Megalos Δημοσιεύτηκε October 5, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 5, 2003 παιδια γεια θα ηθελα τη γνωμη σας και την εμπειρια σας για κανενα αντι-σπαμ προγραμμα :( εβαλα για λιγο ενα το spamihilator αλλα δεν με βοηθησε, εβγαλε ασχετα e-mail spam και το κυριωτερο, και θα ηθελα την ΒΟΗΘΕΙΑ σας σ'αυτο το θεμα, εχω την εντυπωση οτι μου εσβησε παντελως απο το v-mail της HOL που ειχα τα μηνυματα απο τον server παρολο οτι στο Outlook ειχα την εντολη να μενουν αφου κατεβουν, μονιμα και στον server του v-mail ?? Λετε να ειναι το αντι-σπαμ που εκανε τη ζημια η φταιει η HOL με την μετακομιση που εκανε την περασμενη εβδομαδα :o :o Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
net Δημ. October 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2003 δεν θα εμπιστευόμουνα ποτέ κάποιο "αυτόματο" πρόγραμμα μία και έχω δει να χαρακτηρίζουν σαν spam μηνύματα που απλά είχαν πολλούς αποδέκτες. Αν ήταν στην επιλογή να τα σβήνουν ποτέ δεν θα έρχονταν σ εμένα σημαντικά μηνύματα. Νομίζω οτι η καλύτερη λύση είναι τα προγράμματα που διαβάζουν τους Headers των mail και διαλέγεις ποία θα κατεβάσεις και ποία θα σβήσεις τοπικά στον σέρβερ ρίξε μια ματιά στο spam abuse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2003 mailwasher pro , http://www.firetrust.com , δωρεαν για personal use , και απαιχτο Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts