GreekCharmed Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Αγάπησα 3 φορές στην ζωή μου Την πρώτη με πονέσανε Την δεύτερη με παρατήσανε Την τρίτη και τελευταία με αγαπήσανε σαν άνθρωπο και με ανεβάσανε στα ουράνια Και εδώ και τέσσερα χρόνια είμαι ακόμα στα ουράνια. Είμαι πολύ τυχερή που βρήκα έναν άνθρωπο να με αγαπάει γιαυτό που είμαι και να μου φέρεται τίμια και ανθρώπινα. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 :wacko: :blink: de se katalaba..esu ta sunais8hmata sou ta ekfrazeis me logakia mono otan kai o allos to kanei ayto???an nai,kakos!!!einai sa na perimeneis oti an ths peis oti thn agapas,kai ayth de sou to pei,8a bgeis kata kapoio tropo "meion" kai esy 8eleis na profylakseis ton eayto sou apo ayto!!kakos..polu kakos!! otan ego eixa pei ston antra mou proth fora oti ton agapao,aytos fusika kai de mou apanthse..alla to xamogelo pou eida sto prosopo tou ekane gia 100 eksupnes atakes... kai fysika allh xarh exei na er8ei na sto pei ekei pou de to perimeneis!!! ;) χμμμ δεν το εχω πει ποτε παρα μονο με πραξεις το δειχνω οποτε βλεπω οτι εχει νευρακια η γενικα της παρνω 10 -12 τριανταφυλλα της κανω δωρα την εχω σαν θεο και γενικα δεν νομιζω οτι χρειαζεται να της το πω κιολας :whistle: εκτως και αν θελει να το ακουσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 ...αλλα ημαστε κοντρα στην κοντρα ολη την ωρα Κατ εμε αυτο ειναι η καλυτερη αποδειξη οτι γουσταρει ο ενας τον αλλο!!!!! :X Εγω με οποια ειμαι κοντρα στην κοντρα στο τελος καταληγουμε μαζι!!!! :p Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Κατ εμε αυτο ειναι η καλυτερη αποδειξη οτι γουσταρει ο ενας τον αλλο!!!!! :X Εγω με οποια ειμαι κοντρα στην κοντρα στο τελος καταληγουμε μαζι!!!! :p καλα εγω θα καταληξω εντελως με αυτην :whistle: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Gmt egw lew "s'agapw" ka8e fora pou teleiwnw, sxedon asynais8hta, kai amesws to metaniwnw :p Χιλια συγνωμη δεν εχω λογο να φανω περιεργος αλλα δεν καταλαβα... εννοεις καθε φορα που κανεις ερωτα με το αγορι σου και τελειωνετε του λες σαγαπω? χιλια συγνωμη που ρωταω εαν εννοεις αυτο ή οχι αλλα μπερδεφτικα. φιλικα Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Egw apo thn allh vlepw oti legetai Fillipos, opote einai antras.. h kanw lathos? Παράθεση My soul is painted like the wings of butterflies, Fairy tales of yesterday, will grow but never die, I can fly, my friends! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Οχι, δε κανεις λαθος. Αντρας ειναι. Εγω πλεον λεω το "Σ'αγαπω" οταν το νιωσω, και μετα απο λιγο καιρο (και λιγα λαθη) καταλαβαινεις ποτε το νιωθεις πραγματικα. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts