Pitsikoulina Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 (edited) Το White Rabbit όχι; ;) Αυτό κόλλησε σε μένα :p Συν αυτά που ανέφερε ο sakiss.. Υπέροχα τα soundtracks, όπως και η ταινία... * "And your world will burn".. Επίσης κομματάρα.. Edited July 12, 2011 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 RESPECT \m/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Το White Rabbit όχι; ;) Xmm....τριτη επιλογη για μένα το asleep http://goo.gl/Dl1JT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 το εχω ριξει λιγο στην industrial τελευταια Disturbed--Down With the Sickness Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 το εγγραψα και στο θεμα με τα κομματια που με κανουν κομματια φοβερο τραγουδι:cry::cry: Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Μεχρι το πρωι http://www.youtube.com/watch?v=oO0eYxa_CKM Πιο κοντα Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Ακούστε το! :music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 πόσο τρομερό παίζει να είναι?!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Morandi + Serenada :O Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ni0Ni0S14 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Να πάς - Κωνσταντίνος Γαλανός Παράθεση iPhone 4s - Jailbroken 6.1.2 Xperia Mini Pro//Rooted//xRecovery//Android 4.1//Overclocked 1,4GHZ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Modest Mouse - Secret Agent X-9 http://goo.gl/Zm0Xy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 το ακουγα χτες ολη μερα δεν θελω να κανω σπαμ αλλα ακουω πολυ ραδιοφωνο:lol: Tαξιδεψε Με - Stan Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parov Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Bjork-Play dead Sent from my Nexus S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asg Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Serj Tankian - Goodbye-Gate 21 (Rock Remix) Παράθεση Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική ΠΑΟΚΑΡΑ μου δεν το ξέρουν οι γιατροί και θα 'ρθουμε ξανά γιατί από παιδιά μας παλάβωσε η ασπρόμαυρη στολή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 So Tiri - Avgolemono ft. Makroyianni κομματαραα:lol::D BEETKRAFT feat. Reckless & Rukus - Player Bentu de Soli - Pearls Of SummerBentu de Soli - Pearls Of Summer Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 το ακουω παντου αυτο το καιρο απο club σε καφετεριες και απο το σπιτι μεχρι την δουλεια Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Serj Tankian - Goodbye-Gate 21 (Rock Remix) Απ' το καινούριο του άλμπουμ; πρέπει να το ψάξω... :) Εγώ με το Come as you are των Nirvana...:O Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asg Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Απ' το καινούριο του άλμπουμ; πρέπει να το ψάξω... :) Εγώ με το Come as you are των Nirvana...:O Έβγαλε ένα album με 4 κομμάτια από το "Imperfect Harmonies" mix-αρισμένα.... Το album λέγεται "Serj Tankian -Imperfect Remixes"..... Αλλά νομίζω ότι αυτό που ανέβασα είναι μακράν το καλύτερο... :D Παράθεση Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική ΠΑΟΚΑΡΑ μου δεν το ξέρουν οι γιατροί και θα 'ρθουμε ξανά γιατί από παιδιά μας παλάβωσε η ασπρόμαυρη στολή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 warrior's dance yeh Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Εδώ και 2 βδομάδες παίζει repeat :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=67HU-OFla9E Opeth - The Devil's Orchard Απο το νεο αλμπουμ που θα βγει τον σεπτεμβριο, δεν μπορω να περιμενω :D Σε μερικα σημεια θυμιζει king crimson. Åkerfeldt θεε, παρε την παε:up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Motorpsycho - The nerve Tattoo http://goo.gl/dmPkJ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts