Jump to content

NetX - Network Discovery Tools


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ήθελα να παρουσιάσω μία δωρεάν εφαρμογή ενός φίλου από Ιταλία... το "NetX"

Ξέρω ότι εδώ βάζουμε εφαρμογές από Έλληνες προγραμματιστές, απλά επειδή είναι πολύ καλή η εφαρμογή (λειτουργική και ελαφριά) είπα να το δημοσιεύσω. Είναι μεταφρασμέση στα Ελληνικά από εμένα.

Είναι αξιόλογη εφαρμογή, αξίζει να ρίξετε μια ματιά.

Αν υπάρχει πρόβλημα, ο διαχειριστής μπορεί να αφαιρέσει το thread.

 

*******

 

Λειτουργίες εφαρμογής:

- Σάρωση δικτύου : Βρίσκει όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο.

- Εμφανίζει τις πιο σημαντικές πληροφορίες για κάθε συσκευή που είναι συνδεδεμένη, διεύθυνση IP, διεύθυνση MAC, προμηθευτή, όνομα NetBIOS και τομέα.

 

- Wake On LAN (WOL): ενεργοποιεί μια απομακρυσμένη συσκευή από το τηλέφωνο ή το tablet σας όταν είστε συνδεδεμένοι μέσω Wi-Fi ή σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

 

- Secure Shell (SSH): βάλτε μια απομακρυσμένη συσκευή σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας ή τερματίστε την από το τηλέφωνο ή το tablet σας όταν είστε συνδεδεμένοι μέσω Wi-Fi ή μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

 

Εμφανίζει τη έκδοση του λειτουργικού συστήματος που είναι εγκατεστημένο στην απομακρυσμένη συσκευή. (Στην απομακρυσμένη συσκευή πρέπει είναι εγκατεστημένος εξυπηρετητής SSH)

 

 

- Φορτώνει όλες τις απενεργοποιημένες συσκευές ενός δικτύου που είχαν εντοπιστεί παλαιότερα.

 

- Προσθέτει ένα νέο δίκτυο ή μια νέα συσκευή χειροκίνητα χειροκίνητα, προκειμένου να διαχειρίζεται όλες τις λειτουργίες για μια συσκευή χωρίς να έχει εντοπιστεί

 

- Εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση Wi-Fi (εξωτερική IP, την ισχύ του σήματος, την ταχύτητα που κατεβάζετε και ανεβάζετε, την μάσκα υποδικτύου, την πύλη και τον DNS).

 

- Εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας (εξωτερική IP, την ισχύ του σήματος, την ταχύτητα που κατεβάζετε και ανεβάζετε, CID, LAC, MCC, MNC).

 

- Σάρωση Wifi: βρίσκει τα πλησιέστερα Wi-Fi και εμφανίζει το SSID, την ισχύ του σήματος, το κανάλι και την κρυπτογράφηση.

 

- Δείχνει με γραφικά το εύρος ζώνης και την επικάλυψη μεταξύ των καναλιών των δικτύων Wi-Fi.

 

- Παρακολούθηση και διαγνωστικά για απομακρυσμένες συσκευές: εμφανίζει τη χρήση της CPU, τη χρήση μνήμης RAM και τη διαθέσιμη μνήμη των αποθηκευτικών μέσων.

 

- Παρακολούθηση της πρόσβασης στο δίκτυο Wi-Fi. Λήψη ειδοποίησης όταν μια νέα συσκευή ή μια άγνωστη συσκευή συνδέεται στο δίκτυο.

 

- Λειτουργία Ping. Είναι εφικτό να κάνετε ping σε κάθε συσκευή που είναι συνδεδεμένη, οποιοδήποτε όνομα ή διεύθυνση IP.

 

- Λειτουργία σάρωσης θύρας για να σαρώσετε την πιο κοινή θύρα που χρησιμοποιείται.

 

- Διαθέσινα Θέματα.

Edited by truckman
Link to comment
Share on other sites

O συγκεκριμένος χώρος αφορά αποκλειστικά εφαρμογές Ελλήνων developers. Αφαιρέθηκε το λίνκ της εφαρμογής και το θέμα κλειδώνεται, σύντομα θα φύγει για τον κάδο.
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...