VIRUSD Δημοσιεύτηκε April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 12, 2016 θα ηθελα την γνωμη σας για αυτα τα δυο κινητα και Ποιο αξιζει απο τα δυο για αγορα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Για το redmi note 2 που είμαι κάτοχος μισό χρόνο περίπου, έχω να σου πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Ταχύτατο, ωραίο design άψογη οθόνη και νορμαλ μπαταρία. Ήμουν τότε στο δίλημμα σου και επελεξα το xiaomi λόγω δύο σιμ + ξεχωριστής micro sd, λόγω αποσπώμενης μπαταρίας και λόγω ελληνικής υποστήριξης σε roms. Δεν το έχω μετανιώσει στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Τα είχα και τα 2... Meizu καλύτερη κάμερα και πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας. Xiaomi πληθώρα roms. Και τα 2 είναι πάντως καλά τηλ, αν σε ενδιαφέρει όμως η μπαταρία πήγαινε καλύτερα στο meizu Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRUSD Δημ. April 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Ευαριστω παιδια..κανενας αλλος που να ειναι γνωστης να μου πει την αποψη του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Για το redmi note 2 που είμαι κάτοχος μισό χρόνο περίπου, έχω να σου πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Ταχύτατο, ωραίο design άψογη οθόνη και νορμαλ μπαταρία. Ήμουν τότε στο δίλημμα σου και επελεξα το xiaomi λόγω δύο σιμ + ξεχωριστής micro sd, λόγω αποσπώμενης μπαταρίας και λόγω ελληνικής υποστήριξης σε roms. Δεν το έχω μετανιώσει στιγμή. Μια απ τα ιδια!!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 (edited) Για το redmi note 2 που είμαι κάτοχος μισό χρόνο περίπου, έχω να σου πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Ταχύτατο, ωραίο design άψογη οθόνη και νορμαλ μπαταρία. Ήμουν τότε στο δίλημμα σου και επελεξα το xiaomi λόγω δύο σιμ + ξεχωριστής micro sd, λόγω αποσπώμενης μπαταρίας και λόγω ελληνικής υποστήριξης σε roms. Δεν το έχω μετανιώσει στιγμή. Γεια χαρα κ απο μενα ...δλδ για να καταλαβω το RN3 PRO δεν περνει sd καρτα ενω το RD2 περνει ? κ τα meizu δεν εχουν ραδιοφωνο ? ολα τα μοντελα ? Thnx Thnx Edited April 19, 2016 by stelioskrete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Γεια χαρα κ απο μενα ...δλδ για να καταλαβω το RN3 PRO δεν περνει sd καρτα ενω το RD2 περνει ? ακριβως. το 2 εχει επεκτασιμη μνημη (micro sd) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 και στο rn3 pro μπορείς να χρησιμοποιήσεις sd card στη θέση της 2ης sim. Τότε απλά, δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν δίκαρτο...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 και στο rn3 pro μπορείς να χρησιμοποιήσεις sd card στη θέση της 2ης sim. Τότε απλά, δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν δίκαρτο...;) Α μάλιστα ευχαριστώ ... ακόμα δεν έχω καταλάβει με το ράδιο τι γίνεται τα xiaomi έχουν και τα meizu δεν έχουν ? Τηνχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Ραδιοφωνο παντως το rn2 εχει Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Ραδιοφωνο παντως το rn2 εχει Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Τα meizu εχουν ραδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRUSD Δημ. April 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Το meizu απο τι γνωρίζω δεν εχει Ραδιόφωνο..το xiaomi εχει.μπορείς να κοιταξεις τα χαρακτηριστικά τους στο ίντερνετετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 το μειζυ δεν εχει φμ ραδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts