hostolis Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Εγώ δεν μπορούσα ποτέ να το κάνω αυτό πάντως με καμία έκδοση :worry: (δε χρησιμοποιώ email της μορφής xxx@hotmail.com) Υπάρχει το stuffplug που έχω αναφέρει πιο πίσω, που «κλέβει» disp pics και emoticons. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Περισσοτερες πληροφοριες εδω: http://www.neowin.net/comments.php?category=software&id=28158 Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 To dokimases apo to http://apatch.tk/ ? Ti sou allakse? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2005 To gegonos oti o MSN Messenger 7 den afinei ton xristi na kanei copy ta emoticons tou allou exei sxesi me to email pou xrisimopoias. An exeis hotmail/msn.com email einai mia xara. An exeis allo email den se afinei. Episis o ΝΕΟΣ MSN Messenger 7.0813 ftiaxnei ta bugs twn blocked filenames! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 emena giati den mou doulebi tin camera lei oti den ine sindemeni i xrisimopiite. Eno apo to Yahoo! Messenger doulebi mia xara. ti ftei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Εμένα το Messenger από την ημέρα που το έβαλα δεν με αφήνει να συνδεθώ. Προσπαθεί αλλά τίποτα. Απ' ότι έχω καταλάβει υπάρχει κάποιο conflict με το προηγούμενο που είχαν τα Windows. Μάλλον δεν έχει απεγκατασταθεί τελείως και μπερδεύονται μεταξύ τους. Έχει κανείς να προτείνει καμιά λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 http://www.a-patch.tk (©Bayern7)Αφαιρεί αρκετά σπαστικά πραγματάκια μαζί και το κλείδωμα αρχείων :cool: paw na to kataibasw alla mou to baraei to AntiVir san troyan... o norton apo thn allh den tou briskei tpt... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 Εμένα το Messenger από την ημέρα που το έβαλα δεν με αφήνει να συνδεθώ. Προσπαθεί αλλά τίποτα. Απ' ότι έχω καταλάβει υπάρχει κάποιο conflict με το προηγούμενο που είχαν τα Windows. Μάλλον δεν έχει απεγκατασταθεί τελείως και μπερδεύονται μεταξύ τους. Έχει κανείς να προτείνει καμιά λύση; Pigene sto START > RUN kai grapse auto: RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\inf\msmsgs.inf,BLC.Remove etsi tha ginei remove o WINDOWS MESSENGER Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobmaniac Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Καλημέρα σας!!! χθες λοιπόν μου έβγαλε το MSN ένα μήνυμα ότι πρέπει να του κάνω αναβάθμιση για να συνδεθεί επειδή υπάρχει λέει μια νέα έκδοση... τι να κάνω και εγώ?... το κατεύνασα... ειχα την 7(BETA) και κατεύνασα την 7 από τότε δεν συνδέθηκε ξανά! ούτε όταν έκλεισα το Norton Internet Security. που μπορεί να είναι το πρόβλημα? (έχω DSL με ένα router της Level one το οποίο έχει firewall, αν λέει κάτι αυτό...) Παράθεση *** http://www.CarputerMania.gr *** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Ωραια κατεβασαμε και την εκδοση 7 τωρα πως κάνουμε τα smilies που μας στελνουν add για να ειμαστε ολοι ευχαριστημένοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Ωραια κατεβασαμε και την εκδοση 7 τωρα πως κάνουμε τα smilies που μας στελνουν add για να ειμαστε ολοι ευχαριστημένοι? Απλά τα πράματα. Στα smilies που σου στέλνουν, αριστερό κλικ και κυκλώνεται το εικονίδιο. Μετά κάνεις δεξί κλικ και add. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Kai egw akribws to idio .. :( ti ginetE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Και σε μένα το ίδιο. Προσπαθεί να συνδεθεί μια ώρα και στο τέλος τπτ. Έχω την 7.0.0813 Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Κάντε απεγκατάσταση του MSN και εγκατάσταση ξανά της νέας έκδοσης. Ίσως δεν λειτουργεί καλά το Upgrade από την beta στην κανονική έκδοση. Παιδιά υπάρχει ήδη θέμα για τον νέο MSN εδώ . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Απλά τα πράματα. Στα smilies που σου στέλνουν, αριστερό κλικ και κυκλώνεται το εικονίδιο. Μετά κάνεις δεξί κλικ και add. ;) Δυστυχώς αυτο γινοταν με τις προηγουμενες εκδόσεις οχι με την καινουργια :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Paidia tipota...dokimasa na bgalw to palio ,na jana balw to kainoyrgio , na jana balw to 6.2 tipota sta palia leei na kaneis upgrade kai sto 7 otan to kaneis install den kanei connect. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Δυστυχώς αυτο γινοταν με τις προηγουμενες εκδόσεις οχι με την καινουργια :( Έλεγξε ξανά τις ρυθμίσεις σου και αν έχεις κάποιο firewall απενεργοποίησέ το προσωρινά για να δεις μήπως φταίει αυτό. Κι εγώ την καινούρια έκδοση έχω και αποθηκεύω όπως είπα τα smilies που μου στέλνουν. :) Paidia tipota...dokimasa na bgalw to palio ,na jana balw to kainoyrgio , na jana balw to 6.2 tipota sta palia leei na kaneis upgrade kai sto 7 otan to kaneis install den kanei connect. Πολύ περίεργο... Αν έχεις firewall μήπως πάτησες κατά λάθος να μην επιτρέπει στο πρόγραμμα να συνδέεται στο ίντερνετ; Έλεγξε ξανά τους κωδικούς σου και δοκίμασε αν μπορείς να μπεις με τους ίδιους από τη σελίδα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Έλεγξε ξανά τις ρυθμίσεις σου και αν έχεις κάποιο firewall απενεργοποίησέ το προσωρινά για να δεις μήπως φταίει αυτό. Κι εγώ την καινούρια έκδοση έχω και αποθηκεύω όπως είπα τα smilies που μου στέλνουν. :) Πολύ περίεργο... Αν έχεις firewall μήπως πάτησες κατά λάθος να μην επιτρέπει στο πρόγραμμα να συνδέεται στο ίντερνετ; Έλεγξε ξανά τους κωδικούς σου και δοκίμασε αν μπορείς να μπεις με τους ίδιους από τη σελίδα κανονικά. Τίποτα..είδα της ρυθμίσεις του firewall τίποτα.... δεν ειναι λαθος αφου μέχρι χτες εμπαινε... εκλεισα το firewall και παλι τιποτα :( 'Εχω στείλει εμαιλ στην μικροσοφτ. Παρακαλώ όσα άτομα έχουν παρόμοιο προβλημα να στειλουν στο http://support.msn.com/ για να δουμε τι γινετε... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Ρε βάλτε Trillian να βρείτε την υγειά σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Το trillian το χρησιμοποιούσα για αρκετό καιρό. Το έστειλα στα... αζήτητα όταν βαρέθηκα να χάνει μηνύματα και να μου σπάει τα νεύρα. Μηνύματα που έστελνα δεν έφταναν ποτέ, το ίδιο και μηνύματα που μου έστελναν άλλοι. Δεν είναι κάτι που συνέβαινε μόνο σε εμένα, μια βόλτα από το forum του, είναι γεμάτο με παράπονα γι'αυτό το -διαπιστωμένο- πρόβλημα για το οποίο οι κατασκευαστές του δεν είχαν κάνει τίποτα. Έχω περίπου έναν χρόνο να ασχοληθώ μαζί του, αλλά πραγματικά τότε ήταν απαράδεκτο software. Απλά και μόνο επειδή δεν έκανε σωστά αυτό για το οποίο ήταν φτιαγμένο. Ακόμα και η έκδοση pro, που δεν είναι freeware, δηλαδή κάποιοι είχαν πληρώσει γι'αυτό, είχε τα ίδια προβλήματα. Εντελώς απαράδεκτη κατάσταση :mad: Αν θέλετε freeware messenger που να υποστηρίζει msn,icq κλπ υπάρχει το miranda και το gaim. To πρώτο χρειάζεται αρκετή δουλειά και ρυθμίσεις, το δεύτερο υπολείπεται σε χαρακτηριστικά ακόμα. Πάντως και τα δύο είναι πολύ ενεργά projects που βελτιώνονται συνεχώς :) Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Kai omws brika tin lisi me ligo help apo tin microsoft kai ligo psajimo... Opoios exei problima na to pei na anaferw tis riumiseis.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Paides prospathw na kanw audio conversation me ena filo kai enw kathe fora kanei connection established meta apo ligo peftei.Giati ginetai ayto.Exoume kai oi dyo DSL.Ti mporei na ftaiei? Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Εγώ ποτέ μου δεν κατάφερα να κάνω audio conversation, ούτε όταν είχα 56κ ούτε τώρα με την DSL. Λέει και στους δύο μας οτι ο άλλος υπολογιστής "is experiecing a connection problem" η κάτι τέτοιο. NAT και firewall είναι ανοιχτά για τον messenger.. Πήγα και στο Help site, και άνοιξα και τις άλλες πόρτες που θέλει για audio, αλλα πάλι τίποτα. Γιαυτό για chat με φωνή Skype μονο :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Κι εγώ που τα καταφέρνω ποιότητα άθλια. Όπως και μεταφορά αρχείων, κάτι που δεν επισημάνθηκε. Με DSL και εγώ και η άλλη γραμμή και δεν ξεπερνάει σε ταχύτητα τα 3-4 Κb/sec. :blink: MSN sucks. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Το trillian το χρησιμοποιούσα για αρκετό καιρό. Το έστειλα στα... αζήτητα όταν βαρέθηκα να χάνει μηνύματα και να μου σπάει τα νεύρα. Μηνύματα που έστελνα δεν έφταναν ποτέ, το ίδιο και μηνύματα που μου έστελναν άλλοι. Δεν είναι κάτι που συνέβαινε μόνο σε εμένα, μια βόλτα από το forum του, είναι γεμάτο με παράπονα γι'αυτό το -διαπιστωμένο- πρόβλημα για το οποίο οι κατασκευαστές του δεν είχαν κάνει τίποτα. Έχω περίπου έναν χρόνο να ασχοληθώ μαζί του, αλλά πραγματικά τότε ήταν απαράδεκτο software. Απλά και μόνο επειδή δεν έκανε σωστά αυτό για το οποίο ήταν φτιαγμένο. Ακόμα και η έκδοση pro, που δεν είναι freeware, δηλαδή κάποιοι είχαν πληρώσει γι'αυτό, είχε τα ίδια προβλήματα. Εντελώς απαράδεκτη κατάσταση :mad: Αν θέλετε freeware messenger που να υποστηρίζει msn,icq κλπ υπάρχει το miranda και το gaim. To πρώτο χρειάζεται αρκετή δουλειά και ρυθμίσεις, το δεύτερο υπολείπεται σε χαρακτηριστικά ακόμα. Πάντως και τα δύο είναι πολύ ενεργά projects που βελτιώνονται συνεχώς :) Το 3.1 είναι πολύ καλύτερο από τους προκατόχους του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts