chocbhed_6630 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 sunburst - dementia (ελληνικο power-proggressive συγκροτημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopan0s Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Μιρέλα Πάχου - Μιρέλα ~ Μουσική - Στίχοι: Σπύρος Γραμμένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Χαιρέτης Γιώργος - Το Αηδόνι Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopan0s Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Johnny Cash - God's Gonna Cut You Down Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eva2017 Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Piece of my Heart- janis Joplin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Tricky - The only way Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Είχα να το ακούσω καιρό. Μου ξανά κόλλησε όπως τον πρώτο καιρό.. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Αυτα τα 2, ειδικα το πρωτο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Εγώ κόλλησα στο Despacito!!! Ακόμα μ' αρέσει!!!! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=mput_1lVYus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Της Ειρήνης Σκυλακάκη που παίζει στη διαφήμιση της ΖΑΓΟΡΙ. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Metallica -- Spit Out the Bone. omfg Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Πωπω, ξέθαμα. :Ρ Τέλειο τραγούδι. Από τα καλύτερα του άλμπουμ. Babymetal - Gimme Chocolate και Awadama Fever Έγινα κιτσούνα. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 triosphere-death of jane doe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Babymetal - Gimme Chocolate και Awadama Fever Marry me <3 (sorry Bill) Aν και οι δικες μου αγαπες ειναι τα Megitsune, Headbanger και Karate Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Είναι η πρόσφατή μου ανακάλυψη και τρομερό κόλλημα (ντρέπομαι λίγο αλλά ταυτόχρονα δεν με νοιάζει κιόλας! -τα στερεότυπα για το τί είναι καλή μουσική και μέταλ κλπ) Γενικά έχω κολλήσει μερικούς μήνες τώρα και ευτυχώς το αγόρι σταμάτησε να με.. κοροϊδεύει χαχα τον ψιλοκόλλησα και αυτόν :Ρ Αυτά που αναφέρεις είναι τα πιο "κλασσικά" τους. Είναι εξίσου τέλεια όλα! Εγώ το τερμάτισα, έμαθα και τα χορευτικά :Ρ Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 ευτυχώς το αγόρι σταμάτησε να με.. κοροϊδεύει χαχα τον ψιλοκόλλησα και αυτόν :Ρ Ενδιαφερον.... :lol: Εξισου απο Ιαπωνια μ'αρεσουν πααααααρα πολυ αυτες BAND-MAID - και (και τα υπολοιπα τους, δεν εχουν και παρα πολλα) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Να σου πω την αλήθεια δεν μου πολυάρεσαν. Το στυλ τους είναι πολύ πιο επιτηδευμένο ακόμα και από τις Babymetal (εκείνες είναι σχεδόν άβαφες και μη-sexualized). Το σέβομαι περισσότερο αυτό γενικά Επίσης τα τραγούδια δεν ξεχώριζαν στο αυτί μου :Ρ Και θα ήθελα περισσότερη μουσική και λιγότερο τραγούδι -και η Su είναι πολύ ανώτερη! Είμαι μες στη γλύκα.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 (edited) Τα 2 δικα μου κολληματα εδω και κανα 2μηνο σχεδον Draconian - και Τι υπεροχες καταθλιπτικες κομματαρες και τα 2... :love: Το στυλ ειναι επιτηδες ετσι ως αντιθεση στο πιο αγριο στυλ μουσικης που θα περιμενε κανεις βλεποντας τες και sexualised εξισου επιτηδες (ειχα ψαξει συνεντευξεις τους γιατι μ'αρεσε η μπασιστρια :p). Ειναι κανονικο μεταλ (εν αντιθεσει στο πιο jpop στυλ των BM) βεβαια Edited February 1, 2018 by pgetsopoulos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 (edited) Βλέποντάς τες δεν περίμενα κάποια άγρια μουσική βασικά :Ρ Περισσότερο κάποιες κοπέλες που "το προσπαθούν πολύ". Πιο hard rock και όχι τόσο μέταλ, δεν είδα αυτό που λέμε μελωδία ούτε κάποιο αξιοσημείωτο riff -αξιοσημείωτο=να μου κολλήσει. Όσο για τις jpop Babymetal... https://m.imgur.com/gallery/bj5NGMh :Ρ Στις Babymetal επίσης μου αρέσει η ειλικρίνεια. Δεν το παίζουν σκληρές. Ο καθένας έχει το ρόλο του, άλλοι προσφέρουν τη μουσική και άλλες το θέαμα και το τραγούδι Edited February 1, 2018 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Πιο αγριο στυλ απο αυτο που θα περιμενε κανεις Μα ειναι μιξη jpop και metal, ειδικα το gimme chocolate ειναι ισως και το πιο ποπ τους τραγουδι. Δε το ειπα για αρνητικο αυτο, εξαλλου τις εχω στη λιστα μου μαζι με Be'lakor σκεψου :p https://i.imgur.com/2bqLdv4.png Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Κι όμως, πιστεύω ότι το Iine είναι πολύ πιο pop, και λίγο.. τουρλού γενικά. :Ρ Αλλά και πάλι μ' αρέσει κι αυτό. Μου αρέσει και το όλο image τους φυσικά, αλλά στην τελική μετράει η μουσική. Και από αυτές θα ήθελα κάτι παραπάνω. Για παράδειγμα να γράφουν πιο πολλούς στίχους και μουσική, και ας μην παίζουν. (Άλλωστε η Kami Band είναι σχεδόν εξίσου σημαντική.) Από Be'lakor.. Δεν γνωρίζω! Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Καλα το Iine ειναι απο pop μεχρι ραπ και death :lol: Και **** τα βιντεο κλιπ ομως Be'lakor ειναι melodeath οποτε δε περιμενω να σ'αρεσουν ιδιαιτερα αλλα αυτο που με κολλησε μαζι τους ειναι . Αν σ'αρεσει κατι θα ηταν τα 2 τραγουδια που εβαλα απο πανω απο Draconian Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Ναι είναι πολύ καλό το βίντεο κλιπ! Όπως και όλα όσα έχουν. Το δεύτερο άλμπουμ δεν έχει πολλά δυστυχώς, νομίζω μόνο ένα : / Ωραίο αυτό το τραγούδι πάντως. Η μουσική πολύ καλή (όσο άκουσα). Απλά δεν με εκφράζουν καθόλου αυτά τα φωνητικά! Σε αυτά μόνο Akerfeldt : ) Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts