρόπερσι

Μια χαρά θα κάνεις κ μαυτη τη δουλειά σου

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Συμφωνω με τον προλαλησαντα, και προτεινω -αφου δεν σε αντιπροσωπευει κατι απο τα δυο που προανεφερα- να πας σε S7 Edge ;)

Το σίγουρο είναι ότι και τα 2 κινητά δουλεύουν νεράκι!

Από εκεί και πέρα, στην ουσία επιλέγεις λειτουργικό σύστημα... κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτείς πολύ σοβαρά.

Εγώ πάντως, έχοντας περάσει στο παρελθόν και 3 χρόνια με iphone, τώρα θα διάλεγα S7 Edge!

Αν όποιο πάρεις το κρατήσεις λίγο, πάρε το iphone.

Εγώ πάντως θα πήγαινα στο s7 edge αν είναι να μείνουμε αυστηρά ανάμεσα στα 2, αλλιώς στο s7.

Καλά τα Apple για αυτό που παρέχουν αλλά ...αρκετά ακριβά και πολύ κλειστό λογισμικό!!! Σίγουρα Samsung Galaxy S7 Edge. Edited by impreza_sti

Από iphone μόνο το 64 αξίζει. Αντίθετα το s7 από τα 32 με επέκταση μνήμης είσαι μια χαρά. Το μοναδικό που υπερτερεί το μήλο είναι η πιο στρωτή λειτουργία του λογισμικού. Μπαταρία περίπου ίδια και όλα τα άλλα πολύ μπροστά το s7

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πως είναι πολύ κοντά τα δυο κινητά? Το s7edge έχει υποδοχή για κάρτα μνήμης με λίγα λεφτα. Είναι αδιάβροχο. Έχει απίστευτη φωτογραφική. Απίστευτη οθόνη. Πλήρως παραμετροποίηση μοστρας αλλαγή λαντσερ κτλ χωρίς χακαρισμα. Διπλάσια μπαταρία. Τώρα πια ομορφο κ ποιοτικό μέταλλο γυαλί που είχαν κ τα iPhone. 2χρόνια εγγύηση

Πέρασμα ταινιών μουσική απο οποιονδήποτε και από οπουδήποτε. Αυτή τη στιγμή η πιο πλήρης συσκευή.εντάξει και τα iphone Μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους.. Αλλά αν είναι έτσι πήγαινε πάρε κ περυσινή ναυαρχίδα η πρόπερσι

Μια χαρά θα κάνεις κ μαυτη τη δουλειά σου

και τα Iphone 2 χρονια εγγυηση εχουν. ΑΝ το μαγαζι που αγοραστηκε ειναι Ελληνικο ή Ε.Ε.

Ο αλλος χωρις να δωσει επιχειρηματα και επειδη ειναι κολλημενος androides (εξου και το ονομα) προτινει s7.

Φιλε μου...πηγαινε ΔΕΣ τα και δουλεψε τα απο κοντα και τα 2 και οποιο σου αρεσει πραγματικα παρτο. Ο καθενας εδω μεσα θα σου πει ενα καρο πραγματα παντα σε τετοια vs δεν θα βρεις ακρη!! και τα 2 ειναι κορυφαια τηλεφωνα και το μονο σιγουρο ειναι οτι θα το ευχαριστηθεις!!

S7 edge ποιο ολοκληρωμενο σε ολα απο το iphone..μην το σκεφτεσαι καν για εκει
I Want To Believe

εχω παρει ολα τι iphone που εχουν κυκλοφορησει (συμπεριλαμβομενου το 2g που δεν ηρθε καν ευρωπη) εως και το 5s,παντα ομως στο διμηνο το πολυ τα παραταγα και ξαναγυραναγα στο android και εννιοτε στα blackeberry(z30 για εμενα το πιο ολοκληρωμενο κινητο για την εποχη του και ισως το καλυτερο os,αλλα πλεον με πολυ ξεπερασμενο hardware).αυτην την φορα μου βγηκε πολυ δυνατη επιδοτηση και ξεκινησα να παρω το galasy s7 edge,αλλα εδω στο νησι δυστηχως δεν υπηρχε διαθεσιμο και βασικα μεχρι και αυτη την στιγμη δεν υπαρχει διαθεσιμο απο το δικτυο της κοσμοτε,σαν παιδι που ειμαι και χωρις να εχω υπομονη ειπα να παρω το 6s plus,ε λοιπον δεν την παλεψα ουτε μερα με το κινητο,βασικες και χτυπητες ελλειψεις για κινητο των 1000 ευρω εν έτη 2016 και εξηγουμε τι ανακαλυψα στις 24 ωρες που το λειτουργησα.δεν εχει notification led (το φλας δεν μου κανει σε καμμια περιπτωση),δεν εχει αναδιπλωση κειμενου στο σερφαρισμα(αν ειναι δυνατον),αν και δεν χρισημοποιω ιδιαιτερα το μπλε δοντι,εκατσε περιπτωση να θελω να μου στειλουν ενα αρχειο οποτε δεν μπορεσα να το κανω,κλασικα για να περασεις εναν ηχο κλησης πρεπει να φας 10 λεπτα,οθονη για την αξια του κινητου για εμενα αθλια,καμερα σε κλειστο χωρο σε καμμια περιτπωση και ισως ειναι και μερικα ακομα που ξεχναω.θα μου πειτε οτι για καποια απο αυτα λυνετε με jailbreak οκ θα σας πω,σε ολα τα προηγουμενα μηλα εκανα jb αλλα πρωτον στο συγκεκριμενο ,ειχε το τελευταιο ιος 9.3.1 που δεν εχει βγει ακομα jb kai δευτερον σε μιας ημερας δ και να ειχε δεν ηθελα να ρισκαρω μην τυχον και υπηρχε καποιο προβλημα με το hardware και χασω την εγγυηση.αποτελεσμα σημερα το πουλησα και αυριο περιμενω το edge.συμπερασμα μου ειναι το το μηλο σαπισε πλεον,το 3d touch ok ωραιο και ισως σε καποιους να φανει και πολυ χρησιμο,αλλα δεν την θεωρω καποια σπουδαια τεχνολογια.πιστευω πως αν δεν αλλαξει τακτικη η μηλοεταιρια σε καποια χρονια μονο τα fanboys και οι φασιον γκομενες θα τα αγοραζουν.το πιο συγκλονιστικο ειναι οτι απο το 4s μεχρι και το 6s οι διαφορες στο λειτουργικο ειναι μικρες ενω στο android που το παρακολουθω και αυτο χρονια ειναι τεραστια αλματα σε καθε εκδοση και κυριως οι πιο πολλες εταιριες ακομα και οι δυνατες κινεζικες σε σεβονται σαν καταναλωτη.αυτα ειχα να πω και πιστεψτε με τα ειπα με πασα ειληκρινια και χωρις φανατισμο,αλλωστε το αγαπημενο λειτουργικοmoy ηταν το blakberry os,οποτε ας παω να ξεθαψω απο τα συρταρια μου το z30 μεχρι να ερθει το edge .....