Brahames Δημοσιεύτηκε April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 5, 2016 Καλησπέρα, Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο κινητό με τα παρακάτω χαρακτηριστικά με το ποσο της τάξεως 300-320Ευρω. Θα ήθελα να εχει Dual Sim, 32(?+)gb,Να δέχεται κάρτα μνήμης,Να έχει καλή κάμερα,4G. Θα προτιμούσα ένα κινητό εμπορίου λόγω εύρεσης ανταλλακτικών, αλλα θα με ενδιέφεραν και κινέζικες επιλογές. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 LG G4 Dual? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Honor 7, αλλα δεν ειναι 32gb. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 LG G4 Dual? Καλύτερα redmi note 3 pro στα μισά σχεδόν λεφτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantaras640 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Πολύ καλό σε αυτά που ζητάς είναι το Huawei Ascend G8 Dual Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brahames Δημ. April 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Καλύτερα redmi note 3 pro στα μισά σχεδόν λεφτά Ευχαριστώ όλους για τις απαντησεις σας, Το κοιταξα το xiami αλλα προσεξα πως η οθονη του δεν ειναι ανθεκτικη σε γρατζουνιες.. Αρχικα στο μυαλο μου ειχα το LG.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 g4 dual δες αν ειναι καλο,δεν το ειχα mx5 δες μετα Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaq141 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Ευχαριστώ όλους για τις απαντησεις σας, Το κοιταξα το xiami αλλα προσεξα πως η οθονη του δεν ειναι ανθεκτικη σε γρατζουνιες.. Αρχικα στο μυαλο μου ειχα το LG.. https://www.youtube.com/watch?v=EhXgvpb9LOg Δεν ξέρω κατά πόσον ευσταθεί στην πραγματικότητα βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redadmiral Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Oppo r7 plus αν σ αρέσει η phablet χρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Το κοιταξα το xiami αλλα προσεξα πως η οθονη του δεν ειναι ανθεκτικη σε γρατζουνιες.. Απορριπτεις ενα κινητο επειδη προσεξες (αληθεια, πως?) πως η οθονη του δεν ειναι ανθεκτικη σε γρατζουνιες? :blink: Γι αυτό υπάρχει το tempered glass της nillkin...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=EhXgvpb9LOg Δεν ξέρω κατά πόσον ευσταθεί στην πραγματικότητα βέβαια. τα note ειναι vfm δεν ειναι ναυαρχιδες..αρα θεωρητικα αν θες το hands down best of the best κοιτα αλλου αλλιως με μικρες παραχωρησεις παιρνεις κινηταρααα το νοτε 2 παντως στην ακριβη εκδοση με τα πολλα γκιγκα εχει φωτογραφικαρα edit αν τα note λενε δεν εχουν ανθεκτικη οθονη,τοτε το iphone 6 που ειχα τι επρεπε να λεει? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts